- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.201
valla hee artik hic calisasim yok. bugunde bitsede yan gelip yatsak 2 gunGÜNAYDINNNNNNNNNN VE HAYIRLI CUMALAR EVET YA ÇOK ŞÜKÜR 2 GÜN TATİLLLLLLLLLLLLLLL
BENİMKİ DE ÖNCE BİŞEY YAPILACAĞI ZAMAN ÖNCE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR ACABA YAPACAK MIYIM VEYA YAP HADİ DERCESİNE, SONRA BENDEN IŞIK ALAMAYINCA MEVBUR GİDİM BEN YAPİM HAVALARINA GİRİYORBÖYLE VURASIM GELİYOOO
benimkide oyle bekar yasamis mutfakta yemek yapmayi filab sever yapar ama arada elifin dedigi gbi odunlugu tutuobizimki hep kendi yemek yapıyordu hala devam haftada 2 gün ben erken geliyorum ondan ben yapıyorum 2 gün o benden erken geliyor o yapıyor evlenmeden önce 15 yıl yalnız yaşadığı için her şeyi yapıyor sağolsun birde tittiz ben genelde ev işi hiç sevmezdim halada çok zor yapıyorum genelde dalga konumuz bu oluyor :)
aşkolsun kız huysuzamı benziyom ben. zaten çocuğa baktırmıcam ki kendime baktırcam
kizzz vuruldum tetanozucanım benimde öyle ya sıcaktan ya ayaklarımın sıkıntısından. sende ağrı yok dimi?
aynen bende eylüle kadara çalışmayacağım dedim patronlara ama eylülden sonra en büyük sorunumuz bu olacak...
bizimki hep kendi yemek yapıyordu hala devam haftada 2 gün ben erken geliyorum ondan ben yapıyorum 2 gün o benden erken geliyor o yapıyor evlenmeden önce 15 yıl yalnız yaşadığı için her şeyi yapıyor sağolsun birde tittiz ben genelde ev işi hiç sevmezdim halada çok zor yapıyorum genelde dalga konumuz bu oluyor :)
yok kizzzzzz ondan demedim ama valla kadin bisi yapsa sacindan sallarsin gbime gelmioda deilaşkolsun kız huysuzamı benziyom ben. zaten çocuğa baktırmıcam ki kendime baktırcamiş güç yapamıyom evi b... götürüyo. koca çoluk çocuk aç ben yattığım yerde kalıyorum. allah sabır versin
ben görüşüyorum hala birileri ile gece yatmıyolar :) sanırım rus alıcam her işi yapıyolar. eşimlede ilgilenir ben rahat ederimyatılı bakıcılar bizim burada inanılmaz pahalı yamecbur biz gündüzlü alacağız arada rica ederiz akşam kalır artık
sizin oralarda durum nedir acaba fiyat vs... @SansimCok
benimki kalkardi beraber girerdik mutfaga is cikislari yer toplardik. ama 2 3 gundur heralde cok yoruluoda bende cok yoruluyorum. bide daha bizim buraya klima takilmadi mahvoluyorum sicakta. o klimali ortamda en azndan serin serin. sicakta insani cok yoruo. ama bazen anlamiolar bana dioki evin heryerini mi supurdun napicaksam
aynen canım ya sıcak mahfediyor birde biz iki derece fazla hissediyoruz sıcağı hamile olduğumuz için
eşeğin b.... ye diyeydin bulmuşta bunuyo. benim koca hergün ekmeğin arasına kaşar ton balığı koyup yemekten usandı artık. sen bide kızartma yapmışsın. kız patlıcanda kızartıp üstüne yoğurt döktünmü vanım çekti yawayy valla doğru ya erkekler çok rahatlar gerçekten, dün işten gittim kızartma yapayım hemen dedim,dün evdeydi beni beklemiş beraber yiyelim diye acıkmış baya, sinir etti, neden benmi fikrimi almıyorsun belki ben kızartma yemicem falan diye, halbuki bir gün önceden söylemiştim yani, baya bir söylendi,bende kızdım baya küstük :))))
700 iimis valla bursada en ucuzu 1.500 lira. calismam cocuguma bakarim daha iiben görüşüyorum hala birileri ile gece yatmıyolar :) sanırım rus alıcam her işi yapıyolar. eşimlede ilgilenir ben rahat ederimşaka bi yana sabah gelip yemek yapıcak, temizlik yapacak, bebeğe bakmamda bana yardımcı olcak. konuştukta 700 civarı istiyo. dedim ssk da yaparım ben sana. ama 2 dil bilmiyolar işte kim öğretcek benimkine rusçayı
AYNEN BENİMKİ DE BAZEN SÜPER AMA GENELDE ODUNNNkız birde anlayışsızlar anlayış sıfır, bazen çok iyi oluyor süper bir eş bazen odunun önde bayrak çekeni :)))
OHHHH MİSSSSvalla hee artik hic calisasim yok. bugunde bitsede yan gelip yatsak 2 gun
valla sabah sabah benimde canim kizartma cekti hee biberli patatesliiieşeğin b.... ye diyeydin bulmuşta bunuyo. benim koca hergün ekmeğin arasına kaşar ton balığı koyup yemekten usandı artık. sen bide kızartma yapmışsın. kız patlıcanda kızartıp üstüne yoğurt döktünmü vanım çekti yaw
ben 2 haftada bi bayan alıyorum eve temizlik için. kadın o kadar temizki eşim diyo ki senden iyi temizlik yapıyo bende utanıyorum. napim temizlik ve yemek yapmak için doğmamışım ki ben :) beceremiyom işte.yok kizzzzzz ondan demedim ama valla kadin bisi yapsa sacindan sallarsin gbime gelmioda deilabovvvvvv o daha kotu. valla biri sart yaa camlarim les gbi oldu birini cagircamda heryer acik yinr ayni olucak die eylulde yaptiririm diorum
üstünede domates sosu sarımsaklı. allahımmm elif tam dayaklıksın ha.valla sabah sabah benimde canim kizartma cekti hee biberli patatesliii
yuhhh neymiş o ya. burası küçük ya ev hanımı çok burda çalışmak isteyen. ama dediğin gibi 1500 tl verilirmi yahuu700 iimis valla bursada en ucuzu 1.500 lira. calismam cocuguma bakarim daha ii
ben görüşüyorum hala birileri ile gece yatmıyolar :) sanırım rus alıcam her işi yapıyolar. eşimlede ilgilenir ben rahat ederimşaka bi yana sabah gelip yemek yapıcak, temizlik yapacak, bebeğe bakmamda bana yardımcı olcak. konuştukta 700 civarı istiyo. dedim ssk da yaparım ben sana. ama 2 dil bilmiyolar işte kim öğretcek benimkine rusçayı
eşeğin b.... ye diyeydin bulmuşta bunuyo. benim koca hergün ekmeğin arasına kaşar ton balığı koyup yemekten usandı artık. sen bide kızartma yapmışsın. kız patlıcanda kızartıp üstüne yoğurt döktünmü vanım çekti yaw
acıdı mıkizzz vuruldum tetanozuama hemsire vurdugu gibi koluma agirlik coktu suan sol tarafim omzumdan parmaklarima kadr agir ve uyustu. bide kanda aldi sag taraftan delik desik oldum. hastanedekilerin eli hafif anlamiom bisi bu hemsireninkide hafif geliodu ama sagli sollu kollarim agridi yaa kan aldigi yer bile meme ucu gbi oldu. acaba carsambada ayni yerden kan aldilr ondan mi bilmiom. bide tansiyonum ilk defa 13 e 11 cikti nie acaba.
burada 700 ile 1000 dolar istiyorlar ben 1500 tamam derim resmen çok pahalı burasıyuhhh neymiş o ya. burası küçük ya ev hanımı çok burda çalışmak isteyen. ama dediğin gibi 1500 tl verilirmi yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?