- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.721
Aynen benimkide öle diyo yaşlı o yüzüne olur de arkanı dönünce bildiğini yap diyo ama öle olmuyo ki. Ben sokuyom Lafı oturttuyom SAYGI maygı duyamayacağım valla kimseye. O bana SAYGI duysun oğlunu ben almasaydım evde kalırdı şükretmeyi öğrensinlerbenımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.
ohh maşAllah canım peki aşının herhangi bir yan etkisi oldu mu?Bugün tetenoz aşımı vuruldum,14 eylülde ikinci dozu vurulucam inşallah, 4lu tarama yaptırdık sonuçlar iyi sukur, 2 hafta sonra da ayrıntılı ya giricem, bebis biraz buyusun diye bekliyoruz,,
Ayyy güler misin ağlar mısın yaaa oğlunu ben almasaydım evde kalırdı demişsin yaa:)))Aynen benimkide öle diyo yaşlı o yüzüne olur de arkanı dönünce bildiğini yap diyo ama öle olmuyo ki. Ben sokuyom Lafı oturttuyom SAYGI maygı duyamayacağım valla kimseye. O bana SAYGI duysun oğlunu ben almasaydım evde kalırdı şükretmeyi öğrensinler
Öle valla :)Ayyy güler misin ağlar mısın yaaa oğlunu ben almasaydım evde kalırdı demişsin yaa:)))
Bazen bazı insanlar gerçekten HAKEDİYOR laf işitmeyi...:)
benimde dr um yaptırma dedi canım.bende çok muallakta kaldım.çevremde herkes yaptırmış sordum. ark ebesini aradı sordu.benimde gebelerimden 3 kişi daha aynı şeyi söyledi, dr ları önermemiş ama nedenini bilmiyorum dedi. bende çok kararsızım.dr um 0 negatif olduğun için yaptırma dedi bana, bunu da belirtiyim.gittiğimde nedenini sorucam.tlf da uzatmak istemedim çünkü..çok ağrı yapıyormuş evet..
T the angellll ah kuzum gel de onlara anlat bşrde dalga gecer gıbı baska bır ısımde soyluyorlar tarihi eser beni delirtmek için hepsi gülüp gecıyorum ama kendı kendımı de yıyorum sırf saygımı yıtırmıyım dıye susuyorum
Bugün olmam gerektiği kanaatine vardım canım.
Hepatit aşısına gelince, hamilelikten önce yaptırmıştım, koruyuculuğum varmış zaten. Ama annedeki koruyuculuğunun bebeğe faydası var mı bilmiyorum. Bebeklerimize de doğar doğmaz başlamak üzere vurulacak zaten düzenli olarak hepatit aşıları...
Yok canım. Somonu olduğu gibi bütün koy. Somon zaten yağlı olduğu için yağa gerek yok ama diğer sebzelere 1 kaşık kadar yağ koydum. Su ise yarım çay bardağı kadar. Aslında göz kararı yaptığım için çok ölçü veremiyorum. Elin yemek yapmaya yatkınsa sen de kendin ayarlarsın zaten.essede indirime girmis 99 tl :) benimdeesim cok istio et vs icin. yarin bakicaz bi.
aa degisikmis.somonuda kup kup mu dogruosun peki.tam tarif verebilirmisin
amin aminCanım ilki (14+2) Medicalparkda, ikincisi (15+0) ODTÜ'de sağlık merkezinde, üçüncüsü de (16+1) GATA'da...
Cinsiyeti ne olsa başım gözüm üstüne :)
Ben ilk kızımı da "kıymetlim" diye seviyorum. Bu yavrum da benim "kıymetlim" olacak... hatta oldu bile...
Sağlıkla kavuşallım hepimiz, kucaklayıp öpüp, koklayıp sevgiyle büyütelim kıymetlilerimizi [kız ya da erkek] :))
Bakalım senin doktor ne dicek nezaman gideceksin cicimbnde diyorum nerelerde bu uyumaktan girmedimi diyeben yaptrmadmdaha dr ne derse o olacak
sebzeyle somon ayni duduklude olucak dimi. sebzelere yag koy baliga koyma diince kafam karsti ben yapim bunu merak ettim :)Yok canım. Somonu olduğu gibi bütün koy. Somon zaten yağlı olduğu için yağa gerek yok ama diğer sebzelere 1 kaşık kadar yağ koydum. Su ise yarım çay bardağı kadar. Aslında göz kararı yaptığım için çok ölçü veremiyorum. Elin yemek yapmaya yatkınsa sen de kendin ayarlarsın zaten.
dr degistirdim insallah bu dr iyidirBakalım senin doktor ne dicek nezaman gideceksin cicim
Aynen benimkide öle diyo yaşlı o yüzüne olur de arkanı dönünce bildiğini yap diyo ama öle olmuyo ki. Ben sokuyom Lafı oturttuyom SAYGI maygı duyamayacağım valla kimseye. O bana SAYGI duysun oğlunu ben almasaydım evde kalırdı şükretmeyi öğrensinler
Bugün bebişimizi görmeye gittik büyümüş dontişim :)
235 gr olmuş ilk defa kilosunu öğrendim kuzucumun ne ilk ne ikinci en güzel şey anne olmak bunu bir kez daha anladım
2 kız annesi olmak nasıl bir duygu bir an önce tatmak istiyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar tetenoz için tereddüt etmeyin bence ilkindede yaptırdım bundada yaptircam bişey olmaz Allah ' ın izniyle
Kesinlikle yalnız değilsin canım, gerçi kim bilir onlarda bizim hakkımızda neler söylüyorlardır..:))) Aman söylesinler takmıyorum, çünkü kendimden önce düşünmem gereken bir bebeğim var artık :))
böyle bir topik var canım herkes kıyafeti çekip koyuyorKızlar artık ciciler topigi açmamız lazım cinsiyetler belli oldu sayılır alışveriş yapanlar , yapacak olanlar fikir alışverişi olur hepimiz için
Bugün bebişimizi görmeye gittik büyümüş dontişim :)
235 gr olmuş ilk defa kilosunu öğrendim kuzucumun ne ilk ne ikinci en güzel şey anne olmak bunu bir kez daha anladım
2 kız annesi olmak nasıl bir duygu bir an önce tatmak istiyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar tetenoz için tereddüt etmeyin bence ilkindede yaptırdım bundada yaptircam bişey olmaz Allah ' ın izniyle
Ne işin var kuzum :)çok işim var yaa
Cnm bende gun aldim tetanozu yaptiricam zaten canli mikroorganizma degil o yuzden sendeki antikorlar bebise geciyo bagisiklik kazaniyo tetanoz cok ciddi bir hastalik belirtileri basladigi anda bi daha kurtulus yok bi arastirin isterseniz ben oglumda da olmustum 5 yi koruyor diye biliyrm hepatit byide kendim icin arastirmistim soguk asilar gurubuna girdigi icin hic bi eczanede yok sadece universitelerde var sanirim onuda istege bagli olamiyosun malesefÖylemi diyorsun yaptırım yani...birde doktor dediki tetenozu olacagınıza hepatit b olun o daha tehlikeli heryerden kapılır mikrop kuaförden manikürden ameliyathaneden heryerden ve sonuçları organ nakline kadar gidiyor dedi
gardrobu boşalttık temızledık. eşim kendi tarafını hallettıNe işin var kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?