- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.881
kime bulamion bebisemi kendine mi takma kafaya verirsib kilolari doğum sonrasiKizlarrr ben kafayı yicem yaaa hiç kıyafet bulamıyorum birsürü gezdim bugün 3 parça anca aldım benim hem karnım kocaman hemde popodan aldım hiçbişi olmuyor 7 kilo almışım
Seni görüyom ilk yorumlarda hep varsın maşallahevet bende çok takılıyorum oraya neler var ya :)))
geçmiş olsn canim kan niyeki.. ii masallah bebisin kilosu boyu. benim ayrintiliyla kendi dr ultrasonnda fark var 401 gr di kendi dr da ayrintilida 300 lu bisidi anlamadim. seker yuklemesini o dr yapmiomuymus
anammmmmm dedikodu dedikodu. bende takip edim bari merak ettim'Bir Derdim Var' bölümü ya burda bi forumda dertlerini yazıyo millet. Birinin kocası eşcinselmiş birinin eniştesi taciz ediyomuş biri başkasına aşık olmuş sevgilimi nasıl terketsem diyo
Seni görüyom ilk yorumlarda hep varsın maşallah
dinlen canım ya memuriyet in tadi orda cikaro doktor yapıyor canım ama ben genede sordum yapayım mı diye, canım kilo olayları kesin değilmiş sanırım daha önce duymuştum, kan olayını anlamadım neden oldu yorgunluktan heralde, ama olursa gene gel hemen dedi, yoruluyorum canım çok,burda arkadaşta izne ayrıldı 31 ağustosta gelicek tam bir ay izne ayrılmıştı, benimde halsizlik falan tansiyon bu ay çıktı inat gibi, ama arkadaş gelince raporu patlatıcam,doktor bol bol dinlenmen lazım dedi
dinlen canım ya memuriyet in tadi orda cikarbenimde keske ole bi şansım olsa dikkat et kendine bosver oldgu kadar devleti sen kurtarmicaksn ya
kizzzz ametist bak bakim kacinci sayfadalarrr sen zaten millete inan kir beni kirrrr hihhh
aaa 2 sayfami e nedie birlesmiolarki bizde oyle.. ayri acinca ne oluyor. bosver canim kimse kiymet bilmez cok herkesi de idare etmiceksin. eskinis yerimde calisma arkdsimin cocugu var die tum resmi tatillerde o izinli oluodu halbuki benim esimde memur. esim evde yalniz kaliodu hakkimi hep arkdasima veriodum en son isyerinde biriyle tartstim tek sahit oydu ve isverene elif hakli demedi. o hamileydi son zamanlar o sikinti cekmesin isveren isi bilmeyen elemanla kalmasn die istifa etmiyodum ama o olay olunca verdim istifayi ciktim. beni arayip bide dio beni yari yolda biraktin die. sende bi kere gordugunu deseydin dedim sustu. bebegi oldu gtmedim hamile oldgmu gecen ay soyledim cok bozuldu ama anlasin. kimseye insanlik yapmicaksin valla canim yaranamiosuncanım iki tane forum açmış onlar, fazla sayfa olan en üstteki forum :)), ocak anneleri de iki forum açmış bazen diğer foruma bakıyorum :))
evet dayanamıyorum hemen atlıyorum bazılarına da çok kızıyorum yaa :))))))
aaa 2 sayfami e nedie birlesmiolarki bizde oyle.. ayri acinca ne oluyor. bosver canim kimse kiymet bilmez cok herkesi de idare etmiceksin. eskinis yerimde calisma arkdsimin cocugu var die tum resmi tatillerde o izinli oluodu halbuki benim esimde memur. esim evde yalniz kaliodu hakkimi hep arkdasima veriodum en son isyerinde biriyle tartstim tek sahit oydu ve isverene elif hakli demedi. o hamileydi son zamanlar o sikinti cekmesin isveren isi bilmeyen elemanla kalmasn die istifa etmiyodum ama o olay olunca verdim istifayi ciktim. beni arayip bide dio beni yari yolda biraktin die. sende bi kere gordugunu deseydin dedim sustu. bebegi oldu gtmedim hamile oldgmu gecen ay soyledim cok bozuldu ama anlasin. kimseye insanlik yapmicaksin valla canim yaranamiosun
günaydın. o konular bizi aşar bitanem ya biz bi bebişi hakedemiyoz karnımızda milletin derdine nasıl derman olalımanammmmmm dedikodu dedikodu. bende takip edim bari merak ettim
Gunaydin bende takip ediyorum hayretler icerisinde
Yok çıkmadı 16 hafta doğum izni canım eskiden daha uzunmus ama işte onuda kisalttilar20 haftaya çıkmadı mı cnm
Devlet mi özel mi cnm
20 hafta olmadı cnm o
Hayırlı olsun cnm :)
Valla ben 2 gün kolum hariç yikanmistim su değiştirmeden biraz zor oluyor ama oldubu sicakta nasi degdirmicezki yaa
Çıkışta durum payladirs ik n hadi size iyi özlem gidermelerTeyzeleriiii biz oğluşumla hastaneye gidiyoruz. Kocaman olmuşuzdur kesin :) Bakalım annemize ne şirinlik yapacağız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?