- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.741
Ben balığı çok severim ama somonu bir türlü istediğim gibi pişirememiştim. Arkadaşım düdüklüde sebzelerle pişir dedi. Patates, havuç, soğan, sarımsak, defne yaprağı falan koyup tuzunu ekleyip azıcık su ile düdüklüye kilitledim. 20 dakika kadar sonra aldım.. Çok lezzetli olmuştu.
görümcem en ıyı dökümlerden almıs
geri verecek garantısı bıtmeden.
yanları falan kötü olmuş. belkı de kullanmayı bılemedıAaa, neden memnun kalmamış kii?
essede indirime girmis 99 tl :) benimdeesim cok istio et vs icin. yarin bakicaz bi.
aa degisikmis.somonuda kup kup mu dogruosun peki.tam tarif verebilirmisin
Ayni sek8lde ben firina veriyorum somonu harika bir lezzet oluyorBen balığı çok severim ama somonu bir türlü istediğim gibi pişirememiştim. Arkadaşım düdüklüde sebzelerle pişir dedi. Patates, havuç, soğan, sarımsak, defne yaprağı falan koyup tuzunu ekleyip azıcık su ile düdüklüye kilitledim. 20 dakika kadar sonra aldım.. Çok lezzetli olmuştu.
Yok olmadi su an için birşey, belki yarın ağrı olursa, duyuyorum öyle,,,ohh maşAllah canım peki aşının herhangi bir yan etkisi oldu mu?
Aa açıldı mı bakayım bi Sağol canım :)böyle bir topik var canım herkes kıyafeti çekip koyuyor
yanları falan kötü olmuş. belkı de kullanmayı bılemedı
Evet canım :)fotograftakı senın bebegınmı? :)
çok şeker haminneEvet canım :)
:) teşekkür ederim canım senin kızında böyle şeker bi haminne olcak :) şimdi koca kız oldu bu bebiş burda tam 3 aylıktıçok şeker haminne
inşallah :=):) teşekkür ederim canım senin kızında böyle şeker bi haminne olcak :) şimdi koca kız oldu bu bebiş burda tam 3 aylıktı
Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz demek ki oglan anneleri ogullarini paylasamiyorlar resmen kiskaniyorlar buradaki oglu olacak anne adaylari aman siz boyle olmayin diyelimbenımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.
Degılsın tabı kuzum ben de sendenim benım kocam da ole bende yenı evlı olmama ragmen cok zor gunler gecırdım Ama sabredıcez artık bebişlerimiz içinbenımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.
kendileri annelerine sinirliyken yandaş ararlar yanlarınabenımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.
maşallah :=) ben de randevu alayım da vurulayım bariBugün tetenoz aşımı vuruldum,14 eylülde ikinci dozu vurulucam inşallah, 4lu tarama yaptırdık sonuçlar iyi sukur, 2 hafta sonra da ayrıntılı ya giricem, bebis biraz buyusun diye bekliyoruz,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?