2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy sizin ana kucağı dediğiniz başka bişey galibaa 1 dk ben şu bebeği kucakta taşıyan kanguru gibi şeylerden bahsediyorum canımm, o ne öylee kocaman taşınmaz tabii
Zaten ana kucağı, puset birbirine karışıyor benim cahilliğin gözü kör olmaya en iyisi resimli anlatmak senin bahsettiğin nasıl bişey ki kanguru da şu önünde taşımaya yarayan şey değil mi yaaa

Zaten ana kucağı, puset birbirine karışıyor benim cahilliğin gözü kör olmaya en iyisi resimli anlatmak senin bahsettiğin nasıl bişey ki kanguru da şu önünde taşımaya yarayan şey değil mi yaaa

Evet canım o, foto da ekliyimm :)

Benim kardeşim baya şişkoyduu ona rağmen bununla hep çarşıya pazara gidiyoduk valla, çok rahat oluyoduu

Eklentiler

• kanguru.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 92
Evet canım o, foto da ekliyimm :)

Benim kardeşim baya şişkoyduu ona rağmen bununla hep çarşıya pazara gidiyoduk valla, çok rahat oluyoduu
Şükür sonunda tutturabilmişim, ayy bunu minnacıkkende kullanabilir miyiz ki? Fotodaki bebişde pek tatlı bakmış ona takıldım bende , bi kadın vardı tv de dünyayı geziyordu bebişyle bu şekilde o geldi şimdi gözümün önüne

2. aydan sonra kullanılabilir diye biliyorum canımm, zaten ilk 40 gün bir yere çıkamıyorsun doğru düzgün, ondan sonra her yere gidersin bununla, en azından yaza kadar idare eder

2. aydan sonra kullanılabilir diye biliyorum canımm, zaten ilk 40 gün bir yere çıkamıyorsun doğru düzgün, ondan sonra her yere gidersin bununla, en azından yaza kadar idare eder
Öyle de zaten kış günü nereye gitcez ki gidersek de arabayla gideriz heralde bu seferde kafası gözü açık kalır üşütürüm diye korkarım ben yaaa... şu eskiden de çok kullanılan taşıma çantaları var onlardan alıcam heralde en sonunda

silmeyiver camları bırak pis kalsınlar ya. aslında en iyisi annelerin bakması. en azından güvenilirler. aman işi bıraksakta kendimiz mi baksak yavrumuza napsak?

birde ben pedagoji eğitimi aldım mesela yıllarca çocuklarla çalıştım kendimden de biliyor anneanne babaanne yanında büyüyen çocuklar genelde inanılmaz şımarık anne baba otoritesi dinlemiyorlar o yüzden bu konuyuda düşünün derim...

Bende aynı şeyi düşünüyorum bi yandan da kanım canım annem baksın diyorum insan arada kalıyo ama:)

amin çoook geçmiş olsunnn...

aynı korku bende var gitmezler ikiside aynı anda gelir zaten kayınvaliem işin ucundan tutmaz ama annem var diye gitmezde...
Ben ocak ayında hastaydım annem bana baktı kayınvalidem hergün yemek yapıp getirdi doğumda da aynısı olur diye umud ediyorum ama genede üstüne bir de lohusalık eklenince herkesi aynı anda çekmek zor olur sanırım

Bende aynı şeyi düşünüyorum bi yandan da kanım canım annem baksın diyorum insan arada kalıyo ama:)

bende diyorum annemden daha iyi kimse bakamaz anaokulu öğretmeni annem ama kendi torunlarına otorite kuramıyor yeğenim benim inanılmaz şımarık oldu... işte en büyük sıkıntılar bunlar keşke imkan olsada 3 yıl bakıp okula yazdırsak...

annem inanılmaz anaçtır benim kayınvalidem resmi bir kadındır biraz iş hayatınında getirdiği bir durum bence. gelip ilgilenmek çok ister ama herkes kendi annesini istiyor ister istemez ... benim en çok aklımda olan konu bu açıkçası...

bir şey yok bence boyunda kilosunda canım

Canım benim 18+6'da kilosu 289 gramdı, boyunu bilmiyorum Sen öyle besleyemiyorum falan diye düşünme, bebişlerimiz için yararlı şeyler yememiz gerek...

Ya iate insan biraz pimpirikli oluyo sorumlu hissediyorum kendimi bebege karsi yemek yiyemeyince

Ne guzel izmitte heyet raporu almak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…