2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya profesyonel bakıcı aramayın sizde. onlar pahalı bide başka iş yapmazlar ki? yokmu paraya ihtiyacı olan şöle orta yaşlı bayanlar. onlar hem çok ilgili oluyolar.

valla burada semti duyan 2 katı istiyor resmen onunla alakalı ... ne prof bakıcı ya hepsi ev hanımı gibi eğitimi falan yok ama sağdan soldan duyuyor fiyat arttırıyorlar hep...

ben 2 haftada bi bayan alıyorum eve temizlik için. kadın o kadar temizki eşim diyo ki senden iyi temizlik yapıyo bende utanıyorum. napim temizlik ve yemek yapmak için doğmamışım ki ben :) beceremiyom işte.
bende 2 haftada bi evdeki yardimcim olan esimle temizliyor um ama cam silemiom o silmio bide kimseyi tanimiom komsulara sordum onlara gelenlerden memnun kalmayinca bende bakarm eylule kadr dedim. kaldi oyle. kizim burdada ev hanımları bakar belki de hepsi anasinin gozu.. ihtiyaci oluo temizligr basliolar gecen is yerine getrdim birini hic olmadik yerde oyalandi yapilcak yerler kalmis isverende bu ne yaa ihtiyaci var die bisi demedim ama dedi olmadi onn temizliği. . guvenemiomda. kayinvalidem bakarim annenle donusumlu dedide bakalim annem gelebilecekmi kocasindan pek ayrilamaz

etiler ulustayım ondan oluyor açıkçası
8 yıldır eşime temizliğe gelen kadın buraya taşındık diye 2 kati fiyat istedi iş dolayısıyla taşındık biz çıldırdım kovdum kadını :)) ben senden daha iyi temizlik yapıyorum diye :)

üstünede domates sosu sarımsaklı. allahımmm elif tam dayaklıksın ha.
ohhh ohjj ohhh anneme diimde yapsin bu aksam. he valla yaa sabah sabah canim cekti hee evde olsam oglen yemegine yapardim elif ben bugun geliom yalovaya sen cik heykele bi goruselim bida kizartma demezsin

acıdı mı kan niye aldılar? tansiyon korkudan olmuştur. ama 13 e 11 normal gibi geldi bana. hiç ölçtürmedimde küçük 6 falan olması lazım sanırım o yüksek galiba
agri oldu acimadida suandada agrio kolum sana ne zorluklarla yaziorum bi bilsen benin normalde dusuktu 9 a 6 ydi hamilelikti 12 7. filan cikiodu iidi ama burda cok cikti yokus ciktim ondan mi bilmiom. tartisida cok cikardi zaten daha cars tartildim 78.4 kiloydum burda 79 ciktim 1 gunde 600 gr mi aldim. bide ben hem hastane hem 2 eczanede tartildim hepsi ayni bu fazla

Kızlarrr çevrenizde ev hanımları falan varsa onlarla konuşun bakıcılık yapan çok vardır..bizim sitenin yakınlarında çok var, öğrenci velilerim falanda var. Yemek işini ben kolayımı buldum bi ablamız var ev hanımı şimdide ondan alıorum ne istiosam gündüzden arıorum akiam eve giderken ığrayıp alıorum :)) bakıcı ile temizliğide anlaşabilirsek süper olur :))

valla burada semti duyan 2 katı istiyor resmen onunla alakalı ... ne prof bakıcı ya hepsi ev hanımı gibi eğitimi falan yok ama sağdan soldan duyuyor fiyat arttırıyorlar hep...
en iyisi anneler işte de. benim kayınvalidecimde çok yaşlı bide pis ona baktırmam. valla napcaz bilmiyom?

ohhh ne ala mualla iyi valla benim kayinvalidem gelir toptan yapar hepsini

silmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?

Canim valla sabahci olursam doğum sonrasına aktaracagim iznimi eğer öğlenci olur ve zorlanirsam erken alırım sansimiza bak ki iki haftamiz sömestr tatilinin içinde kaynıyor anaokulu öğretmeniyim çocuklar dikkatli olur biz de onlara da kiyamiyorum başlayacağım en fazla 4 ay çalışıp bırakacağım biraz da bu yarı yolda bırakmak zorunda kalmak da bu sene başlama isteğimi etkiliyor

ohhh ne ala mualla iyi valla benim kayinvalidem gelir toptan yapar hepsini
Bnm kayınvalidem yaşlı gelemez zaten annemde çok yakında oturmuo onunda gelmesi zor ya bizde kalması lazım , bnde açıkçası istemiorum yatılı kimse olmasını evde..aynı evin içinde kendi annende olsa zor ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…