- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.861
Aynennnnnn.sonucta alipda degistirilemeyecek yada alternatifi olmayan seyler.banada yuk oldu iyice bi karar vereydim iyidi.en guzeli bebek odasi magazalarini dolanmak heraldeKızlar bu yatakl ve bebek arabası konusunda karar verirsem kuş gibi hafifleyecegim sanırım...herkes bisey söylüyor kafam coook karisik
canım beşik güzel ama sallanıyomu
anladım canım görüntü olarak çok şık kullanış olarak sen daha tecrübelisin :) ben oyunparkı olanlardan almayı düşünüyorum değişmezse fikrimYok canim sallanmiyor ancak ilk cocuktan edindigim tecrube su eger gazli sallanmak isteyen bir bebekse besigin tingirtisi yetmiyorkizim kolikti sabaha kadar ayakta gezer battaniyede sallardik
O yuzden benim yataga kilitlenebiliyor olmasi ve gozumu actigimda gorebilecek olmam daha avantajli geldi.
Onlarda cok rahat oluyor. En memnun kalinmayan urun genelde tahta cibinlikli kisa sureli kullanilanlar. Ic kisma dogru cok derin ve dar oldugu icin hem tehlikeli hemde bebek hareketliyse 4 ay kullanabilen vardi cevremde. Sonra saklama sikintisi.anladım canım görüntü olarak çok şık kullanış olarak sen daha tecrübelisin :) ben oyunparkı olanlardan almayı düşünüyorum değişmezse fikrim
görünüşü açısından bende çok istiyorum sepetli olanları ama dediğiniz gibi en fazla 10 aya kadar kullanılıyomuş hem masraf hem yer sıkıntısı en iyisi baştan kullanışlı bişey almakOnlarda cok rahat oluyor. En memnun kalinmayan urun genelde tahta cibinlikli kisa sureli kullanilanlar. Ic kisma dogru cok derin ve dar oldugu icin hem tehlikeli hemde bebek hareketliyse 4 ay kullanabilen vardi cevremde. Sonra saklama sikintisi.
Ayy neydi canim cok merak ettimKızlar ben iki gün önce bişey aşerdim. Eşim bulunduğumuz ilçedeki tüm marketleri gezdi yok. Ankara toptancı halini aradı yok. Sonra tek tek Ankara daki büyük marketleri aradı. Sonuç yine sıfır. İnternette de yok. Tam umudu kesmişken eşimi bi numara aradı akşam. Büyük marketlerden birinin mal sevkiyatı varmış. Bizim için bir kasa istediğim şeyden sipariş etmiş :) bu sabah koşa koşa erkenden gidip aldık. Satış elemanları bile öğrenmiş. Siz miydiniz o diolar
Şimdi burda yazmayayım canı isteyen olabilir. Ama şu an mevsimi olmayan bir meyveAyy neydi canim cok merak ettim
Hamile marketleri varmis ankarada.hic gitmedim ama duydum.her mevsim her meyve varmis.cok sukur hic asermedim.nasil biseyde merak etmiyor degilim hani asermek.bir gece asermis gibi yapsammikiiiŞimdi burda yazmayayım canı isteyen olabilir. Ama şu an mevsimi olmayan bir meyve
HahahaHamile marketleri varmis ankarada.hic gitmedim ama duydum.her mevsim her meyve varmis.cok sukur hic asermedim.nasil biseyde merak etmiyor degilim hani asermek.bir gece asermis gibi yapsammikiii
Ne istesemki ayva diyim bari de kizlarim guzel olsunnnHahahadene bi güzel oluyor eşinin çabasını görmek. Valla o kadar çok yer aradı ki. Ama hepsi yok dedi.. Hamile marketi bilmiyorum ama bize getiren büyük marketlerden biri.
Vajina sampuanlari kesinlikle onerilmiyor ama... Uzun vadede mantari daha cok tetikler. Bence uzak dursebamedin vajina şampuanı harika 1-2 yıkamada kaşıntıyı kesti bende benim kanıyodu artık mantar olmuştu
Kızlar ben iki gün önce bişey aşerdim. Eşim bulunduğumuz ilçedeki tüm marketleri gezdi yok. Ankara toptancı halini aradı yok. Sonra tek tek Ankara daki büyük marketleri aradı. Sonuç yine sıfır. İnternette de yok. Tam umudu kesmişken eşimi bi numara aradı akşam. Büyük marketlerden birinin mal sevkiyatı varmış. Bizim için bir kasa istediğim şeyden sipariş etmiş :) bu sabah koşa koşa erkenden gidip aldık. Satış elemanları bile öğrenmiş. Siz miydiniz o diolar
Bdv ne kız
'Bir Derdim Var' bölümü ya burda bi forumda dertlerini yazıyo millet. Birinin kocası eşcinselmiş birinin eniştesi taciz ediyomuş biri başkasına aşık olmuş sevgilimi nasıl terketsem diyoBdv ne ki canım
Kızın yüreğine indirdik ha
Benimki de erkekmiş bugün öğrendik.Liste mi varmış?
'Bir Derdim Var' bölümü ya burda bi forumda dertlerini yazıyo millet. Birinin kocası eşcinselmiş birinin eniştesi taciz ediyomuş biri başkasına aşık olmuş sevgilimi nasıl terketsem diyo
kizzzzz askollsunKız bursalı bizimi kandırıyon 3000 lerdeymiş onlar. Ben gidiyom aralığa
geçmiş olsn canim kan niyeki.. ii masallah bebisin kilosu boyu. benim ayrintiliyla kendi dr ultrasonnda fark var 401 gr di kendi dr da ayrintilida 300 lu bisidi anlamadim. seker yuklemesini o dr yapmiomuymuskızlar doktora gittim şişlik tabi inmişti,birde sabah bir iki damla kan geldiydi,doktora gittim bir daha olursa gel dedi, bebeğimle ilgili bir sorun yok çok şükür, kerata 340 gr olmuş, 23 cm, öncen gidiyormuş bu arada 5 gün ama tabi ultrasona göre dedi :) tetanozu ol dedi,şeker yüklemesini yaptır dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?