- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.901
Çok özledim vallahiii, doğmamış bebeklerimize bile bu kadar bağlanmışken rabbim onların yokluğuyla imtihan etmesin bizleri....Çıkışta durum payladirs ik n hadi size iyi özlem gidermeler
bogulma olasılığı varmış, o yüzden ikea risk almak istemiyormuşaa niye ki?
Ayyy hadi güle güle gidin güle güle de gelin İnşAllah, tosuncuk olmaya başladılar artık:)))Teyzeleriiii biz oğluşumla hastaneye gidiyoruz. Kocaman olmuşuzdur kesin :) Bakalım annemize ne şirinlik yapacağız bugün
Aynen bende ondan dusunmuyorum da ikeadan internetten alışveriş yapmadım hiç bir sıkıntı yaşanırmı acaba netten sipariş versekBucurugu hapsediciiimmm .ben de ondan alcam sanirim,hem odamizda olur hem de alt kata da bisiler alirim artik:) ikea da guzeller vardi
aminnnnnnÇok özledim vallahiii, doğmamış bebeklerimize bile bu kadar bağlanmışken rabbim onların yokluğuyla imtihan etmesin bizleri....
Düşünüyorum diyecektir dusunmuyorum olmusAynen bende ondan dusunmuyorum da ikeadan internetten alışveriş yapmadım hiç bir sıkıntı yaşanırmı acaba netten sipariş versek
Güzelmiş valla ben beyaz istiyorum nereden aldin beyazı vsrmiIyi aksamlar
Masallah kizlar gercekten hiziniza yetisilmez okuyayim dedim kafam oldu bir dunyakim ne yapmis hepsi karisti
Ben besik olarak bunu alicam
Bence bebistir o yerim ben o tatlilari:OGünaydın kızlar
Ben de bu sabah içimde kelebekler uçuyomuş gibi bi hisse kapıldım.
Bebiş miydi acaba ?
Güzelmiş valla ben beyaz istiyorum nereden aldin beyazı vsrmi
Evet bende tam öyle birşey istiyorum bulamazsa ikeadakilerden dusunmuyorum. Bir tarafı çıkan beşikler iyi bence çünkü ben ilerde saklamaktansa böyle bir tarafını ciksrp renkli minderler falan koyup balkonda yada odada kullanmayı dusunmuyorum koltuk gibi şirin olur benceHenuz almadim canim bysolvo diye dolap cozumleri ureten bir markada gordum beyazi yok maalesef. Ikeadakilerden tek farki on bari tamamen inip kalkabiliyo
Aynen bende ondan dusunmuyorum da ikeadan internetten alışveriş yapmadım hiç bir sıkıntı yaşanırmı acaba netten sipariş versek
verdimde anlayana canim. nie onu aramiomusum bebek kocaman olmusmus gitmiomusum. calisiyorum eve gelince uyuyakaliyorum diorum bende. nie saklamisim bebegi o benim bebegim olmuyo die cok uzuluyomus. bende uzulecek bir durumum yoktuki benim tedavi olmadim bisi cikmadi cikabilirde bu benim sorunum demek istemedim dedim ama o kadar piskinki uste cikmaya calisio ozaman isverenden iisi yoktu smdi kotuluyor ama butun amacina ulasti tazminatini alicak issizlik maasi alicak smdi kotuler tabi isi bittiaynen canım kesinlikle çok haklısın,ben biliyorum kimse kıymet bilmicek hatta pişman olucam, biraz daha iyi hissetmezsem yapıştırıcam raporu hemen, bu arada sen çok iyi ders vermişssin valla
valla bebisim yaa vazgectim bakmadim bana burasi yetio amann dedim bosver milletin derdinigünaydın. o konular bizi aşar bitanem ya biz bi bebişi hakedemiyoz karnımızda milletin derdine nasıl derman olalım
amin canimmÇok özledim vallahiii, doğmamış bebeklerimize bile bu kadar bağlanmışken rabbim onların yokluğuyla imtihan etmesin bizleri....
Ya canım karışmak gibimi olur bilmiyorum ama fikrimi söylersem kizmazsin umarım bence böyle insanlara karşı çok sert olmak lazım. Arkadaşını satandan herşey beklenir. Bence açıkça a senin su davranışlarından dolayı seni aramaya layık görmedim deyiver. Bölümlerine gıcık oluyorum insanı enayi yerine koymasinlar valla belki karışmamış yanlış ama bölümleri çok var benide deli ediyorlar taM patron yalakalari. Sybenxe ne dolmuşun:Overdimde anlayana canim. nie onu aramiomusum bebek kocaman olmusmus gitmiomusum. calisiyorum eve gelince uyuyakaliyorum diorum bende. nie saklamisim bebegi o benim bebegim olmuyo die cok uzuluyomus. bende uzulecek bir durumum yoktuki benim tedavi olmadim bisi cikmadi cikabilirde bu benim sorunum demek istemedim dedim ama o kadar piskinki uste cikmaya calisio ozaman isverenden iisi yoktu smdi kotuluyor ama butun amacina ulasti tazminatini alicak issizlik maasi alicak smdi kotuler tabi isi bitti
Ay kusura kalma hep yanlış yazılmış ekran küçük ne yazıyor pek görmeden yolluyuorumYa canım karışmak gibimi olur bilmiyorum ama fikrimi söylersem kizmazsin umarım bence böyle insanlara karşı çok sert olmak lazım. Arkadaşını satandan herşey beklenir. Bence açıkça a senin su davranışlarından dolayı seni aramaya layık görmedim deyiver. Bölümlerine gıcık oluyorum insanı enayi yerine koymasinlar valla belki karışmamış yanlış ama bölümleri çok var benide deli ediyorlar taM patron yalakalari. Sybenxe ne dolmuşun:O
Iki kati var besigin,buyuyunce en alt kata yatiriyosun hni.. o zaman da mi tehlikeli olur ki acaba. Netcez o zaman biz :)
mrb.. 13. haftada öğrendim ben ama bazıları daha geç oluyor..slm kizlar.. yarin muayene de gidebilırim onumuzdeki hafta icide olabilir. cinsiyet ogrenebilirmiyim yarin gitsem. kacinci hafta ogreniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?