- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.321
Zaten ana kucağı, puset birbirine karışıyor benim cahilliğin gözü kör olmayaAyy sizin ana kucağı dediğiniz başka bişey galibaa 1 dkben şu bebeği kucakta taşıyan kanguru gibi şeylerden bahsediyorum canımm, o ne öylee kocaman taşınmaz tabii
Puset kullanan herkes ağırlığından şikayetçiii hakkaten neyle taşicazz biz bu bebeleriiiiAyyy bi anda pusetten soğudum yaaaaeee neyle taşıcaz bu bebişleri yaaa ana kucağıda kocaman bişey (
Zaten ana kucağı, puset birbirine karışıyor benim cahilliğin gözü kör olmayaen iyisi resimli anlatmak senin bahsettiğin nasıl bişey ki kanguru da şu önünde taşımaya yarayan şey değil mi yaaa
Şükür sonunda tutturabilmişim, ayy bunu minnacıkkende kullanabilir miyiz ki? Fotodaki bebişde pek tatlı bakmış ona takıldım bendeEvet canım o, foto da ekliyimm :)
Benim kardeşim baya şişkoyduu ona rağmen bununla hep çarşıya pazara gidiyoduk valla, çok rahat oluyoduu
Şükür sonunda tutturabilmişim, ayy bunu minnacıkkende kullanabilir miyiz ki? Fotodaki bebişde pek tatlı bakmış ona takıldım bende, bi kadın vardı tv de dünyayı geziyordu bebişyle bu şekilde o geldi şimdi gözümün önüne
Şükür sonunda tutturabilmişim, ayy bunu minnacıkkende kullanabilir miyiz ki? Fotodaki bebişde pek tatlı bakmış ona takıldım bende, bi kadın vardı tv de dünyayı geziyordu bebişyle bu şekilde o geldi şimdi gözümün önüne
g
gelirim aylik 5000 olsa acimam veririmde kazandigimin yarisini ona verene kadr otrup kendim bakarim yaa neymis o
Öyle de zaten kış günü nereye gitcez ki gidersek de arabayla gideriz heralde bu seferde kafası gözü açık kalır üşütürüm diye korkarım ben yaaa... şu eskiden de çok kullanılan taşıma çantaları var onlardan alıcam heralde en sonunda2. aydan sonra kullanılabilir diye biliyorum canımm, zaten ilk 40 gün bir yere çıkamıyorsun doğru düzgün, ondan sonra her yere gidersin bununla, en azından yaza kadar idare eder
silmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?
%100 aynı fikirdeyim seninle :)Bnm kayınvalidem yaşlı gelemez zaten annemde çok yakında oturmuo onunda gelmesi zor ya bizde kalması lazım , bnde açıkçası istemiorum yatılı kimse olmasını evde..aynı evin içinde kendi annende olsa zor ya..
aynı korku bende var gitmezler ikiside aynı anda gelir zaten kayınvaliem işin ucundan tutmaz ama annem var diye gitmezde...aslinda bende istemiyorum hatta simdi 40 im cikana kadr ikiside olucak bana gelirler valla onu dusunuom kara kara. ama mecburen bakicaklar hem bakici istemezler
selamlar annişler, ne kadar da erkencıyım dimiaşı oldum ondan ötürü
aşı yerim ara sıra yanıyor
hatta belkı 3 gün agrı olabılırmıs
tabi ki kişisine göre :=)
Bende aynı şeyi düşünüyorum bi yandan da kanım canım annem baksın diyorum insan arada kalıyo ama:)birde ben pedagoji eğitimi aldım mesela yıllarca çocuklarla çalıştım kendimden de biliyor anneanne babaanne yanında büyüyen çocuklar genelde inanılmaz şımarık anne baba otoritesi dinlemiyorlar o yüzden bu konuyuda düşünün derim...
Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim foruma
kasılmalarım varmış doktor rapor yazdı dınlendım magnezyum ve demır ılacıyla toparladım sukur sımdı sıkıntım kalmadı işe kaldığım yerden devam şukur atlattım allah hepımızın evlatlarına sağlık sıhhat versın ıns.
Ben ocak ayında hastaydım annem bana baktı kayınvalidem hergün yemek yapıp getirdi doğumda da aynısı olur diye umud ediyorum ama genede üstüne bir de lohusalık eklenince herkesi aynı anda çekmek zor olur sanırımaynı korku bende var gitmezler ikiside aynı anda gelir zaten kayınvaliem işin ucundan tutmaz ama annem var diye gitmezde...
Bende aynı şeyi düşünüyorum bi yandan da kanım canım annem baksın diyorum insan arada kalıyo ama:)
Ben ocak ayında hastaydım annem bana baktı kayınvalidem hergün yemek yapıp getirdi doğumda da aynısı olur diye umud ediyorum ama genede üstüne bir de lohusalık eklenince herkesi aynı anda çekmek zor olur sanırım
bir şey yok bence boyunda kilosunda canım
bebek anneyi sömürür derler zaten. endişelenmeyin. doktor birşey demediyse herşey normaldir.
bende 14 haftalıktan 90 gr demişti de normal mi diye sormuştum. gülerek normal tabi, 14 haftalık bebek zaten demişti.
ben hiç boyunu bilmiyorum mesela. dedi ama unuttum. anası da babası da boydan hallice zaten. uzun olursa dedeye çeker İnşaallah diyorum. :)
Canım benim 18+6'da kilosu 289 gramdı, boyunu bilmiyorumSen öyle besleyemiyorum falan diye düşünme, bebişlerimiz için yararlı şeyler yememiz gerek...
Ne guzel izmitte heyet raporu almak çok zorEvet doğuma kadar gitmeyeceğim. Doktorla da konuştum. Yani seminere gidip sonrasında heyet raporu alacağım. Okullarda geç açılacak olunca ihtiyacım 47 gün kalıyo. Doğum izni sonrası da ücretsiz izin derken bu seneyi böylece kapatırım inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?