- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.241
aslinda bi onceki is yerimden istifa etmeseydim cikis isteyip issizlik maasiyla 1 yil filan calismayi dusunmuodum ama smdi buraya yeni girdim oyle bisi yapamicam. bide biz ev kredisi oduyoruz o belimizi cok bukuo bebiste oldumu calismazsam yetmez para. oyuzden mecbur calisicam. ama 2 yasina geldiginde kismetse 2.yi pirtlatacagim icin ozamana kredi hafiflicek calismam 2sini buyuturum 2 3 yil sonra yine baslarim diorum. aslinda evden santiye sefligi muhabbeti var onu yapayim atim imza alim para diorm ama onunda riskleri cok bide bu genc yasimda mapusa girmeyimsilmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?
Günaydınnn canlarrr :) ya yemeklerden bahsetmesek burda olur muuu
Valla onuda düşünmüo deilim ama bilemiorum çok zor durumlar yawsilmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?
Saol canımmm :)) akşama kadar düşünüp dayanmak zor oluoo :)kıyamam canım yaa tamam bahsetmeyelim boş bulundum biran :)))
ohhh ohjj ohhh anneme diimde yapsin bu aksam. he valla yaa sabah sabah canim cekti hee evde olsam oglen yemegine yapardimelif ben bugun geliom yalovaya sen cik heykele bi goruselim bida kizartma demezsin
ay hepimiz bu banka kredilerine çalışıyoz valla. ev almakla iyi yapmışsınız. aynen 2. ciyide doğur sonra otur evinde. bende öle düşünüyorum yoruldum gari :)aslinda bi onceki is yerimden istifa etmeseydim cikis isteyip issizlik maasiyla 1 yil filan calismayi dusunmuodum ama smdi buraya yeni girdim oyle bisi yapamicam. bide biz ev kredisi oduyoruz o belimizi cok bukuo bebiste oldumu calismazsam yetmez para. oyuzden mecbur calisicam. ama 2 yasina geldiginde kismetse 2.yi pirtlatacagim icin ozamana kredi hafiflicek calismam 2sini buyuturum 2 3 yil sonra yine baslarim diorum. aslinda evden santiye sefligi muhabbeti var onu yapayim atim imza alim para diorm ama onunda riskleri cok bide bu genc yasimda mapusa girmeyim
Saol canımmm :)) akşama kadar düşünüp dayanmak zor oluoo :)
söle o yusufa bugün zor bi yemek iste onu yapsın sende afiyetle ye :))canım kıyamam yaaa boş bulundum kız hep yusuf yüzünden şimdi daha çok küsücem ona :))
Valla istio sormaa :))ay kuzum benim tamam bahsetmeyelim. sende de ne can varmış
sen şirketi kurmuşsun valla oh ne güzel misss
demişin ya yemekleri biri yapıyo bakıcıyada temizliği yıkarsam die :)Valla istio sormaa :))
Ne şirketi kız :))
söle o yusufa bugün zor bi yemek iste onu yapsın sende afiyetle ye :))
silmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?
ben akıl vereyim mi sweet duymasın (portakallı ördek iste)aynen canım sölicem zaten zor yemek şuan çok pis kinlendim :))))
benim korkum ne biliyomusun? bebişlerimiz baya masraflı olcak bize. belim bükülürse diye korkuyorum.Ben öyle yapmayı düşünüyorum valla, gerçi maddi açıdan biraz zorluk çekicez ama bebeğimi bırakıp onun vicdan azabını ve huzursuzluğunu çekmektense maddi sıkıntı çekmeyi tercih ederim
Gunaydın şekerim pazartesi çabuk gelsinmigunaydinlarrrrrrr son is gunuuuu yasasinnnn
dur daha kız ctesi pazarı bi yaşayalım. netcen ptesiyi?Gunaydın şekerim pazartesi çabuk gelsinmi
Nerdeeeee yarin da çalışıyorumgunaydinlarrrrrrr son is gunuuuu yasasinnnn
Eet eet bencede çok kötü bişi :))) bu güzel oldu bakk :)canım aslında hiç güzel bişey değil öyle düşün vıcık vıcık ne o öyle sıcaktada hiç gitmiyor mesela iğğ :))
aslinda bende istemiyorum hatta simdi 40 im cikana kadr ikiside olucak bana gelirler valla onu dusunuom kara kara. ama mecburen bakicaklar hem bakici istemezlerBnm kayınvalidem yaşlı gelemez zaten annemde çok yakında oturmuo onunda gelmesi zor ya bizde kalması lazım , bnde açıkçası istemiorum yatılı kimse olmasını evde..aynı evin içinde kendi annende olsa zor ya..
Evet doğuma kadar gitmeyeceğim. Doktorla da konuştum. Yani seminere gidip sonrasında heyet raporu alacağım. Okullarda geç açılacak olunca ihtiyacım 47 gün kalıyo. Doğum izni sonrası da ücretsiz izin derken bu seneyi böylece kapatırım inşallahhhhhNasıl rapor alacaksınız doğuma kadar gitmeyecek misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?