- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.221
bugünde o yapsın yemeği sende beğenme sende ona küs :)aynen canım karışık yaptım patlıcan falan yoğurtlu, ama bende bir sinirlendim bir kızdım,yeter be dedim dün söylemiştim sana dedim ondan sonrası küstük zaten hala küsüs :))))
ya profesyonel bakıcı aramayın sizde. onlar pahalı bide başka iş yapmazlar ki? yokmu paraya ihtiyacı olan şöle orta yaşlı bayanlar. onlar hem çok ilgili oluyolar.burada 700 ile 1000 dolar istiyorlar ben 1500 tamam derim resmen çok pahalı burası
sen nerde yaşıyon cnım?burada 700 ile 1000 dolar istiyorlar ben 1500 tamam derim resmen çok pahalı burası
olmazzzzzzzz hem bahsettiğimiz yemekler hep fakir yemeği :))Günaydınnn canlarrr :) ya yemeklerden bahsetmesek burda olur muuu
ya profesyonel bakıcı aramayın sizde. onlar pahalı bide başka iş yapmazlar ki? yokmu paraya ihtiyacı olan şöle orta yaşlı bayanlar. onlar hem çok ilgili oluyolar.
bende 2 haftada bi evdeki yardimcim olan esimle temizliyor umben 2 haftada bi bayan alıyorum eve temizlik için. kadın o kadar temizki eşim diyo ki senden iyi temizlik yapıyo bende utanıyorum. napim temizlik ve yemek yapmak için doğmamışım ki ben :) beceremiyom işte.
ohhh ohjj ohhh anneme diimde yapsin bu aksam. he valla yaa sabah sabah canim cekti hee evde olsam oglen yemegine yapardimüstünede domates sosu sarımsaklı. allahımmm elif tam dayaklıksın ha.
Ama işteyken canım istiooo akşamı beklemek zor oluooo :)olmazzzzzzzz hem bahsettiğimiz yemekler hep fakir yemeği :))
agri oldu acimadida suandada agrio kolum sana ne zorluklarla yaziorum bi bilsenacıdı mıkan niye aldılar? tansiyon korkudan olmuştur. ama 13 e 11 normal gibi geldi bana. hiç ölçtürmedimde küçük 6 falan olması lazım sanırım o yüksek galiba
gelirim aylik 5000 olsa acimam veririmde kazandigimin yarisini ona verene kadr otrup kendim bakarim yaa neymis oburada 700 ile 1000 dolar istiyorlar ben 1500 tamam derim resmen çok pahalı burası
en iyisi anneler işte de. benim kayınvalidecimde çok yaşlı bide pis ona baktırmam. valla napcaz bilmiyom?valla burada semti duyan 2 katı istiyor resmen onunla alakalı ... ne prof bakıcı ya hepsi ev hanımı gibi eğitimi falan yok ama sağdan soldan duyuyor fiyat arttırıyorlar hep...
ohhh ne ala muallaKızlarrr çevrenizde ev hanımları falan varsa onlarla konuşun bakıcılık yapan çok vardır..bizim sitenin yakınlarında çok var, öğrenci velilerim falanda var. Yemek işini ben kolayımı buldum bi ablamız var ev hanımı şimdide ondan alıorum ne istiosam gündüzden arıorum akiam eve giderken ığrayıp alıorum :)) bakıcı ile temizliğide anlaşabilirsek süper olur :))
silmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?bende 2 haftada bi evdeki yardimcim olan esimle temizliyor umama cam silemiom o silmio bide kimseyi tanimiom komsulara sordum onlara gelenlerden memnun kalmayinca bende bakarm eylule kadr dedim. kaldi oyle. kizim burdada ev hanımları bakar belki de hepsi anasinin gozu.. ihtiyaci oluo temizligr basliolar gecen is yerine getrdim birini hic olmadik yerde oyalandi yapilcak yerler kalmis isverende bu ne yaa ihtiyaci var die bisi demedim ama dedi olmadi onn temizliği. . guvenemiomda. kayinvalidem bakarim annenle donusumlu dedide bakalim annem gelebilecekmi kocasindan pek ayrilamaz
ay kuzum benim tamam bahsetmeyelim. sende de ne can varmışAma işteyken canım istiooo akşamı beklemek zor oluooo :)
Canim valla sabahci olursam doğum sonrasına aktaracagim iznimi eğer öğlenci olur ve zorlanirsam erken alırım sansimiza bak ki iki haftamiz sömestr tatilinin içinde kaynıyor anaokulu öğretmeniyim çocuklar dikkatli olur biz de onlara da kiyamiyorum başlayacağım en fazla 4 ay çalışıp bırakacağım biraz da bu yarı yolda bırakmak zorunda kalmak da bu sene başlama isteğimi etkiliyorB
Ben de öğretmenim canım.benim de hiç başlayasım yok .korkuyorum bi de kendimi nasıl koruycam diye.varoş ni mahallede benim okulum.öğrwnciler merdivenleri bile bizi ittirerek çıkıyo.korkuyorum şimdiden.sen kaçıncı hafta izne ayrılmayı düşünüyosun?
bugünde o yapsın yemeği sende beğenme sende ona küs :)
Bnm kayınvalidem yaşlı gelemez zaten annemde çok yakında oturmuo onunda gelmesi zor ya bizde kalması lazım , bnde açıkçası istemiorum yatılı kimse olmasını evde..aynı evin içinde kendi annende olsa zor ya..ohhh ne ala muallaiyi valla benim kayinvalidem gelir toptan yapar hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?