2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benimkide öle diyo yaşlı o yüzüne olur de arkanı dönünce bildiğini yap diyo ama öle olmuyo ki. Ben sokuyom Lafı oturttuyom SAYGI maygı duyamayacağım valla kimseye. O bana SAYGI duysun oğlunu ben almasaydım evde kalırdı şükretmeyi öğrensinler

Ayyy güler misin ağlar mısın yaaa oğlunu ben almasaydım evde kalırdı demişsin yaa:)))
Bazen bazı insanlar gerçekten HAKEDİYOR laf işitmeyi...:)

sorduktan sonra bizi de bilgilendir canım haftaya yaptırmam gerek artık benim.

essede indirime girmis 99 tl :) benimdeesim cok istio et vs icin. yarin bakicaz bi.

aa degisikmis.somonuda kup kup mu dogruosun peki.tam tarif verebilirmisin
Yok canım. Somonu olduğu gibi bütün koy. Somon zaten yağlı olduğu için yağa gerek yok ama diğer sebzelere 1 kaşık kadar yağ koydum. Su ise yarım çay bardağı kadar. Aslında göz kararı yaptığım için çok ölçü veremiyorum. Elin yemek yapmaya yatkınsa sen de kendin ayarlarsın zaten.

amin amin

sebzeyle somon ayni duduklude olucak dimi. sebzelere yag koy baliga koyma diince kafam karsti ben yapim bunu merak ettim :)
Bakalım senin doktor ne dicek nezaman gideceksin cicim
dr degistirdim insallah bu dr iyidir

Bugün bebişimizi görmeye gittik büyümüş dontişim :)
235 gr olmuş ilk defa kilosunu öğrendim kuzucumun ne ilk ne ikinci en güzel şey anne olmak bunu bir kez daha anladım
2 kız annesi olmak nasıl bir duygu bir an önce tatmak istiyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar tetenoz için tereddüt etmeyin bence ilkindede yaptırdım bundada yaptircam bişey olmaz Allah ' ın izniyle

hahah deli onlara sorsan oğulları prenseslere layık ama :) bende öleyım işte lafımı çat çat söyluyorum . hele abuk sabuk konusuyosa agzının payını verıp susturuyorum . eşimde aynı duman91 inki gibi onla anne kız gibi olıyım istiyor ama bunun asla mümkün olmadıgını anlatamıyorum kendisine :)

benım kaynana kocamı arıyıp benı şikayet edıyo zaten, onu biliyorum :) halbukı kendı oğlunun yuvasının huzurunu kacırıo haberi yok.büyük dedıgın biraz çenesi kapatıp kenarda oturmayı bilecekki küçüğünden saygı görsün, car car konusunca ne saygı alır ne sevgı .ama onlara sorsan ' biz ne yapıyoruz ki ' derler :)

Kızlar artık ciciler topigi açmamız lazım cinsiyetler belli oldu sayılır alışveriş yapanlar , yapacak olanlar fikir alışverişi olur hepimiz için

fotograftakı senın bebegınmı? :)

Cnm bende gun aldim tetanozu yaptiricam zaten canli mikroorganizma degil o yuzden sendeki antikorlar bebise geciyo bagisiklik kazaniyo tetanoz cok ciddi bir hastalik belirtileri basladigi anda bi daha kurtulus yok bi arastirin isterseniz ben oglumda da olmustum 5 yi koruyor diye biliyrm hepatit byide kendim icin arastirmistim soguk asilar gurubuna girdigi icin hic bi eczanede yok sadece universitelerde var sanirim onuda istege bagli olamiyosun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…