2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

silmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?
aslinda bi onceki is yerimden istifa etmeseydim cikis isteyip issizlik maasiyla 1 yil filan calismayi dusunmuodum ama smdi buraya yeni girdim oyle bisi yapamicam. bide biz ev kredisi oduyoruz o belimizi cok bukuo bebiste oldumu calismazsam yetmez para. oyuzden mecbur calisicam. ama 2 yasina geldiginde kismetse 2.yi pirtlatacagim icin ozamana kredi hafiflicek calismam 2sini buyuturum 2 3 yil sonra yine baslarim diorum. aslinda evden santiye sefligi muhabbeti var onu yapayim atim imza alim para diorm ama onunda riskleri cok bide bu genc yasimda mapusa girmeyim

ohhh ohjj ohhh anneme diimde yapsin bu aksam. he valla yaa sabah sabah canim cekti hee evde olsam oglen yemegine yapardim elif ben bugun geliom yalovaya sen cik heykele bi goruselim bida kizartma demezsin

canım kıyamam yaaa boş bulundum kız hep yusuf yüzünden şimdi daha çok küsücem ona :))

ay hepimiz bu banka kredilerine çalışıyoz valla. ev almakla iyi yapmışsınız. aynen 2. ciyide doğur sonra otur evinde. bende öle düşünüyorum yoruldum gari :)

silmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?

Ben öyle yapmayı düşünüyorum valla, gerçi maddi açıdan biraz zorluk çekicez ama bebeğimi bırakıp onun vicdan azabını ve huzursuzluğunu çekmektense maddi sıkıntı çekmeyi tercih ederim

Ben öyle yapmayı düşünüyorum valla, gerçi maddi açıdan biraz zorluk çekicez ama bebeğimi bırakıp onun vicdan azabını ve huzursuzluğunu çekmektense maddi sıkıntı çekmeyi tercih ederim
benim korkum ne biliyomusun? bebişlerimiz baya masraflı olcak bize. belim bükülürse diye korkuyorum.

aslinda bende istemiyorum hatta simdi 40 im cikana kadr ikiside olucak bana gelirler valla onu dusunuom kara kara. ama mecburen bakicaklar hem bakici istemezler

Nasıl rapor alacaksınız doğuma kadar gitmeyecek misiniz??
Evet doğuma kadar gitmeyeceğim. Doktorla da konuştum. Yani seminere gidip sonrasında heyet raporu alacağım. Okullarda geç açılacak olunca ihtiyacım 47 gün kalıyo. Doğum izni sonrası da ücretsiz izin derken bu seneyi böylece kapatırım inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…