- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.961
haklısın bazen iyiliğimize söylediklrini düşünüyorlarda ama insan yinede bozuluyoBenim kaynanada normal olsun diyo bir sürü örnek veriyor, bende hani şartlar ne gösterir ama normal olması en iyi diyorum yok yok ne olursa olsun normal olsun diyo:)) Birde şeker yüklemesiyle cebelleşiyorum, zaten normalde şekerim biraz yüksek aslında yaptırmam lazım ona da karışıyor sakın yaptırma, canan karatay bile ne diyo, sen çocuğu tehlikeye sokuyorsun doktorlar bilmiyor, herkese aynı şeyi yapıyorlar falan filan deyip duruyor çıldırtıyor insanı :)))
nerdesin ki cnm? bence aşını ol önemli çünkü bu aşıNasılsınız kizlar insallah hersey yolundadir..
Ben evime döndüm gecen hafta buralar cok sıcak birde ortam gergin aşı bile olamadim kapali saglik ocaklarının hepsi.Haftaya gidebilirsem yaptiricam inşallah.Sizden yaptırmayan var mi? Elimde degil bazi seyler imkanlar kısıtlı hainler yuzunden o yuzden belkide yaptiramam insallah bebegime zarari olmaz bunun.
Ayrica 2 gun once tekmeyi baya baya hissettim 3 kez hemde esim elini karnima koydugu an kesildi
Kış gelsede hem serinlesek hemde hayırlısıyla kucagimiza alsak bebislerimizi
canım sevindim senin adına. umarın herşey yolundadır. bende henüz yaptırmadım aşı 6 gün sonra soracağım doktoruma. senlede paylaşırım.Nasılsınız kizlar insallah hersey yolundadir..
Ben evime döndüm gecen hafta buralar cok sıcak birde ortam gergin aşı bile olamadim kapali saglik ocaklarının hepsi.Haftaya gidebilirsem yaptiricam inşallah.Sizden yaptırmayan var mi? Elimde degil bazi seyler imkanlar kısıtlı hainler yuzunden o yuzden belkide yaptiramam insallah bebegime zarari olmaz bunun.
Ayrica 2 gun once tekmeyi baya baya hissettim 3 kez hemde esim elini karnima koydugu an kesildi
mrb cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın? ben aşı olmadım dr um olma dediNasılsınız kizlar insallah hersey yolundadir..
Onemli farkindayim ama evden cikma imkanim yok Ayrica saglik ocaklarida kapali burda aciller acik sadece onlarda yapmiyornerdesin ki cnm? bence aşını ol önemli çünkü bu aşı
Iyi olmaya calisiyorum canim bugunumze şükür...mrb cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın? ben aşı olmadım dr um olma dedi
çıkma zaten aşının vakti var.başka zamanda vurulabilirsin.burda bile güvenlik önlemleri alındı.şehit var.herkes cenazeye gidecek ama ben gitmicem, napiimm.çok üzülüyorum ama bebeğimin canını da tehlikeye atamam..Onemli farkindayim ama evden cikma imkanim yok Ayrica saglik ocaklarida kapali burda aciller acik sadece onlarda yapmiyor
Canım ben bu bambuların büyüğünü buldum alabilirim Urfa'da var sepet beşiğin iki katı kadar nerdeyse. Dikdörtgen de var yuvarlak da. Bitmezse ben gidene kadar. Sepet beşik kadar tatlılar :)keşke şunları geliştirseler daha uzun kullanılsa çok güzel ya
Ben de yazacaktım zeyneb21 nerde diye :)Nasılsınız kizlar insallah hersey yolundadir..
Tamam canim yaz banada bak turkuaz yaotirmiycakmis...yanlis hatirlamiyosam sende yaptirma tarafi degildin dimi onceki konusmalardan oyle hatirladimcanım sevindim senin adına. umarın herşey yolundadır. bende henüz yaptırmadım aşı 6 gün sonra soracağım doktoruma. senlede paylaşırım.
Valla normalde öyle son 3 hafta yasak belki erken doğmuştur onun ozelmi sizinki yoksa kamu mu. Oda güzelmiş valla gel çalış öteki gün doğurbizde gelenler vardahatta bir ark.bugün işe geldi yarın sabah doğurduğunu öğrenmiştik yıllar önce
Canim dogal aurasini bozuyomus ve enfeksiyona mantara elverisli ortam olusturuyomus. Dogal haliyle kalmali kendi kendini temizliyo ora zatenben çok memnunum ama niye önerilmiyo anlamadım
aynen ben daha önceden doktoruma sormuştum. 20. haftaya gelelim konuşuruz bida demişti. yaptır diyebilirdi. yaptırma derse kesinlikle yaptırmam. zaten korkuyom aşıdanTamam canim yaz banada bak turkuaz yaotirmiycakmis...yanlis hatirlamiyosam sende yaptirma tarafi degildin dimi onceki konusmalardan oyle hatirladim
Sorma kuzum baya karisik.Bide ilcesindeyiz biz malesef.Merkezde olsam ozel hast giderim bi sekilde ama burda bi ozel var kapali kac gundur bi hastane var onunda acili acik yapmıyorlar.4 saglik ocaginin hepsi kapali grevden degil ama bazi binalar kullanilmaz halde oldugu icin bazisi yer olarak tehlikeli yerdeCanım ben bu bambuların büyüğünü buldum alabilirim Urfa'da var sepet beşiğin iki katı kadar nerdeyse. Dikdörtgen de var yuvarlak da. Bitmezse ben gidene kadar. Sepet beşik kadar tatlılar :)
Ben de yazacaktım zeyneb21 nerde diye :)
Sen dbakırda mıydın ben şuan burdayım karışık ya ortalık akşam 7de özellikle başlıyor silah ses bombası sesleri. Ama sağlık ocağı açıktır geçen ay grev vardi bi kaç gün kapalıydı. Aşını ol bence.
günaydın canım, neler neler var ya, ama bir yandan da iyi en azından başka görüşleri de alınıyor :)
Hmm kol agrisi yapiyomus bide dimi:)aynen ben daha önceden doktoruma sormuştum. 20. haftaya gelelim konuşuruz bida demişti. yaptır diyebilirdi. yaptırma derse kesinlikle yaptırmam. zaten korkuyom aşıdan
Sorma kuzum baya karisik.Bide ilcesindeyiz biz malesef.Merkezde olsam ozel hast giderim bi sekilde ama burda bi ozel var kapali kac gundur bi hastane var onunda acili acik yapmıyorlar.4 saglik ocaginin hepsi kapali grevden degil ama bazi binalar kullanilmaz halde oldugu icin bazisi yer olarak tehlikeli yerde
Allah yardımcımiz olsun geceleri uyumak mucize
Canım Rabbim yardımcın olsun, sağlık ocakları kapalıysa ne yapacaksın mecbur hem zaten yaptırmayanda var...Sorma kuzum baya karisik.Bide ilcesindeyiz biz malesef.Merkezde olsam ozel hast giderim bi sekilde ama burda bi ozel var kapali kac gundur bi hastane var onunda acili acik yapmıyorlar.4 saglik ocaginin hepsi kapali grevden degil ama bazi binalar kullanilmaz halde oldugu icin bazisi yer olarak tehlikeli yerde
Allah yardımcımiz olsun geceleri uyumak mucize
Canım ben pazartesi günü yaptırdım, kolumun üstüne yatamadım, hani öyle aman aman bi ağrı değil... Ama bugün iyiyim şimdi...Hmm kol agrisi yapiyomus bide dimi:)
Evet tatlim elimde olsa bebegim icin her onlemi alirim saglikli olsun diye ama ne yapayımCanım Rabbim yardımcın olsun, sağlık ocakları kapalıysa ne yapacaksın mecbur hem zaten yaptırmayanda var...
canim esimde aynisini diyor. hatta o esimden korkuyo gelicez size ama esinin tavrindan korkuyoruz diyodu. aslinda herseyin farkinda. okdr cok seviodumki onu. lohusa taci yapmistim hediye.bi oglu var is cikisi gidip seker hamurundan pasta kurabiye yapmistim gece 3 e kadar. esimde cok yarandin dio. ne yazikki kolay kolay sevemem kimseyi ama sevdgm insana da her turlu iyiligi yaparimda haketmiomus. ozaman hamile diye kesin diyemedim ama patronu kotuleyince ne oldu cok iidi diorm kapio agzinim smdi o dogurdu ben hamileyim ugrasmak istemiyorum. ararsa isime gelirse ya aciorm ya acmiyorm cogunluk acmiyorum msj atio. cvp vermiyor um. anlio. ama allah gorsun yaptiklarimi. is yerinde bos bos otururdu ben herseyi yapardim sesim cikmazdi buna bi proje gelir onla ugrasirdi ay bugun cok yoruldum calismak istemiom vs derdi. ama cok sukur gecti. artik insallah karsilasmayiz. cunku yuzunu bile goresim gelmio cok kirildim. zaten isten ciktm o ay hamile kaldim oranın stresinden gelememis melegim. smdi kafam rahat cok sukurYa canım karışmak gibimi olur bilmiyorum ama fikrimi söylersem kizmazsin umarım bence böyle insanlara karşı çok sert olmak lazım. Arkadaşını satandan herşey beklenir. Bence açıkça a senin su davranışlarından dolayı seni aramaya layık görmedim deyiver. Bölümlerine gıcık oluyorum insanı enayi yerine koymasinlar valla belki karışmamış yanlış ama bölümleri çok var benide deli ediyorlar taM patron yalakalari. Sybenxe ne dolmuşun:O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?