2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsn canim kan niyeki.. ii masallah bebisin kilosu boyu. benim ayrintiliyla kendi dr ultrasonnda fark var 401 gr di kendi dr da ayrintilida 300 lu bisidi anlamadim. seker yuklemesini o dr yapmiomuymus

o doktor yapıyor canım ama ben genede sordum yapayım mı diye, canım kilo olayları kesin değilmiş sanırım daha önce duymuştum, kan olayını anlamadım neden oldu yorgunluktan heralde, ama olursa gene gel hemen dedi, yoruluyorum canım çok,burda arkadaşta izne ayrıldı 31 ağustosta gelicek tam bir ay izne ayrılmıştı, benimde halsizlik falan tansiyon bu ay çıktı inat gibi, ama arkadaş gelince raporu patlatıcam,doktor bol bol dinlenmen lazım dedi

'Bir Derdim Var' bölümü ya burda bi forumda dertlerini yazıyo millet. Birinin kocası eşcinselmiş birinin eniştesi taciz ediyomuş biri başkasına aşık olmuş sevgilimi nasıl terketsem diyo
anammmmmm dedikodu dedikodu. bende takip edim bari merak ettim

dinlen canım ya memuriyet in tadi orda cikar benimde keske ole bi şansım olsa dikkat et kendine bosver oldgu kadar devleti sen kurtarmicaksn ya

kizzzz ametist bak bakim kacinci sayfadalarrr sen zaten millete inan kir beni kirrrr hihhh

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-20-08-42-13.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 53
dinlen canım ya memuriyet in tadi orda cikar benimde keske ole bi şansım olsa dikkat et kendine bosver oldgu kadar devleti sen kurtarmicaksn ya

eşimde aynını diyor canım ama günlü davalık işler oluyor hallolması gereken zamanında o yüzden gidemiyorum, arkadaş gelene kadar bekliyorum, ama tabi kimse kıymet bilmicek onu da biliyorum,dayanamazsam arkadaşı beklemeden alıcam artık :))

canım iki tane forum açmış onlar, fazla sayfa olan en üstteki forum :)), ocak anneleri de iki forum açmış bazen diğer foruma bakıyorum :))
aaa 2 sayfami e nedie birlesmiolarki bizde oyle.. ayri acinca ne oluyor. bosver canim kimse kiymet bilmez cok herkesi de idare etmiceksin. eskinis yerimde calisma arkdsimin cocugu var die tum resmi tatillerde o izinli oluodu halbuki benim esimde memur. esim evde yalniz kaliodu hakkimi hep arkdasima veriodum en son isyerinde biriyle tartstim tek sahit oydu ve isverene elif hakli demedi. o hamileydi son zamanlar o sikinti cekmesin isveren isi bilmeyen elemanla kalmasn die istifa etmiyodum ama o olay olunca verdim istifayi ciktim. beni arayip bide dio beni yari yolda biraktin die. sende bi kere gordugunu deseydin dedim sustu. bebegi oldu gtmedim hamile oldgmu gecen ay soyledim cok bozuldu ama anlasin. kimseye insanlik yapmicaksin valla canim yaranamiosun

günaydın güzel anne adayları
dün akşama doğru bende ilk tekmemi hissettim. burada yazıldığında falan ben nasıl olacam, yine beni etkilemez diye düşünüyordum ama öyle değişik birşeymiş ki... havalara uçtum resmen. :)
babamıza diyorum ki, bana laf söyleme bak sanada tepik (tekme) attırırım.
siz zaten ikili ittifak kurarsınız diyor oda.

aynen canım kesinlikle çok haklısın,ben biliyorum kimse kıymet bilmicek hatta pişman olucam, biraz daha iyi hissetmezsem yapıştırıcam raporu hemen, bu arada sen çok iyi ders vermişssin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…