2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6. Ay mı. Kııız biz 5 değilmiyiz
5 ay tam bitti canım.20 hafta tam 5 ay yapıyor. 6. ayın içindeyiz.yani 5 ay bir haftalık benim tam yarın. 3 hafta sonra 6 ay bitmiş olacak.yani bu hesaba göre 2 hafta kayarsa tarih aralıkta doğabilir benimki

ben bunun üzerine makaleler okudum baya bir ve hepsi yaptırmamak üzere birde bazı doktor arkadaşlarım zaten şeker yemiyorsun hamur yemiyorsun gerek yok bence dedi bu beslenmeyle o yüzden aslında kafam karıştı...

ben bunun üzerine makaleler okudum baya bir ve hepsi yaptırmamak üzere birde bazı doktor arkadaşlarım zaten şeker yemiyorsun hamur yemiyorsun gerek yok bence dedi bu beslenmeyle o yüzden aslında kafam karıştı...

valla ben hamur yiyorum canım ya hiç yemediğim hamburgeri bile canım çekiyor.tatlı da yiyorum. (ama buna bakmıyor pek işte) birtek çayı şekerli içmem. şekeri pek sevmem. bana içmesi zor olcak diye istemiyorum benim dr zaten ne ilaç veriyor ne bişi yaptırıyor.buna önem verdiyse vardır bir hikmeti dedim.ayrıca canan karatay'a da ceza verildi bu muhabbetten.birde almanya ile kıyaslıyorum. onlar doğru düzgün ultrasona bile almadıkları halde şeker yüklemesi yapıyorlar...

aaayy evet diyorum ya iki gün evde kalsam o fena yapıyor ama cidden canım hiç çalışmak istemiyor yaaa

ben ben..sikildim hicbisi yapmak istemiyorum. of yinemi is diyorum otr otur popisimin kemigi agrio gezsemde ara ara vucut evde koltukta ki gibi olmuyor.

ben şekerli hiç birşey yiyemiyorum hamur pilav vs arada bir makarna yiyorum oda mecburen en kolay yemek diye zaten normalde de yemezdim hiç o yüzden sorun yok dediler zaten sonuç şeker çıkarsa şekerli şeyleri kesiyorlarmış ilaç vs vermiyorlar o nedenle ...

Yok kuzum merak etme bisiy olmamistir. Oyle hergun kipir kipir olnuyorlar.is zaten. Oyle gergun.oynadiklari zamanlar 24 2t haftadan sonra baaliyormus
smdi hareketini hissettim
hadi güzel haberlerle gel :))
insallah canım saat 10da bekliyoruz. ama bugun dokunsalar aglicak gbiyim esim hic yuzun gulmuo dio cok gerildim heryecanlandm Allah im insallah hepimixin yavrusu sagliklidir

5 ay tam bitti canım.20 hafta tam 5 ay yapıyor. 6. ayın içindeyiz.yani 5 ay bir haftalık benim tam yarın. 3 hafta sonra 6 ay bitmiş olacak.yani bu hesaba göre 2 hafta kayarsa tarih aralıkta doğabilir benimki
benimkisi de aralik die düşünüyorum. bizim seninle ayni gun gosteriyor. benim 2 hafta geriden geliodu gec dollenmeden dolayi ama 20 araliktan snra olurmus gbine gelio

Şeker yüklemesini soran bir arkadaş olmuş. Ben yaptırıcam. İçtiğim çayda, meyve suyunda, yediğim yemekte tatlı da zaten fazlasıyla alıyorum ben o şekeri. Bence gayet de gerekli. Kaldı ki doğumda bi anda şekeriniz yükselse kanamanızı durduramıyorlar. Çok tehlikeli. Doğum anında öğreneceğime önceden önlemini almak isterim.

ya ben yememe rağmen şekerim düşük tatlıdan vazgeçemem hiç pilav falan yememde.. evet diyet veriyorlarmış cnm hiç yemiyorsan gerek yok gibi ama bilemedim valla. kendi insiyatifin.

Ben şeker yüklemesini doktora değilde aile hekimndeki hemşireye sordum. yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin dedi.
bilmiyorum doktor napacak..

Ahh kızlar yaaa bulantılar tekrardan başladı, birkaç kişiden de duymuştum 5. aya girerken tekrardan olabiliyormuş diye sizde de var mı? hatta bulanmanın ötesinde çıkardımda Kusura bakmayın sabah sabah yazdım böyle ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…