- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.361
Geçmiş olsun canimDinlendim şimdi anca geçti sağolun kızlar.o neydi öyle ya kordon mu koptu dedim. Uzun sürdü. Allah muhafaza. Bazen unutuyorum hamile olduğumu. :/
Canım sabah uyandığında gerilme bile diyorlar kordon kopabilirmiş ya da zarar görebilirmiş bir yerde okumuştum. Uzanmamak lazım. Bi an boşluğuma denk geldi.Uzanmak sakincali mi? ben evde hep uzanıyorum bilmeden
Ole yapiyorumda esimi dolduruyo kuzm ya cinsiyetti sorunumuz istedigi oldu suan ki sorunumuzda benim normal istemem sezaryan olmaliymisimtakmamaya çalışın.
kendi söylesin kendi dinlesin.
Ay beceremiyomki yavrm direk sana yonlendireym bikere sinir edebildim oda bizi ayri yataklarda yatiriyo 2 cekyatta ayni odada yada esime baska odada yatiriyo neyse dediki birlestircemde senin miden bulaniyo boyle iyisiniz demi bende dedim ki sen blrsn anne biz zaten ayni yatakta yatiyoz sikisiyoz ama olsunsende onu sinir et kız strese gireceğine. yada bana havale et ben pamuk gibi yaparım onu :)
Sakıncalı tabiiki nolur dikkat edin. tamam çok sakınmayın amaa kesinlikle uzanmayın..Uzanmak sakincali mi? ben evde hep uzanıyorum bilmeden
Bende beylikdüzündeyimm :) bu dönem açılacak inşallah..Bakırköy capacity avm'ye yakın :)
Aynen canim enteresan herkes oglu oglan ister diye oglan ister benimki kiz istedi oglan istiyo oglu diye simdi kiz bebegim bi seferde oglum keske istedigin olsaydi diyo Allahtan esim benim yanimdada olsun anne ben hepsini istiyorum diyo sindide tuturmus sezaryan olsum sezaryan diyesenin kayınvaliden entresan bir kişilik herkes normal yapsın diye uğraşır... seninle didişme derdin o sen canını sıkma bence
canim dikkat et bende oylr gecrn ay uzaninca cok agrim olmustuDinlendim şimdi anca geçti sağolun kızlar.o neydi öyle ya kordon mu koptu dedim. Uzun sürdü. Allah muhafaza. Bazen unutuyorum hamile olduğumu. :/
Esimin annesi basimin taci ama istiyo sanrmsenin kaynana ne istio cozemedim sopa mi acaba
o seni uzecek ne varsa onun derdnde sen bana gonder kaynananiAynen canim enteresan herkes oglu oglan ister diye oglan ister benimki kiz istedi oglan istiyo oglu diye simdi kiz bebegim bi seferde oglum keske istedigin olsaydi diyo Allahtan esim benim yanimdada olsun anne ben hepsini istiyorum diyo sindide tuturmus sezaryan olsum sezaryan diye
Ben pkoluyum canim benim ya belli olmuyo benim adetlerim gunleri nasi getircem ki..takvimler flnda yalan hic tutmuyo bendeEvet canim balmi bak kizim 2 yasinda icimde cok kaldi ama herseyin hayirlisi insallah bidebsaglikli hayirli oglum olur ama sunu deneyin benim adet duEnim yok hep yumurtlamanin 14. Gunu adet olunur hesaplayin ve 14 . Gun birlikte olun erkek sansi yukseliyo
çok geçmiş olsun. bende uzanıyorum. tabaklarım yukarda. ben onları aşağı indireyim bari. göbeğim şiştikçe hiç alamayacağım.Çok korktum ya bebeğe bi şey oldu diye. Rabbim korusun hepsini.
sanırım kayınvalide çok çok ama çok gıcık biri. Allah sabır versin. siz yinede benim kararım ben doğaracağım, o karışamaz diye düşünüp kendinizi rahatlatın.Ole yapiyorumda esimi dolduruyo kuzm ya cinsiyetti sorunumuz istedigi oldu suan ki sorunumuzda benim normal istemem sezaryan olmaliymisim
Hemen gonderuyorum bebegimo seni uzecek ne varsa onun derdnde sen bana gonder kaynanani
Yok kuzum benimki normal istemiyo tek cocugum olsun istiyo bi kizim ve boyle hemen ayaga kalkayim fln istemiyo ben biliyorum yoo gayet bilgilidirbenim kaynana normal istiyo senin için en sağlıklısı o diyo seninkide bilgisiz heralde bu bu konuda
O ne derse desin kuzum Allah guc verirse ben normal yapcam bitane daha yapcam kizarsa kizsin banane hic sorma canim ya gercekten herseye karisiyo..buarada bende uzaniyorum ya tabaklarima temizlik yaparken uzaniyorum sakincasi yok bence eskiden neler yaparlarmis yani tarlada bagda bahcede biraz rahat olmak lazim bence kuzumçok geçmiş olsun. bende uzanıyorum. tabaklarım yukarda. ben onları aşağı indireyim bari. göbeğim şiştikçe hiç alamayacağım.
Amin.. Amin..
sanırım kayınvalide çok çok ama çok gıcık biri. Allah sabır versin. siz yinede benim kararım ben doğaracağım, o karışamaz diye düşünüp kendinizi rahatlatın.
hamile insanın üstüne bu kadar gidilmez ki canım...
Ayy MaşAllah canım benim.... Bir kızımız daha geliyor demek... Sağlıcakla gelsinn...Çok her şey yolunda gözüküyormuş.
Yalnız Hûma değil;Beste Hûma geliyormuş.
Babamız şak diye koydu adını
Canım normalde bende de oluyodu bu kez cok sürdü yarim saat kalkamadım gözlerimden yaş geldiO ne derse desin kuzum Allah guc verirse ben normal yapcam bitane daha yapcam kizarsa kizsin banane hic sorma canim ya gercekten herseye karisiyo..buarada bende uzaniyorum ya tabaklarima temizlik yaparken uzaniyorum sakincasi yok bence eskiden neler yaparlarmis yani tarlada bagda bahcede biraz rahat olmak lazim bence kuzumalekta movik movik bendede oluyo canim temizlikten sonra geciyo sonra uzandiktan sonra geciyo
Kızlarrr acil durummmmm
Yarım saat önce bir şeye uzandım almak için göbeğime bi ağrı saplandı sonra hafifledi çamaşır falan katladım beş on dk geçti ağrı şiddetlendi kıpırdayamıyorum şuan. Daha önce 2 3 defa olduydu 2 dk sürmedi. Bu kez uzun sürdü kramp gibi kalakaldım öyle. Nefes alırken bile artıyor ağrı. Böyle olan var mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?