2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim gecen hafta oldu sudyeni cikardim dimdik otrdum nefes alamadim bi an bayiliyorum sandim nie oyle oluo anlamadim o gece hep oldu

Bende nefes ile ilgili bir problem olmadı da sanki kalbimi biri içerden tutup sıkıyo gibi bi ağrı, hareket edince daha kötü oluyoo, hiç hareket etmeden durup geçmesini bekledim 1-2 dk sürdü sanırım, hamile değilken de arada sırada oluyordu bana, babam kalp krizinden vefat etti, o yüzden de korkuyorum açıkçası, ben en iyisi bir kalp doktoruna gidiyim

benim ilk gebeliğimde de 5. aydan itibaren geliyordu süt, şimdikine zaten sütüm kesilmeden daha emzirirken hamile kaldığım için hala geliyor, hiçbir sakıncası yada problemi yok yani en azından ben yaşamadım, memeler dolu dolu olsa mastit falan olabilir o biraz ateşli bir hastalık ama zaten daha bebek emmeden yalvarsanız da o memeler öyle mastit olacak kadar dolmaz o yüzden korkmayın, boş yere birbirinizi veya kendinizi de korkutmayın, ben hamile kalınca bebeğimi sütten kestim ilk 2-3 hafta çok doldu mastit olmasın diye ara ara sağıp sıkı sutyen taktım ve sütüm azaldı ama hala yıkanırken falan azıcık akıyor bu çok normal diyor doktorlar.

Kızlar genel olarak hepimizin belirtileri aynı, nefeste daralma ben de de çok oluyor, ben de bir de burun tıkanıklığı ve kanama devam ediyor hala, geceleri agzımdan nefes alırken buluyorum kendimi, sonra da bogazlarım agrıyor, burun tıkanıklığına çare bulan var mı aranızda yardıımmm

Kızlar yaa, bugün hafif kahverengi lekelenmem oldu yine , arada oluor en son 1 hafta önce 1 gün azıcık olmuştu bir damla.
Bugün doktoruma yazdım durumu , ilaç kullanmalımıyım gelmeli miyim diye, "yok birşey kullanma bir sonraki kontrolde bakarız " dedi .
Ne dersinz ,kötü bişey yoktur di mi ,yani umarım ..İleriki haftalarda lekelenme falan diye araştırıyorum nette bulamadım da birşey

Ben haftada 1 kilo alıyorum resmen hesaplarıma göre doğuma kadar 20 kilo daha alacağım

ben bi şey de yemiyorum acaba vitamin ilaçları mı kilo yapıyooo
Bak vitamin ilaçları da kilo yapıyor olabilir haklısın ama ben ekmek çok tüketiyorum bu yüzden benm sorunum çok iyi biliyorum çünkü önceden de ekmeğe yüklenince hemen kilo almaya başlıyordum dikkat etmem lazım en azından akşamları :)) Zaten doğuma kadarını düşünemiyorum bile ben:))

Aynen burnum sürekli tıkalı önerilere bende açığım:))

Kahverengi lekeden korkma demişti Dr um....içerde kalan eski kadir sıkma canını. ...bir şey yoktur....

profiilin altındaki hamilelik takviminde görmüştüm. burun tıkanıklığı ve kanaması normalmiş. 16 17. haftadan sonra. orda öyle yazıyordu. bende önceden oluyordu şimdi olmuyor. ben şuan 16nın içindeyim. ama arada burnum tıkanır bazen.
burnunuzun hangi tarafı tıkalıysa o tarafı yukarı alın. yani sağ tıkalıysa sola yatın. benim öyle açılıyor nedense.

canım benim annemden kalpten vefat etti babamda daha önce kalp krizi geçirmişti, hamilelerin aslında kalp doktoruna gidip kontrol edilmeleri gerekiyormuş, ailede de var malesef, o yüzden ben gidicem yakınlarda nasipse, çünkü doğumda Allah korusun ölümler olabiliyormuş çok, o yüzden hamilelerin kalp damarlarını kontrol ettirmeleri gerekiyor

merhaba bende de durum aynı ilk hamileliğimde de hep vardı şimdi yine var ilkinde bruno damla almıştım hep onu kullandım o da serum fizyolojik sonuçta ama şimdi eczaneden serum fizyolojik alıyorum enjektöre 1-2 cc çekip sıkıyorum kızımında burnunu dr un tavsiyesiyle hep bu şekilde açtım

geçmiş olsun dr una güveniyorsan için rahat olsun ama değilse başka bi dr a sorabilirsin

bence de kötü birley yoktur. Özellikle de lekelenmenin renginin kahverengi olmasıniçini rahatlatsın..

b

bu dr lar tam sopalik bende degistirdim gecen gun telefnuna çıkmadı sekreterini araci yapti paramla degil mi dedim baska dr dan aldm randevuyu

O ne demek yaa, başı ağrıdığı için nasıl bakmaz, sankii bedavaya bakıyo, hey Allahımm..

Yok artık!!! Sok oldum...
Bence de değiştir sen bu doktoru. Doğuma da dişim ağrıyor diye falan gelmez mazallah.

Menepoz da sanırım sürekli yelpaze ile yelleniyor klimalı odada.. Kadına soru soruyorum alaylı alaylı cevap veriyor sinir oldum. Özl Doğa Tıp Merkezi var yakında oradan randevu alacağım. Cengiz Bey varmış, iyi diye duydum.

Offf şu yaz bitse artik.Sıcaktan,misafirden,düzenin bozulmasindan, okul olmamasından. Çocukların evde ne yapacaklarını şaşırmış olmalarından sıkıldım.herseyimiz gelene gidene göre ayarlaniyor. Hamilelikle birlikte kimseyle ugrasmak istemiyorum. Aşırı gergin ve sinirliyim.

doktor bana burun tıkanıklığı için iyotsuz tuz karbonat ve suyu karıştırıp bi şırıngayla burnuma çekip yıkamamı söyledi 10 gün yapılcak

Kan uyusmazliginiz var mi ?

Doktorumuzun başı ağrıdığı için ultrasondan bakmadı bizim. Sadece test sonuçlarına baktı o kadar. Sinir oldum ya. Öğrenemedik bir cinsiyetini. Doktor değiştiricem !!
Hemen degistir bence. Benim drum da hst degistirmisti son hafta. Allahtan 2 drla ilerliyordum ben.
Yılbaşında sanci ihtimalj e karsin da yurtdışına vb gitmeyecek biri olsun. Yok seminerdi cart curt. Babasının hayrina mi bakiyor?
O listeleri bana da gönder nooolursunnnnn

Kegel egzersizi ve Yürüyüş yeterli bence.

Kahve lekeden korkma dinlenmene bak

71 le basladim 76yim sanirim

Aranızda kilo almayan bir ben mi varım ::)) 72 yle hamile kaldım kusmaktan 6 kılo verdım su an 68 im doktorum dedı 20 haftadan sonra alırsın kıloyu dıkkat etmen lazım dedı zaten pek bırsey yıyemıyorum yıyemedıgım halde bebısım gayet saglıklı hatta 1 hafta onden gıdıyormus maşallah ::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…