- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.261
benim korkum ne biliyomusun? bebişlerimiz baya masraflı olcak bize. belim bükülürse diye korkuyorum.
Valla çok ii olurda bakalım 6ay ücretsiz izinde almayı düşünüorum onu alırsam zaten kendim hallederim hepsini 10ay sonrasında kurcam şirketi tam :))demişin ya yemekleri biri yapıyo bakıcıyada temizliği yıkarsam die :)
Hehehe bana hergun cumartesi pazar ondan şey ettimdur daha kız ctesi pazarı bi yaşayalım. netcen ptesiyi?
şimdi geldım ben de. önce aşı oldum sonra kan verdım.bizim saglik ocagindakiler de kari koca pek ilgililer sorma :) bana 20.haftada gorusuruz dedi ne arayan var ne soran bugun gidicen asi vurulmaya ac gideyimde bari kanda vericen baksinlar degerime devletten para aliolar yan gelip yatmasinlar
kusme kizzzz kocan gene. sinirlenince bende kiziom ama cokta seviom kocamicanım kıyamam yaaa boş bulundum kız hep yusuf yüzünden şimdi daha çok küsücem ona :))
dedim dedim bakilacak inlara bende bitirdim isi ama kolum cok agrio senn nasişimdi geldım ben de. önce aşı oldum sonra kan verdım.
tsh ye, kalsıyuma da bakacak kanda. sen de söyle onlara da baksınlar
en önemlısı de tsh
yanma var ara sıra. agrı hiç olmadı dahadedim dedim bakilacak inlara bende bitirdim isi ama kolum cok agrio senn nasi
Allahtan ördek sevmiorumm hee :))ben akıl vereyim mi sweet duymasın (portakallı ördek iste)gıcıklık değilmi
kizzzzzzzzz gelmesinnn anam aglio 5 gunGunaydın şekerim pazartesi çabuk gelsinmi
benmde simdilik boyle eylulden snra bi hafta ctsi ben bi hafta ctesi muhasebeci gelicrkNerdeeeee yarin da çalışıyorum
benimde kolum cok agrio yaayanma var ara sıra. agrı hiç olmadı daha
canım benimde öyle ya sıcaktan ya ayaklarımın sıkıntısından. sende ağrı yok dimi?
kiz banka mi kursak valla ama nerdee bu zuhurtluklee. evlendigimden beri kredi oduoz once araba o bitti ev tamm mal sahbi oluoruzda cok zorluodur daha kız ctesi pazarı bi yaşayalım. netcen ptesiyi?
Geçmiş olsun:)selamlar annişler, ne kadar da erkencıyım dimiaşı oldum ondan ötürü
aşı yerim ara sıra yanıyor
hatta belkı 3 gün agrı olabılırmıs
tabi ki kişisine göre :=)
sağ ol. olmadıysan darısı senın basına :=)Geçmiş olsun:)
Eet eet bencede çok kötü bişi :))) bu güzel oldu bakk :)
ben akıl vereyim mi sweet duymasın (portakallı ördek iste)gıcıklık değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?