2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendime cicim bu nasıl bir şişko luk oldu bende Hamile giyime gittim en küçük beden bile üstümde dönüyor anammm bide bir zevksizler 40 yaş kıyafeti hepsi giymiycemmm ben gözel gariyamm
alma bebisim alma izin verme seni cirkinlestirmelerine :) kizz lcw var güzel seyler hamile yerlerine girip bosuna dunya para verme
cok guzelmis gercekten bi bakayim tam sitesi yazdigin mi canim.
yaaa benimde kuruk sokumum agrio oturmaktann

Bence de, eşim de bişey yoktur diyor. Her ağrı içinde doktora gidilmez aslında ama ne bileyim. Haftaya normal kontrolüm var, onu 1 hafta erkene aldık gibi olacak artık mecburen.

canim bugun aklima geldin gittimi evine acaba ortalikta karisik diye. canim ya kocani ozlersin biliyorum zor ama kalaydin ya az daha cok karisik ortalik. allah yardimcimiz olsun hepimizin

Aslında yapılması gereken iyi ve insan gibi davranmak doğru olan bu. Ama karşıdaki heketmiyorsa ki kaldiki patronun karşısında seni satiyorsa hadi canım deyip yol verecen. Bende yaşadım böyle bir durum benimle aynı çalışan sonuçta işvereni gorunce saha kalkıyordu sonra ogrendikki laf taşıyormuş yönetime sildik hepimiz kimse konuşmadı bidaha onunla cokta iyi oldu öyle sisti kaldı. Neyse sen kafana takma ama hakedene can verilir haketmeyene yol verilir. Fazla iyi niyet zararli. Hem cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla doseliymis neyse takma kafana bebiye iyi bak sen

Evet tatlim elimde olsa bebegim icin her onlemi alirim saglikli olsun diye ama ne yapayım
Bak turkuazda yaptirmiyomus icim rahatladi vallahi.Cevremde herkes herseyi yaptirmis masallah
Evet canım yaptırmayan var, öyle düşünde herkes herşeyi yaptırmıyor hangimiz kârdayız tabi o da bilinmiyor ama Allah'a emanet bebeklerimiz...
Evet canım tetanoz aşısı, 10 yıl etkisi var mı bilemiyorum ki :)))

canım ağrıyı geçtim. iğnenein giriş anını merak ediyorum kim tutacak beni kaçmayayım diye
kizzzzzz senin gbi yilani alip sallayan suncacik kuccccucuuuuukkkkk ignenin ucundan mi korkacak. hem daha dur bu isin dogurmasi var ne igneler ne igneler olucak ben her ay kolumu deldirmeye alistim valla nerdeyse ver ben kan alim dicem

cok guzelmis gercekten bi bakayim tam sitesi yazdigin mi canim.
canım Ankara sitelerde baloğlu mobilyadan almıştık. Ahşap. biraz pahalıydı ama (4 yıl önce 1200tl ödedik) çok kullanışlı oldu bizim için. istediğin renkte de hazırlıyorlardı. Biz doğal rengini tercih etmiştik.

kizzzzzz senin gbi yilani alip sallayan suncacik kuccccucuuuuukkkkk ignenin ucundan mi korkacak. hem daha dur bu isin dogurmasi var ne igneler ne igneler olucak ben her ay kolumu deldirmeye alistim valla nerdeyse ver ben kan alim dicem
Aştım diyosun yani kan aldırmadan korkmuyom koldan korkuyom kız en son ilkokulda olmuştum tabi tabi küççücükkkkk .

allah gorsun onun yaptigini. takmiyorum zaten o sucunun farkinda uzuluyodur benim gbi salagi kaybetti die

Aştım diyosun yani kan aldırmadan korkmuyom koldan korkuyom kız en son ilkokulda olmuştum tabi tabi küççücükkkkk .
ivettt kucuckkk tabisiii ilkokuldayken asi zamano bikere en sona gecmistim herkesi gorup korkunca bida en basa gecmeye baslamistimm. nasisa kacis yok atlatip kurtulayim diodum bende yarin vurulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…