2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağ ol. olmadıysan darısı senın basına :=)
Olmadım daha arada kalanlardanım ama olucam 2 hafta sonra falan:)
Ya bu arada ben bu aralar ışık hızıyla kilo alıyorum kan ilacı kabız yapmıştıya doktor şurubunu versi karamelli kanım da düşük çıktı sabah akşam içiyom o da mı etkiliyo bilmiyorum ama sürekli bi kilo alma durumundayım bu hızla gidersem yandım

ne çok şey varya doğru düzgün bişey almadım

hiç bilmiyorum ki.. bende mide bulantısı yapıyordu kullanmadım uzun süre. 3 gün önce basladım yatacagım zaman alıyorum
bu zamana kadar kaç kilo aldın?

kızlar gene randevu aldım ben, gene sağ tarafım şişti, bir şişiyor bir iniyor anlamadım yaw, acaba havasızlıktan mı is yerinde sıcak oluyor

Aynen hep bakıyorum bakıyorum bir türlü içime sinmiyor, sanki 10 yıl giyecek... Al gitsin işte bir daha giyemeyecek :))) daha zamanı var demek ki o yüzden rahat rahat takılıyoruz böyle...
kaç yer dolandım bilmiyorum
önemlı olan seyler beşik, araba, puset falan aslında
onlara yogunlasmak lazım. ben kıyafete yogunlastım

ben 2 haftada bi bayan alıyorum eve temizlik için. kadın o kadar temizki eşim diyo ki senden iyi temizlik yapıyo bende utanıyorum. napim temizlik ve yemek yapmak için doğmamışım ki ben :) beceremiyom işte.
ben de çok pasaklı oldum bitek yemek yapıyorum onun dışında haftada 1 toz alıorum
Ama işteyken canım istiooo akşamı beklemek zor oluooo :)
söylemesi ayıp lojmanda oturuyorum evimde iş yerinin yanında öğle arası eve gidip 1 saat uyuyorum kızlarrr çok şükür ki bu kadar sancıma rağmen böyle bir şansım varrrr.
en iyisi anneler işte de. benim kayınvalidecimde çok yaşlı bide pis ona baktırmam. valla napcaz bilmiyom?
ben ne annemi ne de kv yi istemem. onların baktığı çocuklar şımarık oluyor.
benim eşim arada canan tek maaş nasıl olacak yaşımız geçior evimizi alalım falan filan dio da ben de hem çalışmaktan bıktım biraz iş streslerinden uzak olmak istiyorum hem de 31 yaşında anne olacam inşallah keyfini çıkarmak istiyorum
Ben öyle yapmayı düşünüyorum valla, gerçi maddi açıdan biraz zorluk çekicez ama bebeğimi bırakıp onun vicdan azabını ve huzursuzluğunu çekmektense maddi sıkıntı çekmeyi tercih ederim
aynen ben deeee sıkıntı çekmeye razıyımmmm yeter ki yavrumla olayımmm

kaç yer dolandım bilmiyorum
önemlı olan seyler beşik, araba, puset falan aslında
onlara yogunlasmak lazım. ben kıyafete yogunlastım
Onlarla babamız ilgileniyor bizim, zaten beşik konusunda çok kararsızdım park yatak mı yoksa normal büyüyen beşik mi diye ama en son büyüyen beşikte karar kıldım.. Arabayı da sonraya bıraktık malum kış günü zaten pek kullanılmayacak dedik.. Puseti de hallederiz heralde :)))
Ama kıyafetlerde pek şirin yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…