2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Endise etme cok,yarin doktora gideceksin hemen sukur ki.. hmilelikten hormonlardandir belk.. bende de vajina ic dudaginda bise cikti, doktor da et beni olabilir dedi..dikkat ediyorum kac gundur. Ebeler de cok oluyor boyle seyler hormonlarinizdan dedi..daha ne tur seyler ysayacagiz kim bilir.. ondan sen de korkma canim,Allahm hayrlisini versin bizlere
Canim cinsiyet icin doktora gidecektin dun aksam ne oldu belli olmadimi

ilk zamanlar bulantım vardı ama şuan yok denilecek kadar az uyku her daim vardı son günlerde gece uyuyamıyorum ama . şey derler mesela sağda hissedersen erkek ben sağda hissettim ama kızımız oluyo :) bende erkek hissediyodum babası hep kız diyodu bana haklı çıktı :KK48: ikili test yaptırmadım ben10 gun önce öğrendim geçtiğimiz cumarteside gittik kontrole kız dedi zaten ilk öğrendiğimizde de kesin demişti.
Canim benimde butun belirtiler erkekti sagimdaydi falan ama kiz.bence belirtiler kisiden kisiye degisiyor

Kizlar markafonide hosgeldik bebekndiye bir kisim var ordan bayagi yenidogan pijamalari aldim.fiyatlarida gayet iyi geldi.bi bakin isterseniz

Ben 19+1 haftaligim, bende henüz hissetmiyorum. Daha zamanı var demek ki . Cok kilolu da degilim 45 kiloyum ama his yok.
Arada hissettiklerim oluyor aslında ama bağırsaklar mı bebek mi bilemiyorum :/
Iste bende aynı Öyleyim biseyler var ama bebek hissediyormuş gibi degilim :) neyse hersey yolunda olsun da bekleriz tesekkurler

merhaba kızlar benim size bir sorum olacak siz şeker yüklemesi yaptırmayı planlıyormusunuz?
birde şimdi bu aydan sonra ne testler kaldı biliyormusunuz benim doktorum henüz bir şey söylemedi ...
şu test bu test diye

hergün hareket hissediyormusunuz belki çok yorulmuşsunuzdur içinizi rahat tutun :)
esimde oyle dedi ama bu sabahta hissedemedim genelde sola yatinca cok hareket ederdi. gecen gun biyerde okumustum buyurken hareket etmezler diye yarin 21. haftaya giricez belkide buyuodur bebisim. birazdan gorucem bakalim :) ben seker yuklemesini sordum dr a aclik seker tahlili istedi ozamaan tokum die almadilr bugun ayrintiliyada gidecegim icin bugun vericem kani birazdan belki sizinkide oyle yapabilir

Endise etme cok,yarin doktora gideceksin hemen sukur ki.. hmilelikten hormonlardandir belk.. bende de vajina ic dudaginda bise cikti, doktor da et beni olabilir dedi..dikkat ediyorum kac gundur. Ebeler de cok oluyor boyle seyler hormonlarinizdan dedi..daha ne tur seyler ysayacagiz kim bilir.. ondan sen de korkma canim,Allahm hayrlisini versin bizlere

amin canım benim ya hakkaeten daha önce başıma gelmeyen şeyler hamilelikten sonra hep geldi resmen :)

merhaba kızlar benim size bir sorum olacak siz şeker yüklemesi yaptırmayı planlıyormusunuz?
birde şimdi bu aydan sonra ne testler kaldı biliyormusunuz benim doktorum henüz bir şey söylemedi ...
şu test bu test diye

günaydın canım. ayın 31 inde yaptırıcam ben..dr um çok önemli olduğunu söyledi bana.ve bir zararı olacağını sanmıyorum iki dilim baklavalık şey.hiçbirşey yapmayan almanya bile hamilelikte mutlaka şeker yüklemesi yapıyor.diğer testleri şu an bende bilmiyorum..muayenelerde bir sonrakini söylüyor dr.

Back
X