- 6 Nisan 2015
- 167
- 123
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.941
Ya olabilir aslında bakalım su an 2.ciye emin değiliz karasizim ben bu güzel ama bunu aslında birde normal beşik almak lazım yani 2 taşla 1 kuşCanım gerçekten çok güzel.
Eğer ilk bebeğinse ve sonrasında başka çocuk da düşünüyorsan, bence kısa süreli de kullanılsa beğendiysen alabilirsin.
Sonuçta 5 ay da çok kısa bir süre değil.
Sen neye kara kildin hangi modrl valla bir isim birde beşik bunları hallettiysen tamamdır üniversiteye kadar sorun yokCanım gerçekten çok güzel.
Eğer ilk bebeğinse ve sonrasında başka çocuk da düşünüyorsan, bence kısa süreli de kullanılsa beğendiysen alabilirsin.
Sonuçta 5 ay da çok kısa bir süre değil.
Aynenn bende de ayni durum soz konusuGerçekten bu yazı beni özetlemiş.Çalışan hamileler sizde mi benim gibisiniz?
Artık işe gitmek istemiyorum.Çok yorulduğum için falan değil bildiğin sıkılıyorum işte.Daral geliyor oda basık geliyor kalabalık geliyor vatandaş gıcık geliyor dosyalar fazla geliyor.Aslında temelde hiçbirşey yapmak istemiyor da olabilirim.Her kadının içinde her an patlamaya hazır çılgın bir ev kadını var ki mecburen olacak o ayrı da bende şu sıralar tavan yapmış durumda.Kendimi browni yaparken bebeğin kıyafetlerini ütülerken falan hayal ederken buluyorum.Hergün ama hergün aynı rutinde aynı şeyleri yapmak aynı zamanda da bu süreci geçirmek zaman zaman depresif ruh haline girmenize sebep oluyor.İş yükümü biraz daha azalttılar.Hatta öyle ki bunu bütün birimlere uluorta beyan ettiler.Tebrikleri tekrar tekrar aldım.Artık ne kadar samimiyetsiz bir samimiyetle sağlıklı bir bebeğin herşeyden önemli olduğunu beyan ettiler.Teşekkürler !!!
Üfürükten Prenses'ten alıntı..
kime bulamion bebisemi kendine mi takma kafaya verirsib kilolari doğum sonrasi
Ben 12+1 de öğrendim. Doktor ve cihaz iyiyse kesin öğrenirsin canıminsallah canim. yarin bi gidim ben. olmazsa bidaha ki gittigimde ogrenirim artik hayirlisiyla
:)Sen neye kara kildin hangi modrl valla bir isim birde beşik bunları hallettiysen tamamdır üniversiteye kadar sorun yok
Ben 16.haftada öğrendim canımslm kizlar.. yarin muayene de gidebilırim onumuzdeki hafta icide olabilir. cinsiyet ogrenebilirmiyim yarin gitsem. kacinci hafta ogreniliyor
BAy bir gün girmedim sayfalarca yazılmış oku oku bitiremedim çalışanlar is hayatının sıkıcıligindan bahsetmiş Ayy bana da stres oldu ben öğretmenim tatil yetmediiii hiç başlasın istemiyorum bu sene ya da birden doğum iznine atlayayim o zaman da iznim çabuk bitecek rapor alma sıkıntıları başlayacak offf eylule 1 hafta kaldı.
Ben de öğretmenim canım.benim de hiç başlayasım yok .korkuyorum bi de kendimi nasıl koruycam diye.varoş ni mahallede benim okulum.öğrwnciler merdivenleri bile bizi ittirerek çıkıyo.korkuyorum şimdiden.sen kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyosun?Ay bir gün girmedim sayfalarca yazılmış oku oku bitiremedim çalışanlar is hayatının sıkıcıligindan bahsetmiş Ayy bana da stres oldu ben öğretmenim tatil yetmediiii hiç başlasın istemiyorum bu sene ya da birden doğum iznine atlayayim o zaman da iznim çabuk bitecek rapor alma sıkıntıları başlayacak offf eylule 1 hafta kaldı.
içine de aşağıdaki funnababy butterfly uyku setini sermiştik.:)
canım benim ikinci bebeğim, ilk bebeğimde resimdeki 70x130 kanepeyi siteler baloğlu mobilyadan almıştım. İçine de "yataş yumurcak 0-6 yaş bebek yatağını" almıştık. bebek uyku setleriyle süslendiğinde görenler "beşik çok güzelmiş nereden aldın" demişlerdi :)
Yatağımıza bitiştirdik ve 2 yıl kızım bu yatakta yattı.
Şu an kızım 4 yaşında ve halen içine sığıyor, ama ona 90x200 karyola aldık daha rahat yatması için.
Şimdiki bebeğimi de bu"beşik"te yatıracağım :)
Eki Görüntüle 1610705
ben 12. haftanın başında öğrenmiştim. tatlı kızım hop hop oynarken pat diye düştü bacaklar havaya dikilmiştiinsallah canim. yarin bi gidim ben. olmazsa bidaha ki gittigimde ogrenirim artik hayirlisiyla
yerim onun disiplinini sıpammmmmm :)Kızlar bakın bebeğimizin burcunun özelliklerine :)
(Dr. Kaan Kocatepenin gebelik.org sitesinden alıntıdır)
Oğlak Burcu Bebeği: 22 Aralık-20 Ocak
En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."
İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı
Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır. Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır. Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.
ben de öyleyimmmm ne olacak bilmiom oturmak İS TE Mİ YO RUM.... belim kasığım ağrıyor mahvoluyorum yaaaaAynenn bende de ayni durum soz konusu((ise geliyorum ama calismak istemiyorum zaten halimde yok.....vicdanim rahat etmiyor biraz bisiyler yapiyorum,ama onlarda yalnis oluyor duzeltmek.icin gene ugrasiyorum. Bilgisayara bakinca gozlerim yaniyor,bir sey.okumak istemiyorum. Ayaklarimi uzatmak.istiyirum. sanirim ben 32 haftadan sonra raporla gelmeyi.unutayim.cunku kendimde o gucu girmuyorum. Cok cabuk.yoruluyorum.
Güzel olmuş gerçekten hem sonra kanepe olarak kullsnirsin bebileri güzel güzel büyük bunda sevdim fikri:)
canım benim ikinci bebeğim, ilk bebeğimde resimdeki 70x130 kanepeyi siteler baloğlu mobilyadan almıştım. İçine de "yataş yumurcak 0-6 yaş bebek yatağını" almıştık. bebek uyku setleriyle süslendiğinde görenler "beşik çok güzelmiş nereden aldın" demişlerdi :)
Yatağımıza bitiştirdik ve 2 yıl kızım bu yatakta yattı.
Şu an kızım 4 yaşında ve halen içine sığıyor, ama ona 90x200 karyola aldık daha rahat yatması için.
Şimdiki bebeğimi de bu"beşik"te yatıracağım :)
Eki Görüntüle 1610705
Aynenn bende de ayni durum soz konusu((ise geliyorum ama calismak istemiyorum zaten halimde yok.....vicdanim rahat etmiyor biraz bisiyler yapiyorum,ama onlarda yalnis oluyor duzeltmek.icin gene ugrasiyorum. Bilgisayara bakinca gozlerim yaniyor,bir sey.okumak istemiyorum. Ayaklarimi uzatmak.istiyirum. sanirim ben 32 haftadan sonra raporla gelmeyi.unutayim.cunku kendimde o gucu girmuyorum. Cok cabuk.yoruluyorum.
Evet süper olmuşturiçine de aşağıdaki funnababy butterfly uyku setini sermiştik.
Eki Görüntüle 1610714
Evet şu an oturma odasında kanepe olarak görev yapıyor :)Güzel olmuş gerçekten hem sonra kanepe olarak kullsnirsin bebileri güzel güzel büyük bunda sevdim fikri
Yok canim zarari yokmus..Canim merhaba cevabin icin cok tesekkur ederim.yeni gorebildim doktora sordunmu kadin doguma zarari varmiymis?
Son 3 hafta ise gelmek yasak zaten son iki ay istersen ama son uç hafta mecburen ayriliyorsun.zaten çok zor son iki ayi iple veriyorum bendebende son güne kadar gelirim olmadı arada rapor alırım diyordum ama zor gözüküyor.allah yardımcımız olsun
anladim insallah canimBen 12+1 de öğrendim. Doktor ve cihaz iyiyse kesin öğrenirsin canım
ben çok memnunum ama niye önerilmiyo anlamadımVajina sampuanlari kesinlikle onerilmiyor ama... Uzun vadede mantari daha cok tetikler. Bence uzak dur
bizde gelenler vardaSon 3 hafta ise gelmek yasak zaten son iki ay istersen ama son uç hafta mecburen ayriliyorsun.zaten çok zor son iki ayi iple veriyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?