2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bursalı bizimi kandırıyon 3000 lerdeymiş onlar. Ben gidiyom aralığa

Onlar kullanışlı canım ben de baktıydım iki kat. Ayaklanınca alt kata yatırırsın. Çıkamaz içinden mapus gibi Ondan mı alsam ben de bugün baktım onlara.

Bucurugu hapsediciiimmm . ben de ondan alcam sanirim,hem odamizda olur hem de alt kata da bisiler alirim artik:) ikea da guzeller vardi

kızlar doktora gittim şişlik tabi inmişti,birde sabah bir iki damla kan geldiydi,doktora gittim bir daha olursa gel dedi, bebeğimle ilgili bir sorun yok çok şükür, kerata 340 gr olmuş, 23 cm, öncen gidiyormuş bu arada 5 gün ama tabi ultrasona göre dedi :) tetanozu ol dedi,şeker yüklemesini yaptır dedi doktorum

Iyi aksamlar
Masallah kizlar gercekten hiziniza yetisilmez okuyayim dedim kafam oldu bir dunya kim ne yapmis hepsi karisti
Ben besik olarak bunu alicam

Eklentiler

• 20150527_100006.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 20150527_100011.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 118
Kizlarrr ben kafayı yicem yaaa hiç kıyafet bulamıyorum birsürü gezdim bugün 3 parça anca aldım benim hem karnım kocaman hemde popodan aldım hiçbişi olmuyor 7 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…