2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya olabilir aslında bakalım su an 2.ciye emin değiliz karasizim ben bu güzel ama bunu aslında birde normal beşik almak lazım yani 2 taşla 1 kuş

Sen neye kara kildin hangi modrl valla bir isim birde beşik bunları hallettiysen tamamdır üniversiteye kadar sorun yok

Aynenn bende de ayni durum soz konusu((ise geliyorum ama calismak istemiyorum zaten halimde yok.....vicdanim rahat etmiyor biraz bisiyler yapiyorum,ama onlarda yalnis oluyor duzeltmek.icin gene ugrasiyorum. Bilgisayara bakinca gozlerim yaniyor,bir sey.okumak istemiyorum. Ayaklarimi uzatmak.istiyirum. sanirim ben 32 haftadan sonra raporla gelmeyi.unutayim.cunku kendimde o gucu girmuyorum. Cok cabuk.yoruluyorum.

kime bulamion bebisemi kendine mi takma kafaya verirsib kilolari doğum sonrasi
kendime cicim bu nasıl bir şişko luk oldu bende Hamile giyime gittim en küçük beden bile üstümde dönüyor anammm bide bir zevksizler 40 yaş kıyafeti hepsi giymiycemmm ben gözel gariyamm

Sen neye kara kildin hangi modrl valla bir isim birde beşik bunları hallettiysen tamamdır üniversiteye kadar sorun yok
:)
canım benim ikinci bebeğim, ilk bebeğimde resimdeki 70x130 kanepeyi siteler baloğlu mobilyadan almıştım. İçine de "yataş yumurcak 0-6 yaş bebek yatağını" almıştık. bebek uyku setleriyle süslendiğinde görenler "beşik çok güzelmiş nereden aldın" demişlerdi :)
Yatağımıza bitiştirdik ve 2 yıl kızım bu yatakta yattı.
Şu an kızım 4 yaşında ve halen içine sığıyor, ama ona 90x200 karyola aldık daha rahat yatması için.
Şimdiki bebeğimi de bu"beşik"te yatıracağım :)

B
Ben de öğretmenim canım.benim de hiç başlayasım yok .korkuyorum bi de kendimi nasıl koruycam diye.varoş ni mahallede benim okulum.öğrwnciler merdivenleri bile bizi ittirerek çıkıyo.korkuyorum şimdiden.sen kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyosun?

içine de aşağıdaki funnababy butterfly uyku setini sermiştik.

insallah canim. yarin bi gidim ben. olmazsa bidaha ki gittigimde ogrenirim artik hayirlisiyla
ben 12. haftanın başında öğrenmiştim. tatlı kızım hop hop oynarken pat diye düştü bacaklar havaya dikilmişti hepimiz güle güle kırılmışıtık.
yerim onun disiplinini sıpammmmmm :)
ben de öyleyimmmm ne olacak bilmiom oturmak İS TE Mİ YO RUM.... belim kasığım ağrıyor mahvoluyorum yaaaa

Güzel olmuş gerçekten hem sonra kanepe olarak kullsnirsin bebileri güzel güzel büyük bunda sevdim fikri

bende son güne kadar gelirim olmadı arada rapor alırım diyordum ama zor gözüküyor.allah yardımcımız olsun

Nasılsınız kizlar insallah hersey yolundadir..
Ben evime döndüm gecen hafta buralar cok sıcak birde ortam gergin aşı bile olamadim kapali saglik ocaklarının hepsi.Haftaya gidebilirsem yaptiricam inşallah.Sizden yaptırmayan var mi? Elimde degil bazi seyler imkanlar kısıtlı hainler yuzunden o yuzden belkide yaptiramam insallah bebegime zarari olmaz bunun.
Ayrica 2 gun once tekmeyi baya baya hissettim 3 kez hemde esim elini karnima koydugu an kesildi
Kış gelsede hem serinlesek hemde hayırlısıyla kucagimiza alsak bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…