2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim, hiç korkma gönlünü ferah tut, doktor sonra kaybolur dediyse kaybolur İnşallah.. benim de 2 hafta önce beyninde Koroid Pleksus Kisti çıkmıştı, doktorum gebeliklerin %2'sinde olur ve 26-27. haftalarda kaybolur dedi ve bu hafta sonu kontrole gittiğimizde çok şükür kaybolmuştu.. yani doktorlar zaten Allah korusun riskli bir durum varsa sana söylerler, o yüzden çok fazla araştırıp da moralini bozma, geçer Allah'ın izniyle..
Evet zaten artık doktordan aldığım bilgileri araştırmama kararı aldım internetten. Çünkü ihtimal dahilinde olan herşeyi yazıyo ve tabi en kötüsünü de. Doktordan doktora fark da var tabi mesela benim kendi doktorumun usg cihazı daha net görüntü sağlıyo yani doktorum görmüş olabilir ama kaybolacağını öngördüyse yada ayrıntılıda iyice bakmayı düşündüyse şimdiden kafaya takarım diye söylememiştir diye düşünüyorum. Bakalım 27sinde kendi doktorumda 9 eylülde de perinatoloji uzmanında randevum var inşallah herşey normaldir. Bide canım sen bebiş hareketlerini nezaman hissettin benden öndesin ya nasıl bi hareket çok merak ediyorum belki hissediyorum ama kestiremiyorum :KK48:

Geçmiş olsun. Bol sivive c vit nane limon ihlamur.

Hafif dik yatin. Iki yastik kullanin. Cok yemek yemeyin:)

Alinacak malzemeler genelde mevsimlik zaten. Hastane cikislarinin hepsi penye ve uzun kollu olur.

Uzuuunn uzuuun yazacam

Istahsizlik mis gibi bisey. Darisi bana. Keske kilo almasam.cocuk her türlü vitamini sizden alir dert etmeyin.

Liste yorumunu dimdi pcye gecip yapacam.

TEŞEKKÜR EDerim deniyorum :))

Bunlar da şimdi aklıma gelenler. Diğer tarafa yüklenmiyor.

Eki Görüntüle 1607233
özellikle kangru gereksiz değil ablamda kullandı bende. yeğenim bende kaldıkça ona takıp yemek bile yapardım oda çok eğlenirdi yrüyyüşe götürürdüm her yeri izler bende antrenmanı mı yapmış olurdum... sosyal hayatınızı düşünerek hareket etmekte fayda var...

Hamilelik haftasi benle ayni ya da fazla olan fark etmez,bu istahsizlik sorunu daha ne zamna kadar surer arkadaslar?! Hala yiyemiyorum kilo almiyorum verdigim gibiyim. 2.trimestirdyz sonucta bebegimizi beslemek lazim o_O
kişiden kişiye çok değişen birşey birde kilo boy orantın kötüyse sorun oluyor yoksa pek olmaz sıkma canını bence

Evet zaten artık doktordan aldığım bilgileri araştırmama kararı aldım internetten. Çünkü ihtimal dahilinde olan herşeyi yazıyo ve tabi en kötüsünü de. Doktordan doktora fark da var tabi mesela benim kendi doktorumun usg cihazı daha net görüntü sağlıyo yani doktorum görmüş olabilir ama kaybolacağını öngördüyse yada ayrıntılıda iyice bakmayı düşündüyse şimdiden kafaya takarım diye söylememiştir diye düşünüyorum. Bakalım 27sinde kendi doktorumda 9 eylülde de perinatoloji uzmanında randevum var inşallah herşey normaldir. Bide canım sen bebiş hareketlerini nezaman hissettin benden öndesin ya nasıl bi hareket çok merak ediyorum belki hissediyorum ama kestiremiyorum :KK48:

Canım ben de ilk 2 hafta önce hissettim, içinde kelebek çırpınıyormuş gibi oluyoo, bazen de sadece pıt pıt atıyo tepikliyo sanırım o zaman :KK48: çok çok güzel bir duygu, umarım sen de hissedersin bir an evvel :KK68:

Canım ben de ilk 2 hafta önce hissettim, içinde kelebek çırpınıyormuş gibi oluyoo, bazen de sadece pıt pıt atıyo tepikliyo sanırım o zaman :KK48: çok çok güzel bir duygu, umarım sen de hissedersin bir an evvel :KK68:
Ben de 2 gün önce bi gıdıklanma hissettim ama tam anlayamadım o mu diye. 2 gündür bişi yoktu bugün de pıt pıt oldu :KK48: bide çok şey sordum canım da tam olarak nerde hissediyosun hareketi? Mesela göbek deliğini merkez olarak alırsak nereye düşüyo tam olarak :KK70:

Kızlar siz de cinsiyeti öğrendikten ve ayrintılıdan sonra daha bi çok sevmeye başladınız mı bebeğinizi? Artık ne olduğu nasıl olduğunu gördüm içim içime sığmıyor çok özlüyorum ya o_O
Önceden kızım ya da oğlum diyemiyordum yüzünü cinsiyetini bilmezken. Şimdi oğğğluuuummm yavrummmm tombik yanaklıımmm diye bağırıyorum durduk yere. :KK45:Babamız delirdiğimi düşünüyor :oops: :KK70:

valla ilk öğrendiğimden beri kızım diye hitap ediyorum eşimde sana inat erkek olacak bu çocuk falan diyordu bende kız bu kesin diyordum doktor ilk erkek olma ihtimali yüksek diyince çok üzüldü. senin şom azlığın fala diye kızdım sonra kız dedi doktor çok mutlu oldum :))

benim sorduğum sallanan değil cnm yetişkin yatagına monte edilebilenlerden bu tarz kullanan var mı bildiğin?
onlar kullanışlı mı ya, uyurken bebeğe elim kolum çarpar gibi geliyor. :KK45:birde sallanan olursa gece işimize yaramaz mı? yoksa sallamaya alıştırmamak için mi istiyorsun canım?

canım internete bakınca insanı öldürüyor bile oradaki teşhis,o yüzden ben bakmamaya çalşıyorum :)

Ben de 2 gün önce bi gıdıklanma hissettim ama tam anlayamadım o mu diye. 2 gündür bişi yoktu bugün de pıt pıt oldu :KK48: bide çok şey sordum canım da tam olarak nerde hissediyosun hareketi? Mesela göbek deliğini merkez olarak alırsak nereye düşüyo tam olarak :KK70:

Ben göbek deliğimin sol altında hissediyorum genelde ama herkesin farklıdır canım, bebeğin yatış pozisyonuyla alakalıymış çünküü.. ben hep solda hissettim hiç sağda bir şey hissetmedim sonra doktora sordum bebeğin ayakları sol taraftaymış ondan olabilir ama sürekli pozisyon değiştirirler normalde belli olmaz nerde hissedeceğin dedi.. senin o hissettiğin pıtpıtlar bebişindir kesin :KK39:

CanımUOTE="Musmutlu22, post: 42201285, member: 621094"]Ben de 2 gün önce bi gıdıklanma hissettim ama tam anlayamadım o mu diye. 2 gündür bişi yoktu bugün de pıt pıt oldu :KK48: bide çok şey sordum canım da tam olarak nerde hissediyosun hareketi? Mesela göbek deliğini merkez olarak alırsak nereye düşüyo tam olarak :KK70:[/QUOTE]
Canım ilk zaman okadar yukarıda değil kasiklarin etrafında oluyor o hizada damar atması gibi yada içinde birşey kayiyomus gibi yukariya daha sonraki aylar çıkıyor:)

CanımUOTE="thesecrets, post: 42201400, member: 418221"]Ben göbek deliğimin sol altında hissediyorum genelde ama herkesin farklıdır canım, bebeğin yatış pozisyonuyla alakalıymış çünküü.. ben hep solda hissettim hiç sağda bir şey hissetmedim sonra doktora sordum bebeğin ayakları sol taraftaymış ondan olabilir ama sürekli pozisyon değiştirirler normalde belli olmaz nerde hissedeceğin dedi.. senin o hissettiğin pıtpıtlar bebişindir kesin :KK39:[/QUOTE]
Canım bende hep sağında hissediyorum çok nadir sola geçtiği oluyor doktor muayenede asistanina not al plasenta solda demişti bende ona yoruyor um heralde bebek oyüzden otarafa geçmiyor diye:)

Ben göbek deliğimin sol altında hissediyorum genelde ama herkesin farklıdır canım, bebeğin yatış pozisyonuyla alakalıymış çünküü.. ben hep solda hissettim hiç sağda bir şey hissetmedim sonra doktora sordum bebeğin ayakları sol taraftaymış ondan olabilir ama sürekli pozisyon değiştirirler normalde belli olmaz nerde hissedeceğin dedi.. senin o hissettiğin pıtpıtlar bebişindir kesin :KK39:
Ben bazen sağ bazen solda hissediyorum da göbek deliğinin altımı çevresi mi onu sormak istedim evet dediğin gibi göbek deliğimin sağ yada sol alt çaprazında hissediyorum genelde :KK48: bebişse eğer günlerdir gaz muamelesi yapıyorum evladıma :KK70:

Sabah bebisimi gorcem diye gittim sadece bi aletle kalp atisini dinletti ebemiz.5 haftadr gormuyordum kuzumu ya.Burda boyleymis naplim aliscaz.. ama aksama gorcemm insss :)

Back
X