2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu ne ya töbe töbe gözüm korktu beim kaynanayı alıp tepemde gezdireyim

bu ne ya töbe töbe gözüm korktu beim kaynanayı alıp tepemde gezdireyim
Bu arada bu sözleri hani kavga, tartışma anında söylemiyor normal otururken söylüyor... O an kızını mı övmek istedi ne yapmak istedi hala aklım almıyor.. Tabi bende iyi bir kaynanam var zannediyordum ama hamile olunca tüm herşey ortaya çıktı:) İnşAllah sizinki gerçekten iyidir... Kimseye iyi diyesim gelmiyor çünkü

ben anlamıyorum bu haftada nasıl hala anlayamıyolar, cihazlar mı çok eski acaba, yoksa doktorlardan mı kaynaklı, benim doktorum 11+4'de yüzde yüz erkek dedi

bende şimdi doktordan geldim geçen hafta başka doktora gittim kesin erkek ddi.bugunde sonuç göstermeye gittim muayene etti başka doktor oda kesin erkek dedi canım bende tereddüttydim ama kesinleşti bugun erkek erken belli oluyormuş kızda hata çıkıyo

benimde sorunlarım olu sonra alo fetva hattını ardım diyanetin günaha giriyorum bu kadın beni delirtiyo deim.ordaki hoca bana evlilikm siyaset gibir.mutlu olmak istiyosan politik ol dedi.dediğini yaptım gerçekende çok huzurluyum şimdi kaç ipte oynuyorum bir bilsen cambaz gibi:)

Benim doktorum yaptırmak zorunda değilsin dedi 2 gittiğimde de sordum gerek yok dedi

ben anlamıyorum bu haftada nasıl hala anlayamıyolar, cihazlar mı çok eski acaba, yoksa doktorlardan mı kaynaklı, benim doktorum 11+4'de yüzde yüz erkek dedi
Ben de anlayamadım canım.
Erkek olsa net belli olurdu sanırım.
Ama kafama takılan kızsa neden erkek diye karıştırılıyor?
Yani 3 farklı doktor bir taraftan bakınca erkek, başka taraftan bakınca kız yorumu yaptı.
Her üçününde baktığı pozisyonlardan ben de çıkıntıyı gördüm ya da görmedim.
Yani onlara da kusur bulamıyorum ki...
Artık 20 haftada netleşecek bakalım.
Ben ikinci prensesimi beklediğime kanaat getirdim.
Sağlıkla gelsin pamuk kuzularımız...

amin canım, doktorların hepsi aynı hastanede mi? Yoksa başka başka yerlere mi gidiyorsun? 3 doktor da az değil çünkü, bebiş saklıyor mu napıyor cidden

Benim doktorum yaptırmak zorunda değilsin dedi 2 gittiğimde de sordum gerek yok dedi
ben de ilk hamileliğimde vurulmamıştım canım.
O zaman sağlık bakanlığının aşı takviminde yoktu da mı olmadım hatırlamıyorum.
Ama biraz araştırınca, doktorum da önerince olmaya karar verdim.
Dünya hali... Allah korusun... Bizler sadece doğum sürecinde hastanedeki tehlikeleri düşünüyoruz ama, her an etrafımız tehlike dolu.
Bebeğime de zararı yok, muhtemel faydası varsa, neden olmayım ki?
Biraz ağrı yapıyormuş ama, pamuğuma sağlıkla kavuşayım da...
Zaten hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum. İki de aşı olmuşum çok mu diye düşünüyorum.
Bende durum böyle bitanem...

şanslıymıssın
tavsiye eden bırı cıkmıs karsınıza

amin canım, doktorların hepsi aynı hastanede mi? Yoksa başka başka yerlere mi gidiyorsun? 3 doktor da az değil çünkü, bebiş saklıyor mu napıyor cidden
Canım ilki (14+2) Medicalparkda, ikincisi (15+0) ODTÜ'de sağlık merkezinde, üçüncüsü de (16+1) GATA'da...
Cinsiyeti ne olsa başım gözüm üstüne :)
Ben ilk kızımı da "kıymetlim" diye seviyorum. Bu yavrum da benim "kıymetlim" olacak... hatta oldu bile...
Sağlıkla kavuşallım hepimiz, kucaklayıp öpüp, koklayıp sevgiyle büyütelim kıymetlilerimizi [kız ya da erkek] :))

Öylemi diyorsun yaptırım yani...birde doktor dediki tetenozu olacagınıza hepatit b olun o daha tehlikeli heryerden kapılır mikrop kuaförden manikürden ameliyathaneden heryerden ve sonuçları organ nakline kadar gidiyor dedi

Bugün olmam gerektiği kanaatine vardım canım.
Hepatit aşısına gelince, hamilelikten önce yaptırmıştım, koruyuculuğum varmış zaten. Ama annedeki koruyuculuğunun bebeğe faydası var mı bilmiyorum. Bebeklerimize de doğar doğmaz başlamak üzere vurulacak zaten düzenli olarak hepatit aşıları...

Kizlar gittim doktora sonuclarm cikti kansizsin dedi bisuru bise cikti doktor ilac verdi kendi doktorum hic vermemisti yani sok oldum..gozude sordum inceledi var yana dondu ondan ole cikmis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…