- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #23.241
Evet zaten artık doktordan aldığım bilgileri araştırmama kararı aldım internetten. Çünkü ihtimal dahilinde olan herşeyi yazıyo ve tabi en kötüsünü de. Doktordan doktora fark da var tabi mesela benim kendi doktorumun usg cihazı daha net görüntü sağlıyo yani doktorum görmüş olabilir ama kaybolacağını öngördüyse yada ayrıntılıda iyice bakmayı düşündüyse şimdiden kafaya takarım diye söylememiştir diye düşünüyorum. Bakalım 27sinde kendi doktorumda 9 eylülde de perinatoloji uzmanında randevum var inşallah herşey normaldir. Bide canım sen bebiş hareketlerini nezaman hissettin benden öndesin ya nasıl bi hareket çok merak ediyorum belki hissediyorum ama kestiremiyorumCanım benim, hiç korkma gönlünü ferah tut, doktor sonra kaybolur dediyse kaybolur İnşallah.. benim de 2 hafta önce beyninde Koroid Pleksus Kisti çıkmıştı, doktorum gebeliklerin %2'sinde olur ve 26-27. haftalarda kaybolur dedi ve bu hafta sonu kontrole gittiğimizde çok şükür kaybolmuştu.. yani doktorlar zaten Allah korusun riskli bir durum varsa sana söylerler, o yüzden çok fazla araştırıp da moralini bozma, geçer Allah'ın izniyle..