2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla hee artik hic calisasim yok. bugunde bitsede yan gelip yatsak 2 gun

benimkide oyle bekar yasamis mutfakta yemek yapmayi filab sever yapar ama arada elifin dedigi gbi odunlugu tutuo

canım benimde öyle ya sıcaktan ya ayaklarımın sıkıntısından. sende ağrı yok dimi?
kizzz vuruldum tetanozu ama hemsire vurdugu gibi koluma agirlik coktu suan sol tarafim omzumdan parmaklarima kadr agir ve uyustu. bide kanda aldi sag taraftan delik desik oldum. hastanedekilerin eli hafif anlamiom bisi bu hemsireninkide hafif geliodu ama sagli sollu kollarim agridi yaa kan aldigi yer bile meme ucu gbi oldu. acaba carsambada ayni yerden kan aldilr ondan mi bilmiom. bide tansiyonum ilk defa 13 e 11 cikti nie acaba.

maşaallah canım yemek yapmayı bilmesi ve yapması güzel, benimki tost yapar en fazla :)))

yok kizzzzzz ondan demedim ama valla kadin bisi yapsa sacindan sallarsin gbime gelmioda deil abovvvvvv o daha kotu. valla biri sart yaa camlarim les gbi oldu birini cagircamda heryer acik yinr ayni olucak die eylulde yaptiririm diorum

yatılı bakıcılar bizim burada inanılmaz pahalı ya mecbur biz gündüzlü alacağız arada rica ederiz akşam kalır artık
sizin oralarda durum nedir acaba fiyat vs... @SansimCok
ben görüşüyorum hala birileri ile gece yatmıyolar :) sanırım rus alıcam her işi yapıyolar. eşimlede ilgilenir ben rahat ederim şaka bi yana sabah gelip yemek yapıcak, temizlik yapacak, bebeğe bakmamda bana yardımcı olcak. konuştukta 700 civarı istiyo. dedim ssk da yaparım ben sana. ama 2 dil bilmiyolar işte kim öğretcek benimkine rusçayı

eşeğin b.... ye diyeydin bulmuşta bunuyo. benim koca hergün ekmeğin arasına kaşar ton balığı koyup yemekten usandı artık. sen bide kızartma yapmışsın. kız patlıcanda kızartıp üstüne yoğurt döktünmü vanım çekti yaw

700 iimis valla bursada en ucuzu 1.500 lira. calismam cocuguma bakarim daha ii

valla sabah sabah benimde canim kizartma cekti hee biberli patatesliii

yok kizzzzzz ondan demedim ama valla kadin bisi yapsa sacindan sallarsin gbime gelmioda deil abovvvvvv o daha kotu. valla biri sart yaa camlarim les gbi oldu birini cagircamda heryer acik yinr ayni olucak die eylulde yaptiririm diorum
ben 2 haftada bi bayan alıyorum eve temizlik için. kadın o kadar temizki eşim diyo ki senden iyi temizlik yapıyo bende utanıyorum. napim temizlik ve yemek yapmak için doğmamışım ki ben :) beceremiyom işte.

700 tl mi ?

aynen canım karışık yaptım patlıcan falan yoğurtlu, ama bende bir sinirlendim bir kızdım,yeter be dedim dün söylemiştim sana dedim ondan sonrası küstük zaten hala küsüs :))))

acıdı mı kan niye aldılar? tansiyon korkudan olmuştur. ama 13 e 11 normal gibi geldi bana. hiç ölçtürmedimde küçük 6 falan olması lazım sanırım o yüksek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…