2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben pazartesi günü yaptırdım, kolumun üstüne yatamadım, hani öyle aman aman bi ağrı değil... Ama bugün iyiyim şimdi...

Cok şükür canim gecmis olsun
Bu asi tetanoz dimi 15 yasimda olmustum ben ayagima civi batmisti ama 11sene gecti ustunden faydasi kalmiyomus:)

Valla normalde öyle son 3 hafta yasak belki erken doğmuştur onun ozelmi sizinki yoksa kamu mu. Oda güzelmiş valla gel çalış öteki gün doğur
aynı yerdeyiz cnm kamu.. valla çok gzl oldu onun ne de çok çalışmıştı son gün bir görsen akşama suyu gelmiş işte sanırım 2 hafta falan erkendi.

Hangi ilçedesin kötüymüş ya İlçeler. Merkez yine kötünün iyisi. :/

Sabah sağlık ocağında tetanoz aşımı yaptı ebe. Kan tahlilide yaptırdım.
Kendi doktorumdan daha çok bilgi verdi :)
5 doz yaptirirsan asiyi (3 tanesi dogumdan sonra) ömür boyu korur dedi, şimdi 2 doz yaptırıp bir daha yaptirmazsam bir daha ki hamilelikte sıfırdan başlarız dedi.
Seker yüklemesi hakkinda da, ben tavsiye ederim. Doktorlarda da kendi aralarında tartisyor bu konuyu evet ama yaptirmanin yararlari yaptirmamanin yararlarindan daha fazla dedi.

Sol tarafımda dünden beri bir ağrı var karın bölgemde, normaldir diye pek onemsemedim öylesine bir sordum, aa mutlaka ultrasonla kontrol etsinler falan dedi, endiselendim biraz. Kasik agrisi normal ama buna baktir dedi. Öğlen 1 buçuk randevu aldım doktorumdan, inşallah olumsuz bişey değildir

oyyy basarilariyla grurlandiracaklari bizi

bişey yoktur bence , bıraz stres olunca bıle ağrı oluyo , doktorun bıraz telaslandırmıs senı , ıcını ferah tut bence canım normal bi durum , hem rahim büyüyo , genıslemeden dolayı agrılar oluyo hemde sınır stres tetıklıo , herkesın yasadıgı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…