- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.281
kusme kizzzz kocan gene. sinirlenince bende kiziom ama cokta seviom kocami
Olmadım daha arada kalanlardanım ama olucam 2 hafta sonra falan:)sağ ol. olmadıysan darısı senın basına :=)
Nil Bebek İhtiyaç Listesi:
Giyim ve Tekstil listesi:
- 2 adet hastane çıkışı (8’li takımlardan)
- 5 adet badi
- 5 adet patikli pantolon
- 5 adet çıt çıtlı badi
- 5 adet tulum
- 5 adet zıbın seti
- 6 adet çorap , önlük, eldiven, şapka
- 10 adet ağız mendili
- 2 adet battaniye (penye ve peluş)
- 2 adet banyo havlusu
- 1 adet uyku seti. 2 adet nevresim takımı
- 1 adet alt açma minderi
- 1 adet yan yatış yastığı
- Banyo ve bakım ihtiyaç listesi:
- Göbek bakım seti
- Küvet, kova, maşrapa, küvet süngeri ve filesi
- Bebek şampuanı, pişik kremi, bebek yağı
- Ateş ölçer
- Burun aspiratörü
- Tırnak makası
- Biberon, mama tabağı, mama kaşığı
- Emzik ve emzik tutacağı
- Çamaşır torbası
- Bebek bezi, popo temizleme pamuğu ve ıslak mendili
Anne İhtiyaç Listesi:
- 2 adet Emzirme geceliği
- Emzirme atleti, emzirme sütyeni ve külot ( ihtiyaç sayısı ? )
- Gögüs pedi ve normal Ped
- Gögüs ucu kremi
- Emzirme yastığı
Kızlar aralık annelerinde buldum
Ben sadece bebek arabası ve dün de bi tane oyuncak aldımne çok şey varya doğru düzgün bişey almadım
hiç bilmiyorum ki.. bende mide bulantısı yapıyordu kullanmadım uzun süre. 3 gün önce basladım yatacagım zaman alıyorumOlmadım daha arada kalanlardanım ama olucam 2 hafta sonra falan:)
Ya bu arada ben bu aralar ışık hızıyla kilo alıyorum kan ilacı kabız yapmıştıya doktor şurubunu versi karamelli kanım da düşük çıktı sabah akşam içiyom o da mı etkiliyo bilmiyorum ama sürekli bi kilo alma durumundayım bu hızla gidersem yandım
üzülme, ben de almadım dogru düzgün bişi :=)ne çok şey varya doğru düzgün bişey almadım
Ben sadece bebek arabası ve dün de bi tane oyuncak aldım
üzülme, ben de almadım dogru düzgün bişi :=)
buz koy aşı yerine canım geçer ağrısı birkaç güne.benim aşı sorunum yok şükür tam doz aşılıyım bendedim dedim bakilacak inlara bende bitirdim isi ama kolum cok agrio senn nasi
3 tane cıtcıtlı badı aldım işteyalnız değilim :)))
3 tane cıtcıtlı badı aldım işte
ben bakıyorum ama begenmıyorumbende dayanamamıştım bir zıbın aldım o kadar, hiç yoktan iyi :))) ama zaten kış çocukları daha kışlık şeyler çıkmadı bir ay sonra alırız bizde :))
Aynen hep bakıyorum bakıyorum bir türlü içime sinmiyor, sanki 10 yıl giyecek... Al gitsin işte bir daha giyemeyecek :))) daha zamanı var demek ki o yüzden rahat rahat takılıyoruz böyle...ben bakıyorum ama begenmıyorum
sankı begensem ne olacak. 3 ay sonra buyuyecek işte
ben bakıyorum ama begenmıyorum
sankı begensem ne olacak. 3 ay sonra buyuyecek işte
kaç yer dolandım bilmiyorumAynen hep bakıyorum bakıyorum bir türlü içime sinmiyor, sanki 10 yıl giyecek... Al gitsin işte bir daha giyemeyecek :))) daha zamanı var demek ki o yüzden rahat rahat takılıyoruz böyle...
ben 0-3 aylık alıyorum. nasip artıkaynen canım ya :) birde bakalım aldıklarımız olucak mı kaç kilo doğucaklar :)
ben de çok pasaklı oldum bitek yemek yapıyorum onun dışında haftada 1 toz alıorumben 2 haftada bi bayan alıyorum eve temizlik için. kadın o kadar temizki eşim diyo ki senden iyi temizlik yapıyo bende utanıyorum. napim temizlik ve yemek yapmak için doğmamışım ki ben :) beceremiyom işte.
söylemesi ayıp lojmanda oturuyorum evimde iş yerinin yanında öğle arası eve gidip 1 saat uyuyorumAma işteyken canım istiooo akşamı beklemek zor oluooo :)
ben ne annemi ne de kv yi istemem. onların baktığı çocuklar şımarık oluyor.en iyisi anneler işte de. benim kayınvalidecimde çok yaşlı bide pis ona baktırmam. valla napcaz bilmiyom?
benim eşim arada canan tek maaş nasıl olacak yaşımız geçior evimizi alalım falan filan dio da ben de hem çalışmaktan bıktım biraz iş streslerinden uzak olmak istiyorum hem de 31 yaşında anne olacam inşallah keyfini çıkarmak istiyorumaslinda bi onceki is yerimden istifa etmeseydim cikis isteyip issizlik maasiyla 1 yil filan calismayi dusunmuodum ama smdi buraya yeni girdim oyle bisi yapamicam. bide biz ev kredisi oduyoruz o belimizi cok bukuo bebiste oldumu calismazsam yetmez para. oyuzden mecbur calisicam. ama 2 yasina geldiginde kismetse 2.yi pirtlatacagim icin ozamana kredi hafiflicek calismam 2sini buyuturum 2 3 yil sonra yine baslarim diorum. aslinda evden santiye sefligi muhabbeti var onu yapayim atim imza alim para diorm ama onunda riskleri cok bide bu genc yasimda mapusa girmeyim
aynen ben deeee sıkıntı çekmeye razıyımmmm yeter ki yavrumla olayımmmBen öyle yapmayı düşünüyorum valla, gerçi maddi açıdan biraz zorluk çekicez ama bebeğimi bırakıp onun vicdan azabını ve huzursuzluğunu çekmektense maddi sıkıntı çekmeyi tercih ederim
ben de anakucağına takmış durumdayımmmmkaç yer dolandım bilmiyorum
önemlı olan seyler beşik, araba, puset falan aslında
onlara yogunlasmak lazım. ben kıyafete yogunlastım
Onlarla babamız ilgileniyor bizim, zaten beşik konusunda çok kararsızdım park yatak mı yoksa normal büyüyen beşik mi diye ama en son büyüyen beşikte karar kıldım.. Arabayı da sonraya bıraktık malum kış günü zaten pek kullanılmayacak dedik.. Puseti de hallederiz heralde :)))kaç yer dolandım bilmiyorum
önemlı olan seyler beşik, araba, puset falan aslında
onlara yogunlasmak lazım. ben kıyafete yogunlastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?