2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oğluşumu çok seviyorum kızlar, çok özledim onuuu var mı benim gibi olan, oğlumun 4 boyutlu ultrasonu aynı ben, ince yüzlü ince dudaklı göz çukurları bana benziyor, çok seviniyorum, Allah hepimizi kötülüklerden nazardan korusun, sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı nasip etsin...

Bende haftaya gırıcrm o zaman gdrım ınsallah sagol bılgılern ıcın cnm

Ya ben de istiyorum ayrıntılı ultrasona girmek ama randevum 2 eylülde. Meraktan ölüyorum...

Amin canım amin... Özlenmez mi yaaa ben çantamda taşıyorum o 4 boyutlu resimlerini... Ahh birde sana benziyorsa baktıkça bakasın geliyordur.. Bizim kız babasına benziyor ama gözleri sanki ben :)))
Geçen karnımı okşuyor kızımla konuşuyordum eşim kıskandı mı nedir neden o kadar çok seviyorsun dedi, Ahh dedim bilemezsin anneyim ben artık :))

Sakin oldugum zaman tepeme cikiyo o yuzden beni hep o noktaya getiriyo sagolsun (!) Ama cok yoruluyorum gerilimi hic sevmiyorum zaten hamileyim dengem alt ust olmus durumda. Eylulde 2 hafta kalmaya gelicek simdiden mutsuzum sakin olmam lazim. Eşim benden yana hep biliyo cunku annesini. Zaten onu bukadar sevmesem hayatta katlanmamda eşimi cok sevdigim icin katlaniyorum.

Ayy çok güzel bunlar, Soobe'den aldın dimii, ben de geçen gün görmüştüm bayıldım da eşimin korkusundan çok bişey alamıyorum henüz
Eet canım soobeden aldık indirim var yaz ürünlerinde elbiseyi 70tl'den düşmüş 24tlye aldık :)) seneye yaza anca :) bizimde babamız çok meraklı almaya ben yavaştan gidiorum :))

Kızlar ya sabah tekme yedim göbeğime baktım gördüm de ya oynadı göbeğim.
Ay çok değişik bir şey. Hemen eşimi dürttüm kalk kalk göbeğim kıpırdıyo tekme yedim kalk diyorum.
Bende ilk geçen hafta cuma hissetmiştim canımm çok değişik güzel bi duygu :) gittikçe güçlenio dahada sık hissediosun :) dün gece uyandım mesela tekmelere :)) harika bi duygu..gözünaydınn :)

Kizlarr herkese cok teskkur ediyorum gittim doktora kan tahlili ve idrar sonucum cikmadi basim kulagim hala sis..ama bebek iyimis 350gram olmus kan akis yonu degismems Allahima sukur doktor ondan korktu diklatli ol dedi bide kizlar benim kizimda ayni bana benziyoda bi gozu yok suan olusmamistir demi olusur sonra

o ne demek doktor mu dedi gözü yok diye?

Kızlar ya sabah tekme yedim göbeğime baktım gördüm de ya oynadı göbeğim.
Ay çok değişik bir şey. Hemen eşimi dürttüm kalk kalk göbeğim kıpırdıyo tekme yedim kalk diyorum.

Bende ilk geçen hafta cuma hissetmiştim canımm çok değişik güzel bi duygu :) gittikçe güçlenio dahada sık hissediosun :) dün gece uyandım mesela tekmelere :)) harika bi duygu..gözünaydınn :)

tebrik mi edeyim ne diyeyim.. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla İnşaallah.
bende sanırım bu tekmeleri hissetmeden tam idrak edemeceğim hamileliği. hala bir yanım ikna olmuş değil. ki 4 ay doldu yahuu.. hala karnımın şişliğine bazen gaz bu ya.. diyorum.

çok geçmiş olsun.
okudum başınıza geleni. Allah korumuş.
yani tabi öyledir. doktor birşey demediyse endişelenmeyin bence.

geçmiş olsun canım.

o ne demek doktor mu dedi gözü yok diye?
aynen soruyorum ben de o ne demek oluyor?

geçmiş olsun canım .nerden bu kanıya vardın .Dr mu bişey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…