- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.341
bende hicbisi almadim daha yaane çok şey varya doğru düzgün bişey almadım
bende dogumdan sonra devam edicem ki 2. de vurulmayayim. koyayim canim ya kolum cok agirlasti agri yapio. Teşekkür ederim :)buz koy aşı yerine canım geçer ağrısı birkaç güne.benim aşı sorunum yok şükür tam doz aşılıyım ben
ayyy esimde cok inat bi inadi sana benzemesin diorum sen sanki inat deilsin dio banacanım o hakediyor bazen inadı bitirdi beni tipik oğlak burcu :) bebeklerimizde oğlak napıcaz ya :)))
Bende gecenki uzun listeyi aralik annelerinden almıştım çok çalışkan bu aralık anneleri masallahNil Bebek İhtiyaç Listesi:
Giyim ve Tekstil listesi:
- 2 adet hastane çıkışı (8’li takımlardan)
- 5 adet badi
- 5 adet patikli pantolon
- 5 adet çıt çıtlı badi
- 5 adet tulum
- 5 adet zıbın seti
- 6 adet çorap , önlük, eldiven, şapka
- 10 adet ağız mendili
- 2 adet battaniye (penye ve peluş)
- 2 adet banyo havlusu
- 1 adet uyku seti. 2 adet nevresim takımı
- 1 adet alt açma minderi
- 1 adet yan yatış yastığı
- Banyo ve bakım ihtiyaç listesi:
- Göbek bakım seti
- Küvet, kova, maşrapa, küvet süngeri ve filesi
- Bebek şampuanı, pişik kremi, bebek yağı
- Ateş ölçer
- Burun aspiratörü
- Tırnak makası
- Biberon, mama tabağı, mama kaşığı
- Emzik ve emzik tutacağı
- Çamaşır torbası
- Bebek bezi, popo temizleme pamuğu ve ıslak mendili
Anne İhtiyaç Listesi:
- 2 adet Emzirme geceliği
- Emzirme atleti, emzirme sütyeni ve külot ( ihtiyaç sayısı ? )
- Gögüs pedi ve normal Ped
- Gögüs ucu kremi
- Emzirme yastığı
Kızlar aralık annelerinde buldum
bende borclar yuzunden hep ertledm bebegi hafifler sonra yavrumla evde durum dedim ama evdeki hesap carsiya uymadu ; ( oglum saglikli olsnda napalim eve is yerim yakin en olmadi 2. bi araba aliriz dedim eve atlar atlar gidip gelirim.nasisa kredi oduoz ya herro ya merroben de çok pasaklı oldum bitek yemek yapıyorum onun dışında haftada 1 toz alıorum
söylemesi ayıp lojmanda oturuyorum evimde iş yerinin yanında öğle arası eve gidip 1 saat uyuyorumkızlarrr çok şükür ki bu kadar sancıma rağmen böyle bir şansım varrrr.
ben ne annemi ne de kv yi istemem. onların baktığı çocuklar şımarık oluyor.
benim eşim arada canan tek maaş nasıl olacak yaşımız geçior evimizi alalım falan filan dio da ben de hem çalışmaktan bıktım biraz iş streslerinden uzak olmak istiyorum hem de 31 yaşında anne olacam inşallah keyfini çıkarmak istiyorum
aynen ben deeee sıkıntı çekmeye razıyımmmm yeter ki yavrumla olayımmm
gecmis olsn canim amin insallahMerhaba arkadaşlar bayadır giremedim foruma
kasılmalarım varmış doktor rapor yazdı dınlendım magnezyum ve demır ılacıyla toparladım sukur sımdı sıkıntım kalmadı işe kaldığım yerden devam şukur atlattım allah hepımızın evlatlarına sağlık sıhhat versın ıns.
valla sorma canim.40 i cikarip gotsinler diorm snra nasisa 4. aydn snra gelicek bakick. kayinvalidem simartmaz gorumcemnde cocuguna bakri cok guzel yetstrdi oyuzden gozum arkda deil annem de oyle ama ben bi o bi o baksn istemiorm ozaman daha simarik olur.aynı korku bende var gitmezler ikiside aynı anda gelir zaten kayınvaliem işin ucundan tutmaz ama annem var diye gitmezde...
Ayyy aç kapa olayını düşünmemiştimTabii canımm, ama kışın arabayı çıkarmak fln biraz zor olabilir o yüzden ana kucağında taşımak çok kolay oluyoo, arabayı aç-kapat derdi de yok
Sağlıkla bebeklerimizi bi kucağımıza alalım da herşey yolune girer inşallahhhannem inanılmaz anaçtır benim kayınvalidem resmi bir kadındır biraz iş hayatınında getirdiği bir durum bence. gelip ilgilenmek çok ister ama herkes kendi annesini istiyor ister istemez ... benim en çok aklımda olan konu bu açıkçası...
Vallahi benim zorluğundan kolaylığından haberim yok ilk bebeğimi kaybettiğim için doktorum da hassas davrandı arkadaşı varmış ayarlarız dedi okul açılmadan tekrr giderim o da bi konuşuruz artık.Ne guzel izmitte heyet raporu almak çok zor
Hadi inşAllah gösterir insan çok merakta kalıyor diğer türlü yaa...:) Sağlığı da yerindedir annesi merak etme.. Bizi haberdar etmeyi unutma heee:))Kızlar hastanedeyim,sıra bekliyorum. Umarım hiçbir problem yoktur..
Bakalım AhmetHan mı geliyor Hüma mı?
Yaaaaa uzanmayınnnn :/ yapma bişey yat dinlen bakalım. Geçmezde kontrol amaçlı doktora gidebilirsin bence :/Kızlarrr acil durummmmm
Yarım saat önce bir şeye uzandım almak için göbeğime bi ağrı saplandı sonra hafifledi çamaşır falan katladım beş on dk geçti ağrı şiddetlendi kıpırdayamıyorum şuan. Daha önce 2 3 defa olduydu 2 dk sürmedi. Bu kez uzun sürdü kramp gibi kalakaldım öyle. Nefes alırken bile artıyor ağrı. Böyle olan var mı hiç
Kızlarrr acil durummmmm
Yarım saat önce bir şeye uzandım almak için göbeğime bi ağrı saplandı sonra hafifledi çamaşır falan katladım beş on dk geçti ağrı şiddetlendi kıpırdayamıyorum şuan. Daha önce 2 3 defa olduydu 2 dk sürmedi. Bu kez uzun sürdü kramp gibi kalakaldım öyle. Nefes alırken bile artıyor ağrı. Böyle olan var mı hiç
Canım dikkat et uzanmak iyi değil diyorlar, hani ağır kaldırmak bile o kadar zarar vermez diyorlar o yüzden uzanmamaya ayrı bi özen gösteriyorum, biraz uzan bakalım, arada kramplar olabiliyor bende ama senin bahsettiğin kadar olmadı, istrsn doktorunu bi araKızlarrr acil durummmmm
Bakırköy capacity avm'ye yakın :)Canım nerde kreş işletiyosunn, ne güzelll :))
Umarım biraz daha iyisindir. Dinlenerek geçer inşallahh ama için rahat etmezse de önümüz haftasonu bi doktoru ara ya da git benceKızlarrr acil durummmmm
Cnm dr a a görün istersebKızlarrr acil durummmmm
Uzanmak sakincali mi? ben evde hep uzanıyorum bilmedenYaaaaa uzanmayınnnn :/ yapma bişey yat dinlen bakalım. Geçmezde kontrol amaçlı doktora gidebilirsin bence :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?