- 27 Mayıs 2015
- 90
- 40
- 8
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.301
5 aldım ama bu beşin iki kilosunu iki haftada aldım gibi bişi olduhiç bilmiyorum ki.. bende mide bulantısı yapıyordu kullanmadım uzun süre. 3 gün önce basladım yatacagım zaman alıyorum
bu zamana kadar kaç kilo aldın?
be
ben 0-3 aylık alıyorum. nasip artık
Anakucağı mı bakıyorsunuz, acaba puset mi yoksa anakucağımı daha kullanışlı olur hiç bilmiyorum...ben de anakucağına takmış durumdayımmmm
Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim foruma
kasılmalarım varmış doktor rapor yazdı dınlendım magnezyum ve demır ılacıyla toparladım sukur sımdı sıkıntım kalmadı işe kaldığım yerden devam şukur atlattım allah hepımızın evlatlarına sağlık sıhhat versın ıns.
amin cnm. çok geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim foruma
kasılmalarım varmış doktor rapor yazdı dınlendım magnezyum ve demır ılacıyla toparladım sukur sımdı sıkıntım kalmadı işe kaldığım yerden devam şukur atlattım allah hepımızın evlatlarına sağlık sıhhat versın ıns.
şu kendi kendine sallanan müzikli olanlar var yaa onlara bakıyorum. puset dışarda taşımak için olaan benimki evde kullanılıyor. çocuğum sever de inşallah beni yormazzzAnakucağı mı bakıyorsunuz, acaba puset mi yoksa anakucağımı daha kullanışlı olur hiç bilmiyorum...
çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz sağlıkka sürer kalan günler:)Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim foruma
heee şimdi anladım, eee puseti ana kucağı gibi kullanamaz mıyız acaba onlarda sallanıyor galiba?şu kendi kendine sallanan müzikli olanlar var yaa onlara bakıyorum. puset dışarda taşımak için olaan benimki evde kullanılıyor. çocuğum sever de inşallah beni yormazzz
ama teyzesi ana kucakları çok tatlışşş yaaaaheee şimdi anladım, eee puseti ana kucağı gibi kullanamaz mıyız acaba onlarda sallanıyor galiba?
Sever inşAllah canım, sen iş yaparken o da vakit geçirir
haklısın cnm bi hayli masrafımız olacak zaten parayı çula çaputa bağlamamak lazım... yeteri kadar almak en mantıklısıBu ihtiyaç listeleri bana çok fazla geliyor yahuuu. Bu kadar fazla şeyi ne zamn giydiricez. arkadaşım yeni doğum yaptı 30 günlüktü ilk giydiği herşey olmamaya başladıı. Yenidoğandan çok az almamız gerekiyo galiba 0-3 de gene biraz daha iyi gidecek sizlerin de söyledii gibi ama . Her çocuk kendi kullanma klavuzuyla geliyor sonuçta yaşayalım ve görelim bakalım nelere ihtiyaç duyacağız. Tabi bizimkiler bi de kış çıcuğu olavağı için inşallahh içli dışlı belki daha çok şeyr ihtiyaç duyacağız ama offfff bilemedim yahuuu
Evet dediğin gibi daha tatlılar pusetler itici duruyormuş onların yanında :)))Bende bu durumu biraz düşüneyim bakalım :)))ama teyzesi ana kucakları çok tatlışşş yaaaaheralde çocuktan çok benim canım çekiyor ana kucağını onun için istiyom galiba benim arkadaşın aralıkta oğluşu oldu o da puseti kullandı ana kucağı yerine ama çocuk hiç sevmedi işin kötüsü kucağa alıştı. artık kucaktan da inmiyor. daha janjanlı şeyler seviyor çocuklar galiba. gerçi her çocuk da bir olmuyor
bende dayanamamıştım bir zıbın aldım o kadar, hiç yoktan iyi :))) ama zaten kış çocukları daha kışlık şeyler çıkmadı bir ay sonra alırız bizde :))
be
ben 0-3 aylık alıyorum. nasip artık
şu kendi kendine sallanan müzikli olanlar var yaa onlara bakıyorum. puset dışarda taşımak için olaan benimki evde kullanılıyor. çocuğum sever de inşallah beni yormazzz
içerde kullanılan ana kucağı canım. dışarda araba en iyisi yaaaaDışarda pusetle taşımak çok zor yaa, biyandan pusetin ağırlığıı, bi yandan bebişin ağırlığıı, ana kucağı daha rahat oluyoo, kardeşimi taşıdım uzun süre, ordan biliyorumm
içerde kullanılan ana kucağı canım. dışarda araba en iyisi yaaaa
Ayyy bi anda pusetten soğudum yaaaaDışarda pusetle taşımak çok zor yaa, biyandan pusetin ağırlığıı, bi yandan bebişin ağırlığıı, ana kucağı daha rahat oluyoo, kardeşimi taşıdım uzun süre, ordan biliyorumm
Ayyy bi anda pusetten soğudum yaaaaeee neyle taşıcaz bu bebişleri yaaa ana kucağıda kocaman bişey (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?