2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sende onu sinir et kız strese gireceğine. yada bana havale et ben pamuk gibi yaparım onu :)
Ay beceremiyomki yavrm direk sana yonlendireym bikere sinir edebildim oda bizi ayri yataklarda yatiriyo 2 cekyatta ayni odada yada esime baska odada yatiriyo neyse dediki birlestircemde senin miden bulaniyo boyle iyisiniz demi bende dedim ki sen blrsn anne biz zaten ayni yatakta yatiyoz sikisiyoz ama olsun

senin kayınvaliden entresan bir kişilik herkes normal yapsın diye uğraşır... seninle didişme derdin o sen canını sıkma bence
Aynen canim enteresan herkes oglu oglan ister diye oglan ister benimki kiz istedi oglan istiyo oglu diye simdi kiz bebegim bi seferde oglum keske istedigin olsaydi diyo Allahtan esim benim yanimdada olsun anne ben hepsini istiyorum diyo sindide tuturmus sezaryan olsum sezaryan diye

o seni uzecek ne varsa onun derdnde sen bana gonder kaynanani

Ben pkoluyum canim benim ya belli olmuyo benim adetlerim gunleri nasi getircem ki..takvimler flnda yalan hic tutmuyo bende

Çok korktum ya bebeğe bi şey oldu diye. Rabbim korusun hepsini.
çok geçmiş olsun. bende uzanıyorum. tabaklarım yukarda. ben onları aşağı indireyim bari. göbeğim şiştikçe hiç alamayacağım.
Amin.. Amin..

Ole yapiyorumda esimi dolduruyo kuzm ya cinsiyetti sorunumuz istedigi oldu suan ki sorunumuzda benim normal istemem sezaryan olmaliymisim
sanırım kayınvalide çok çok ama çok gıcık biri. Allah sabır versin. siz yinede benim kararım ben doğaracağım, o karışamaz diye düşünüp kendinizi rahatlatın.
hamile insanın üstüne bu kadar gidilmez ki canım...

O ne derse desin kuzum Allah guc verirse ben normal yapcam bitane daha yapcam kizarsa kizsin banane hic sorma canim ya gercekten herseye karisiyo..buarada bende uzaniyorum ya tabaklarima temizlik yaparken uzaniyorum sakincasi yok bence eskiden neler yaparlarmis yani tarlada bagda bahcede biraz rahat olmak lazim bence kuzum alekta movik movik bendede oluyo canim temizlikten sonra geciyo sonra uzandiktan sonra geciyo

Canım normalde bende de oluyodu bu kez cok sürdü yarim saat kalkamadım gözlerimden yaş geldi

uzanmak tehlikeli ama insan bazen hamile oldugnu unutuyor..çok zorlamadıysan bişey olmaz canım , sen yinede bebeğin harektelerini bir takip et..olmadı git saglık ocagına orda hemen doppler le kalp atısını dınlerler ya da acile.. ben ancak o sekilde rahatlıyorum. bir de insan kafasına bişey takınca evham yapıyor daha cok karnı agrıyormuş gibi hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…