2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

seker yuklemesini mi bu ay yapicak canim
ozaman zamani gelmis

sağol canım benim yazarım burdan, bir sürü notlar aldım gene doktora sormak için özellikle şeker yüklemesini :)
bende pzartesi sordum tek tek dr uda degistirdim erkek dr gbisi yok valla. saolsn hepsine cvp verdi. bugunde tahlille ayrintili ultrason var snra yine dr a goruncem. bakalim oglusum napio teyzesiii pztesi elleri yuzunde uyuyodu yavrum

hmm ben dr önümüzdeki ay ne yapilacak seker yuklemesi yapicakmisjnz dedim bana aclik seker tahlili yapalim once dedi birazdan kan vericem gidip. heralde ona gore yapicak
hmm anladım canım.benim açlık şekerim 75 ama ona rağmen yapmak istedi.istemiyorsam yapmıcak ama ben yaptırıcam.hepsinin farklı fikirleri var.ama şeker yüklemesinin açlık şekeri ile ilgisi var mı bilmiyorum.aniden çok şekerli besinler yendiğinde vücudun verdiği tepkiyi ölçüyor sanırsam. bu da hamilelikte baya riskliymiş..

bende pzartesi sordum tek tek dr uda degistirdim erkek dr gbisi yok valla. saolsn hepsine cvp verdi. bugunde tahlille ayrintili ultrason var snra yine dr a goruncem. bakalim oglusum napio teyzesiii pztesi elleri yuzunde uyuyodu yavrum

kıyamam ona ya yerim onu maaşaallah ona :) bende değiştirdim canım erkek ama biraz agresif biri her şeye ne gerek var diyen biri,bu günde bakıcam eğer kanaat getirmezsem başka doktora gidicem :)

baska bi forumda aclik tokluk baktirsaniz yeter gerek yok seker yuklemesine yazmislardi aclik yokluktanda cikiomus guya gerci herkes birsey diyor bende yaptirma taraftariyim ne gerekiosa yaptiricam sonucta once bebegimin snra benim sagligim icin hersey

yani bildiğin şekerli su zaten.dr önemli dedikten sonra yaptırırım herşeyi problem yok bende

kıyamam ona ya yerim onu maaşaallah ona :) bende değiştirdim canım erkek ama biraz agresif biri her şeye ne gerek var diyen biri,bu günde bakıcam eğer kanaat getirmezsem başka doktora gidicem :)
benim dr da sert tipi filan ama cok kibar ne sorduysam anlattim tekrar tekrar sordu goruomusun diye.bide paragoz degil kadin ilaclari bile ozel veriodu ve kan diye diye basimin etini yiodu bu kan vermek cok gerekli degil dedi kismetse bundan snra bu dr a gidicem surda zaten ne kaldi bide ismi cok duyulmis bursada ii bi dr

"şurda zaten ne kaldı" dedin ya canım heyecanlandım ya resmen yarıladık :)))))

Gerçekten bu yazı beni özetlemiş.Çalışan hamileler sizde mi benim gibisiniz?

Artık işe gitmek istemiyorum.Çok yorulduğum için falan değil bildiğin sıkılıyorum işte.Daral geliyor oda basık geliyor kalabalık geliyor vatandaş gıcık geliyor dosyalar fazla geliyor.Aslında temelde hiçbirşey yapmak istemiyor da olabilirim.Her kadının içinde her an patlamaya hazır çılgın bir ev kadını var ki mecburen olacak o ayrı da bende şu sıralar tavan yapmış durumda.Kendimi browni yaparken bebeğin kıyafetlerini ütülerken falan hayal ederken buluyorum.Hergün ama hergün aynı rutinde aynı şeyleri yapmak aynı zamanda da bu süreci geçirmek zaman zaman depresif ruh haline girmenize sebep oluyor.İş yükümü biraz daha azalttılar.Hatta öyle ki bunu bütün birimlere uluorta beyan ettiler.Tebrikleri tekrar tekrar aldım.Artık ne kadar samimiyetsiz bir samimiyetle sağlıklı bir bebeğin herşeyden önemli olduğunu beyan ettiler.Teşekkürler !!!

Üfürükten Prenses'ten alıntı..

gerçekten çok doğru ya ben bu ruh halindeyim bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…