2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu yatakl ve bebek arabası konusunda karar verirsem kuş gibi hafifleyecegim sanırım...herkes bisey söylüyor kafam coook karisik
Aynennnnnn.sonucta alipda degistirilemeyecek yada alternatifi olmayan seyler.banada yuk oldu iyice bi karar vereydim iyidi.en guzeli bebek odasi magazalarini dolanmak heralde

canım beşik güzel ama sallanıyomu

Yok canim sallanmiyor ancak ilk cocuktan edindigim tecrube su eger gazli sallanmak isteyen bir bebekse besigin tingirtisi yetmiyor kizim kolikti sabaha kadar ayakta gezer battaniyede sallardik
O yuzden benim yataga kilitlenebiliyor olmasi ve gozumu actigimda gorebilecek olmam daha avantajli geldi.

anladım canım görüntü olarak çok şık kullanış olarak sen daha tecrübelisin :) ben oyunparkı olanlardan almayı düşünüyorum değişmezse fikrim

anladım canım görüntü olarak çok şık kullanış olarak sen daha tecrübelisin :) ben oyunparkı olanlardan almayı düşünüyorum değişmezse fikrim
Onlarda cok rahat oluyor. En memnun kalinmayan urun genelde tahta cibinlikli kisa sureli kullanilanlar. Ic kisma dogru cok derin ve dar oldugu icin hem tehlikeli hemde bebek hareketliyse 4 ay kullanabilen vardi cevremde. Sonra saklama sikintisi.

Onlarda cok rahat oluyor. En memnun kalinmayan urun genelde tahta cibinlikli kisa sureli kullanilanlar. Ic kisma dogru cok derin ve dar oldugu icin hem tehlikeli hemde bebek hareketliyse 4 ay kullanabilen vardi cevremde. Sonra saklama sikintisi.
görünüşü açısından bende çok istiyorum sepetli olanları ama dediğiniz gibi en fazla 10 aya kadar kullanılıyomuş hem masraf hem yer sıkıntısı en iyisi baştan kullanışlı bişey almak

Kızlar ben iki gün önce bişey aşerdim. Eşim bulunduğumuz ilçedeki tüm marketleri gezdi yok. Ankara toptancı halini aradı yok. Sonra tek tek Ankara daki büyük marketleri aradı. Sonuç yine sıfır. İnternette de yok. Tam umudu kesmişken eşimi bi numara aradı akşam. Büyük marketlerden birinin mal sevkiyatı varmış. Bizim için bir kasa istediğim şeyden sipariş etmiş :) bu sabah koşa koşa erkenden gidip aldık. Satış elemanları bile öğrenmiş. Siz miydiniz o diolar

Ayy neydi canim cok merak ettim

Şimdi burda yazmayayım canı isteyen olabilir. Ama şu an mevsimi olmayan bir meyve
Hamile marketleri varmis ankarada.hic gitmedim ama duydum.her mevsim her meyve varmis.cok sukur hic asermedim.nasil biseyde merak etmiyor degilim hani asermek.bir gece asermis gibi yapsammikiii

Hamile marketleri varmis ankarada.hic gitmedim ama duydum.her mevsim her meyve varmis.cok sukur hic asermedim.nasil biseyde merak etmiyor degilim hani asermek.bir gece asermis gibi yapsammikiii
Hahaha dene bi güzel oluyor eşinin çabasını görmek. Valla o kadar çok yer aradı ki. Ama hepsi yok dedi.. Hamile marketi bilmiyorum ama bize getiren büyük marketlerden biri.

Sonunda erdin muradina ohh :) sen de gidecektin doktora cinsiyet icin,ne oldu sonuc cnm ? Yoksa yazdin da ben kacirdim mii

ki
Kız bursalı bizimi kandırıyon 3000 lerdeymiş onlar. Ben gidiyom aralığa
kizzzzz askollsun gecen hafta 80 lerdeydi snra sarmayinca biraktin takibi benden snra okdr konusmuslarmi yaniii belki 2 tane vardir bende anlamadim. senn hic biyere gidemezzzzsinnnnnnn gel buraya

geçmiş olsn canim kan niyeki.. ii masallah bebisin kilosu boyu. benim ayrintiliyla kendi dr ultrasonnda fark var 401 gr di kendi dr da ayrintilida 300 lu bisidi anlamadim. seker yuklemesini o dr yapmiomuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…