- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #23.521
Sesli güldümSeninki yine ii bnmki 1aylıkken pıt pıt atıodu sol tarafım diooo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli güldümSeninki yine ii bnmki 1aylıkken pıt pıt atıodu sol tarafım diooo![]()
Canim cinsiyet icin doktora gidecektin dun aksam ne oldu belli olmadimiEndise etme cok,yarin doktora gideceksin hemen sukur ki.. hmilelikten hormonlardandir belk.. bende de vajina ic dudaginda bise cikti, doktor da et beni olabilir dedi..dikkat ediyorum kac gundur. Ebeler de cok oluyor boyle seyler hormonlarinizdan dedi..daha ne tur seyler ysayacagiz kim bilir.. ondan sen de korkma canim,Allahm hayrlisini versin bizlere
Canim benimde butun belirtiler erkekti sagimdaydi falan ama kiz.bence belirtiler kisiden kisiye degisiyorilk zamanlar bulantım vardı ama şuan yok denilecek kadar az uyku her daim vardı son günlerde gece uyuyamıyorum ama . şey derler mesela sağda hissedersen erkek ben sağda hissettim ama kızımız oluyo :) bende erkek hissediyodum babası hep kız diyodu bana haklı çıktıikili test yaptırmadım ben10 gun önce öğrendim geçtiğimiz cumarteside gittik kontrole kız dedi zaten ilk öğrendiğimizde de kesin demişti.
Canim cinsiyet icin doktora gidecektin dun aksam ne oldu belli olmadimi
Iste bende aynı Öyleyim biseyler var ama bebek hissediyormuş gibi degilim :) neyse hersey yolunda olsun da bekleriz tesekkurlerBen 19+1 haftaligim, bende henüz hissetmiyorum. Daha zamanı var demek ki . Cok kilolu da degilim 45 kiloyum ama his yok.
Arada hissettiklerim oluyor aslında ama bağırsaklar mı bebek mi bilemiyorum :/
yok yok besik odanin ortasnda duruodu uyannca kenara cekiliodu aksam yatakodasina tasiniodu :) ondan bi kaza olmadi cok şükür :)anladım şimdi :=) e göz önünde olursa sorun olmaz tabi canım. ben başka bır odada oldugunu düşünerek söyluyorum.
hergün hareket hissediyormusunuz belki çok yorulmuşsunuzdur içinizi rahat tutun :)gunaydin kizlarrr bizimde bugun ayrintili ultrasonumuz var.oglusmu 1 gun arayla gorucem tekrardan. dun hic hareketini hissetmedim korkuyorum insallah kotu birsey olmamistir. alah korusun.
esimde oyle dedi ama bu sabahta hissedemedim genelde sola yatinca cok hareket ederdi. gecen gun biyerde okumustum buyurken hareket etmezler diye yarin 21. haftaya giricez belkide buyuodur bebisim. birazdan gorucem bakalim :) ben seker yuklemesini sordum dr a aclik seker tahlili istedi ozamaan tokum die almadilr bugun ayrintiliyada gidecegim icin bugun vericem kani birazdan belki sizinkide oyle yapabilirhergün hareket hissediyormusunuz belki çok yorulmuşsunuzdur içinizi rahat tutun :)
alla alla nie ole olduki ben hic dikkat etmedim kendimde ole bisi canim
Kasinti da var mi? Bende oldu ama deli gibi kasinti vardi gece uykudan kalkip aoguk su tutup yatiyodum. Doktor krem verdi bikac gune gecti. Onemli bi sey oldugunu sanmiyorum
Çıban çıkmış olabilirmi
Endise etme cok,yarin doktora gideceksin hemen sukur ki.. hmilelikten hormonlardandir belk.. bende de vajina ic dudaginda bise cikti, doktor da et beni olabilir dedi..dikkat ediyorum kac gundur. Ebeler de cok oluyor boyle seyler hormonlarinizdan dedi..daha ne tur seyler ysayacagiz kim bilir.. ondan sen de korkma canim,Allahm hayrlisini versin bizlere
merhaba kızlar benim size bir sorum olacak siz şeker yüklemesi yaptırmayı planlıyormusunuz?
birde şimdi bu aydan sonra ne testler kaldı biliyormusunuz benim doktorum henüz bir şey söylemedi ...
şu test bu test diye