- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.981
Canım ben pazartesi günü yaptırdım, kolumun üstüne yatamadım, hani öyle aman aman bi ağrı değil... Ama bugün iyiyim şimdi...
canım ağrıyı geçtim. iğnenein giriş anını merak ediyorum kim tutacak beni kaçmayayım diyeHmm kol agrisi yapiyomus bide dimi:)
smdi dio ben seni cok seviyorum bilmiomusun dedim onu simdi degil ozaman gostericektin dedimvayv-be çok kurnazmış gerçekten işini halleden kadar, ama dost kaybetti yazık yani gerçekten
Internet sıkıntı canim cektikce girmeye calisirim.Guvenlik icin bazen telefonlar gidiyorzeynocum arasıra yaz ,merak ettirme kendini
Ben kendime degilde el kadar bebislere asi yapıyorlar kan aliyolarya resmen icim aciyocanım ağrıyı geçtim. iğnenein giriş anını merak ediyorum kim tutacak beni kaçmayayım diye
Internet sıkıntı canim cektikce girmeye calisirim.Guvenlik icin bazen telefonlar gidiyor
Sen nasilsinn bebisimiz nasil
aynı yerdeyiz cnm kamu.. valla çok gzl oldu onun ne de çok çalışmıştı son gün bir görsenValla normalde öyle son 3 hafta yasak belki erken doğmuştur onun ozelmi sizinki yoksa kamu mu. Oda güzelmiş valla gel çalış öteki gün doğur
Oooo cok iyi tekme bilem attiiyi cok sükür canım , bı sorunumuz yok , sen nasılsın , kuzucuk nasıl ?
Ben kendime degilde el kadar bebislere asi yapıyorlar kan aliyolarya resmen icim aciyoayyy simdi bile duygulandim
ay dimi ya o yüzden işte demirimize falan çok dikkat etmemiz gerekiyor. değilse bebişler iğne yicek hepBen kendime degilde el kadar bebislere asi yapıyorlar kan aliyolarya resmen icim aciyoayyy simdi bile duygulandim
Hangi ilçedesin kötüymüş ya İlçeler. Merkez yine kötünün iyisi. :/Sorma kuzum baya karisik.Bide ilcesindeyiz biz malesef.Merkezde olsam ozel hast giderim bi sekilde ama burda bi ozel var kapali kac gundur bi hastane var onunda acili acik yapmıyorlar.4 saglik ocaginin hepsi kapali grevden degil ama bazi binalar kullanilmaz halde oldugu icin bazisi yer olarak tehlikeli yerde
Allah yardımcımiz olsun geceleri uyumak mucize
oyyy basarilariyla grurlandiracaklari biziKızlar bakın bebeğimizin burcunun özelliklerine :)
(Dr. Kaan Kocatepenin gebelik.org sitesinden alıntıdır)
Oğlak Burcu Bebeği: 22 Aralık-20 Ocak
En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."
İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı
Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır. Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır. Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.
Oooo cok iyi tekme bilem atti
Masallah onlara yaa ocak gelsin hemen :)
aslinda daha uzun ve daha derinini yapabilirlermi acaba ama oda cok tuzlu olur
BUDA COOOOK GUZELLL ya şunları az buyutseler kesinlikle tereddütsüz alirdim ama işte cook küçük olmadı mobilyaciya sipariş verip yaptirsammi büyüğünü ama bu sekil
Sabah sağlık ocağında tetanoz aşımı yaptı ebe. Kan tahlilide yaptırdım.
Kendi doktorumdan daha çok bilgi verdi :)
5 doz yaptirirsan asiyi (3 tanesi dogumdan sonra) ömür boyu korur dedi, şimdi 2 doz yaptırıp bir daha yaptirmazsam bir daha ki hamilelikte sıfırdan başlarız dedi.
Seker yüklemesi hakkinda da, ben tavsiye ederim. Doktorlarda da kendi aralarında tartisyor bu konuyu evet ama yaptirmanin yararlari yaptirmamanin yararlarindan daha fazla dedi.
Sol tarafımda dünden beri bir ağrı var karın bölgemde, normaldir diye pek onemsemedim öylesine bir sordum, aa mutlaka ultrasonla kontrol etsinler falan dedi, endiselendim biraz. Kasik agrisi normal ama buna baktir dedi. Öğlen 1 buçuk randevu aldım doktorumdan, inşallah olumsuz bişey değildir
aynen canım bayrama düşünüyorum artık. bu sıcakta tatilde çekilmez o yüzden bekliyorum bayramı.Tatile henüz gidemeyenler varmı benim gibi.Cok sıkıcıydı bu yaz...
abim 15 ocak doğumlu, hep okuduğu okullarda derecesi vardı, tübitakdan ödülleri vardı, şu anda genel cerrah :)oyyy basarilariyla grurlandiracaklari bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?