- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.001
alma bebisim almakendime cicim bu nasıl bir şişko luk oldu bende Hamile giyime gittim en küçük beden bile üstümde dönüyor anammm bide bir zevksizler 40 yaş kıyafeti hepsi giymiycemmm ben gözel gariyamm
cok guzelmis gercekten bi bakayim tam sitesi yazdigin mi canim.:)
canım benim ikinci bebeğim, ilk bebeğimde resimdeki 70x130 kanepeyi siteler baloğlu mobilyadan almıştım. İçine de "yataş yumurcak 0-6 yaş bebek yatağını" almıştık. bebek uyku setleriyle süslendiğinde görenler "beşik çok güzelmiş nereden aldın" demişlerdi :)
Yatağımıza bitiştirdik ve 2 yıl kızım bu yatakta yattı.
Şu an kızım 4 yaşında ve halen içine sığıyor, ama ona 90x200 karyola aldık daha rahat yatması için.
Şimdiki bebeğimi de bu"beşik"te yatıracağım :)
Eki Görüntüle 1610705
yaaa benimde kuruk sokumum agrio oturmaktannben 12. haftanın başında öğrenmiştim. tatlı kızım hop hop oynarken pat diye düştü bacaklar havaya dikilmiştihepimiz güle güle kırılmışıtık.
yerim onun disiplinini sıpammmmmm :)
ben de öyleyimmmm ne olacak bilmiom oturmak İS TE Mİ YO RUM.... belim kasığım ağrıyor mahvoluyorum yaaaa
Bence de, eşim de bişey yoktur diyor. Her ağrı içinde doktora gidilmez aslında ama ne bileyim. Haftaya normal kontrolüm var, onu 1 hafta erkene aldık gibi olacak artık mecburen.bişey yoktur bence , bıraz stres olunca bıle ağrı oluyo , doktorun bıraz telaslandırmıs senı , ıcını ferah tut bence canım normal bi durum , hem rahim büyüyo , genıslemeden dolayı agrılar oluyo hemde sınır stres tetıklıo , herkesın yasadıgı bi durum
canim bugun aklima geldin gittimi evine acaba ortalikta karisik diye. canim ya kocani ozlersin biliyorum zor ama kalaydin ya az daha cok karisik ortalik. allah yardimcimiz olsun hepimizinNasılsınız kizlar insallah hersey yolundadir..
Ben evime döndüm gecen hafta buralar cok sıcak birde ortam gergin aşı bile olamadim kapali saglik ocaklarının hepsi.Haftaya gidebilirsem yaptiricam inşallah.Sizden yaptırmayan var mi? Elimde degil bazi seyler imkanlar kısıtlı hainler yuzunden o yuzden belkide yaptiramam insallah bebegime zarari olmaz bunun.
Ayrica 2 gun once tekmeyi baya baya hissettim 3 kez hemde esim elini karnima koydugu an kesildi
Kış gelsede hem serinlesek hemde hayırlısıyla kucagimiza alsak bebislerimizi
Aslında yapılması gereken iyi ve insan gibi davranmak doğru olan bu. Ama karşıdaki heketmiyorsa ki kaldiki patronun karşısında seni satiyorsa hadi canım deyip yol verecen. Bende yaşadım böyle bir durum benimle aynı çalışan sonuçta işvereni gorunce saha kalkıyordu sonra ogrendikki laf taşıyormuş yönetime sildik hepimiz kimse konuşmadı bidaha onunla cokta iyi oldu öyle sisti kaldı. Neyse sen kafana takma ama hakedene can verilir haketmeyene yol verilir. Fazla iyi niyet zararli. Hem cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla doseliymiscanim esimde aynisini diyor. hatta o esimden korkuyo gelicez size ama esinin tavrindan korkuyoruz diyodu. aslinda herseyin farkinda. okdr cok seviodumki onu. lohusa taci yapmistim hediye.bi oglu var is cikisi gidip seker hamurundan pasta kurabiye yapmistim gece 3 e kadar. esimde cok yarandin dio. ne yazikki kolay kolay sevemem kimseyi ama sevdgm insana da her turlu iyiligi yaparimda haketmiomus. ozaman hamile diye kesin diyemedim ama patronu kotuleyince ne oldu cok iidi diorm kapio agzinim smdi o dogurdu ben hamileyim ugrasmak istemiyorum. ararsa isime gelirse ya aciorm ya acmiyorm cogunluk acmiyorum msj atio. cvp vermiyor um. anlio. ama allah gorsun yaptiklarimi. is yerinde bos bos otururdu ben herseyi yapardim sesim cikmazdi buna bi proje gelir onla ugrasirdi ay bugun cok yoruldum calismak istemiom vs derdi. ama cok sukur gecti. artik insallah karsilasmayiz. cunku yuzunu bile goresim gelmio cok kirildim. zaten isten ciktm o ay hamile kaldim oranın stresinden gelememis melegim. smdi kafam rahat cok sukur
Evet canım yaptırmayan var, öyle düşünde herkes herşeyi yaptırmıyor hangimiz kârdayız tabi o da bilinmiyor ama Allah'a emanet bebeklerimiz...Evet tatlim elimde olsa bebegim icin her onlemi alirim saglikli olsun diye ama ne yapayım
Bak turkuazda yaptirmiyomus icim rahatladi vallahi.Cevremde herkes herseyi yaptirmis masallah
Yapılır bence biraz daha büyüğü belkide vardır gormemisizdir bir arkadaş urfada buldum bunların büyüğünden diye yazmıştı. Tuzlu olabilir evet iki ucu b.. değnek vallaaslinda daha uzun ve daha derinini yapabilirlermi acaba ama oda cok tuzlu olur
kizzzzzz senin gbi yilani alip sallayan suncacik kuccccucuuuuukkkkk ignenin ucundan mi korkacak. hem daha dur bu isin dogurmasi var ne igneler ne igneler olucakcanım ağrıyı geçtim. iğnenein giriş anını merak ediyorum kim tutacak beni kaçmayayım diye
canım Ankara sitelerde baloğlu mobilyadan almıştık. Ahşap. biraz pahalıydı ama (4 yıl önce 1200tl ödedik) çok kullanışlı oldu bizim için. istediğin renkte de hazırlıyorlardı. Biz doğal rengini tercih etmiştik.cok guzelmis gercekten bi bakayim tam sitesi yazdigin mi canim.
Aştım diyosun yanikizzzzzz senin gbi yilani alip sallayan suncacik kuccccucuuuuukkkkk ignenin ucundan mi korkacak. hem daha dur bu isin dogurmasi var ne igneler ne igneler olucakben her ay kolumu deldirmeye alistim valla nerdeyse ver ben kan alim dicem
bizimkilerde insallah oyle guzel yerlerde olurlarabim 15 ocak doğumlu, hep okuduğu okullarda derecesi vardı, tübitakdan ödülleri vardı, şu anda genel cerrah :)
yani annemler onunla baya gururlandı :)
allah gorsun onun yaptigini. takmiyorum zaten o sucunun farkinda uzuluyodur benim gbi salagi kaybetti dieAslında yapılması gereken iyi ve insan gibi davranmak doğru olan bu. Ama karşıdaki heketmiyorsa ki kaldiki patronun karşısında seni satiyorsa hadi canım deyip yol verecen. Bende yaşadım böyle bir durum benimle aynı çalışan sonuçta işvereni gorunce saha kalkıyordu sonra ogrendikki laf taşıyormuş yönetime sildik hepimiz kimse konuşmadı bidaha onunla cokta iyi oldu öyle sisti kaldı. Neyse sen kafana takma ama hakedene can verilir haketmeyene yol verilir. Fazla iyi niyet zararli. Hem cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla doseliymisneyse takma kafana bebiye iyi bak sen
ivetttAştım diyosun yanikan aldırmadan korkmuyom koldan korkuyom kız en son ilkokulda olmuştum tabi tabi küççücükkkkk .
Tamam sen vurun acırsa ben vurunmamivetttkucuckkk tabisiii ilkokuldayken asi zamano bikere en sona gecmistim herkesi gorup korkunca bida en basa gecmeye baslamistimm. nasisa kacis yok atlatip kurtulayim diodum bende yarin vurulucam
acimazz acimazzz. acimicakkkii acimicakkiiiTamam sen vurun acırsa ben vurunmam
Benimde aksamlari cok geriliyor nefes alamiyorum oturamiorm yatamiyorum. boyle birseymi seninkiKizlar dun aksamdan beri karnim tas gibi cok rahatsiz kasilmami oluyor diye korkuyorum geriliyomusunuz sizde boyle
Aynen oyle cok oluyo banada tas yutmus gibi oluyorum ama sabah kalkinca yumusardi hala sikinti yapiyo sinir oldumBenimde aksamlari cok geriliyor nefes alamiyorum oturamiorm yatamiyorum. boyle birseymi seninki
smdi dio ben seni cok seviyorum bilmiomusun dedim onu simdi degil ozaman gostericektin dedim
Ben varim canim bizde tatile cikmadik bu sene ayvaligi ozledim ama cesaret edemedim tatile cikmayaTatile henüz gidemeyenler varmı benim gibi.Cok sıkıcıydı bu yaz...
Kizz cocugu nasil doguracan.Az güclun ol annesin sencanım ağrıyı geçtim. iğnenein giriş anını merak ediyorum kim tutacak beni kaçmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?