2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Henuz almadim canim bysolvo diye dolap cozumleri ureten bir markada gordum beyazi yok maalesef. Ikeadakilerden tek farki on bari tamamen inip kalkabiliyo
Evet bende tam öyle birşey istiyorum bulamazsa ikeadakilerden dusunmuyorum. Bir tarafı çıkan beşikler iyi bence çünkü ben ilerde saklamaktansa böyle bir tarafını ciksrp renkli minderler falan koyup balkonda yada odada kullanmayı dusunmuyorum koltuk gibi şirin olur bence

Aynen bende ondan dusunmuyorum da ikeadan internetten alışveriş yapmadım hiç bir sıkıntı yaşanırmı acaba netten sipariş versek

hayır canım %95 kötü bişi olmaz ikeada.bencede güzeller var.bende çok pahalı odalara bakmıştım ama hiç gerek yok ikeadan alıcam..

aynen canım kesinlikle çok haklısın,ben biliyorum kimse kıymet bilmicek hatta pişman olucam, biraz daha iyi hissetmezsem yapıştırıcam raporu hemen, bu arada sen çok iyi ders vermişssin valla
verdimde anlayana canim. nie onu aramiomusum bebek kocaman olmusmus gitmiomusum. calisiyorum eve gelince uyuyakaliyorum diorum bende. nie saklamisim bebegi o benim bebegim olmuyo die cok uzuluyomus. bende uzulecek bir durumum yoktuki benim tedavi olmadim bisi cikmadi cikabilirde bu benim sorunum demek istemedim dedim ama o kadar piskinki uste cikmaya calisio ozaman isverenden iisi yoktu smdi kotuluyor ama butun amacina ulasti tazminatini alicak issizlik maasi alicak smdi kotuler tabi isi bitti

Ya canım karışmak gibimi olur bilmiyorum ama fikrimi söylersem kizmazsin umarım bence böyle insanlara karşı çok sert olmak lazım. Arkadaşını satandan herşey beklenir. Bence açıkça a senin su davranışlarından dolayı seni aramaya layık görmedim deyiver. Bölümlerine gıcık oluyorum insanı enayi yerine koymasinlar valla belki karışmamış yanlış ama bölümleri çok var benide deli ediyorlar taM patron yalakalari. Sybenxe ne dolmuşun:O

Ay kusura kalma hep yanlış yazılmış ekran küçük ne yazıyor pek görmeden yolluyuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…