2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya, amin herkes sağlıklı olsun inş

amin cnm. çok geçmiş olsun...

Anakucağı mı bakıyorsunuz, acaba puset mi yoksa anakucağımı daha kullanışlı olur hiç bilmiyorum...
şu kendi kendine sallanan müzikli olanlar var yaa onlara bakıyorum. puset dışarda taşımak için olaan benimki evde kullanılıyor. çocuğum sever de inşallah beni yormazzz

Ço
çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz sağlıkka sürer kalan günler:)

şu kendi kendine sallanan müzikli olanlar var yaa onlara bakıyorum. puset dışarda taşımak için olaan benimki evde kullanılıyor. çocuğum sever de inşallah beni yormazzz
heee şimdi anladım, eee puseti ana kucağı gibi kullanamaz mıyız acaba onlarda sallanıyor galiba?
Sever inşAllah canım, sen iş yaparken o da vakit geçirir

Bu ihtiyaç listeleri bana çok fazla geliyor yahuuu. Bu kadar fazla şeyi ne zamn giydiricez. arkadaşım yeni doğum yaptı 30 günlüktü ilk giydiği herşey olmamaya başladıı. Yenidoğandan çok az almamız gerekiyo galiba 0-3 de gene biraz daha iyi gidecek sizlerin de söyledii gibi ama . Her çocuk kendi kullanma klavuzuyla geliyor sonuçta yaşayalım ve görelim bakalım nelere ihtiyaç duyacağız. Tabi bizimkiler bi de kış çıcuğu olavağı için inşallahh içli dışlı belki daha çok şeyr ihtiyaç duyacağız ama offfff bilemedim yahuuu

heee şimdi anladım, eee puseti ana kucağı gibi kullanamaz mıyız acaba onlarda sallanıyor galiba?
Sever inşAllah canım, sen iş yaparken o da vakit geçirir
ama teyzesi ana kucakları çok tatlışşş yaaaa heralde çocuktan çok benim canım çekiyor ana kucağını onun için istiyom galiba benim arkadaşın aralıkta oğluşu oldu o da puseti kullandı ana kucağı yerine ama çocuk hiç sevmedi işin kötüsü kucağa alıştı. artık kucaktan da inmiyor. daha janjanlı şeyler seviyor çocuklar galiba. gerçi her çocuk da bir olmuyor

haklısın cnm bi hayli masrafımız olacak zaten parayı çula çaputa bağlamamak lazım... yeteri kadar almak en mantıklısı

Evet dediğin gibi daha tatlılar pusetler itici duruyormuş onların yanında :)))Bende bu durumu biraz düşüneyim bakalım :)))

Dışarda pusetle taşımak çok zor yaa, biyandan pusetin ağırlığıı, bi yandan bebişin ağırlığıı, ana kucağı daha rahat oluyoo, kardeşimi taşıdım uzun süre, ordan biliyorumm

Dışarda pusetle taşımak çok zor yaa, biyandan pusetin ağırlığıı, bi yandan bebişin ağırlığıı, ana kucağı daha rahat oluyoo, kardeşimi taşıdım uzun süre, ordan biliyorumm
Ayyy bi anda pusetten soğudum yaaaa eee neyle taşıcaz bu bebişleri yaaa ana kucağıda kocaman bişey(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…