- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.381
ay birde üstteki cevabınızı okudum. şoktayım. Rabbim size sabır versin. o insandanda uzak eylesin mümkün olduğunca.O ne derse desin kuzum Allah guc verirse ben normal yapcam bitane daha yapcam kizarsa kizsin banane hic sorma canim ya gercekten herseye karisiyo..buarada bende uzaniyorum ya tabaklarima temizlik yaparken uzaniyorum sakincasi yok bence eskiden neler yaparlarmis yani tarlada bagda bahcede biraz rahat olmak lazim bence kuzumalekta movik movik bendede oluyo canim temizlikten sonra geciyo sonra uzandiktan sonra geciyo
Uzanmak sakincali mi? ben evde hep uzanıyorum bilmeden
Sadece 1 kez tekme attı bi saatte. Hic atmasa gidecektim acile. Bugün takip edecem normalde bol tekme atar.uzanmak tehlikeli ama insan bazen hamile oldugnu unutuyor..çok zorlamadıysan bişey olmaz canım , sen yinede bebeğin harektelerini bir takip et..olmadı git saglık ocagına orda hemen doppler le kalp atısını dınlerler ya da acile.. ben ancak o sekilde rahatlıyorum. bir de insan kafasına bişey takınca evham yapıyor daha cok karnı agrıyormuş gibi hissediyor
Sadece 1 kez tekme attı bi saatte. Hic atmasa gidecektim acile. Bugün takip edecem normalde bol tekme atar.
Hayırlı olsunnnn. İsmi gibi güzel bi kızın olur inşallahh :))Çok her şey yolunda gözüküyormuş.
Yalnız Hûma değil;Beste Hûma geliyormuş.
Babamız şak diye koydu adını
Uzandım tekmelemesini bekledim. Atıyor bayaa çok şükür. Tabi canım. Dikkat etmek lazım. Elbette işimizi gücümüzü yapacaz. Ama yavas yavaş sakin sakin.telaşlanma ..bir tekmesi yeter onların bize :))) kurban olsun anneleri.. benim teyzemin kızı 6 aylık hamileyken duvar silcem diye yükseklere uzanmış, karnı cok agrıyor dıye doktora gitmiş bebek emzikten düştü yani kordondan..ama hareket etmedi o gunden sonra dıyor.. onu duydugumdan beri çok korkuyorum bende.. habire tekme dinliyorum..aman harekt etsin de..
üç aydan sonra tehlike yok sanırdım ben..meğer dogurana kadar dikkatlı olmak lazımmış.
Uzandım tekmelemesini bekledim. Atıyor bayaa çok şükür. Tabi canım. Dikkat etmek lazım. Elbette işimizi gücümüzü yapacaz. Ama yavas yavaş sakin sakin.
ay bende çok yiyorum ablamda hamileyken habire yerdi lahmacunsıcakta lahmacun mu yenir ağır gelir yavrummm yeme öle şeyler.
tekmeleri duymak için kulaklık dayayıp bekleyin müziklere tekme atıyordu benimki gerçi çok fazla yaptım alıştı sanırım sesi çıkmıyor artıkSadece 1 kez tekme attı bi saatte. Hic atmasa gidecektim acile. Bugün takip edecem normalde bol tekme atar.
cnm benm dışarıdan hissediliyor, ofisteki arkadaşlara dokundurup hissediyorum 50 kiloyum ama bensırt üstü yatınca tekmeler daha belirgin değil mi? eşiniz hissediyor mu dışardan ? benimki hissetmiyor..sen içerden hissedersin diyor.. am ben kiloluda sayılmam elimi koyunca hissediyorum sanki dışardanda..60 kiloyum şimdi
cnm benm dışarıdan hissediliyor, ofisteki arkadaşlara dokundurup hissediyorum 50 kiloyum ama ben
Hissediyor canım yani öyle diyor kendisi :) sırt üstü yatınca iyi duyuluyor.sırt üstü yatınca tekmeler daha belirgin değil mi? eşiniz hissediyor mu dışardan ? benimki hissetmiyor..sen içerden hissedersin diyor.. am ben kiloluda sayılmam elimi koyunca hissediyorum sanki dışardanda..60 kiloyum şimdi
Teşekkür ederim.Hayırlı olsunnnn. İsmi gibi güzel bi kızın olur inşallahh :))
gozun aydin canim saglikla al bebisini kucagina insallahÇok her şey yolunda gözüküyormuş.
Yalnız Hûma değil;Beste Hûma geliyormuş.
Babamız şak diye koydu adını
Sağlık sorununuz mu var gebelikle ilgiliEvet doğuma kadar gitmeyeceğim. Doktorla da konuştum. Yani seminere gidip sonrasında heyet raporu alacağım. Okullarda geç açılacak olunca ihtiyacım 47 gün kalıyo. Doğum izni sonrası da ücretsiz izin derken bu seneyi böylece kapatırım inşallahhhhh
cnm plasentann yeri de önemli, doktora gidince sor eğer göbek tarafında ise plasenta daha zor hissedilebilir, benim plasentam vajinaya bakıyor, o yüzden hiç bir engel yok aramızda bebişlesen zayıf olunca mı acaba ? bende kilolu degılım ki bi tek göbeğim var hamileliğimde(( zaten bi başbaşa kalıp rahat rahat dinletemedim..okul açılasıya kayınvaldemlerdeyiz. evimizi topladık paketledık seminerlede ev taşıycaz...belkide öyle cok ortam olmadıgı ıcın adapte olup hissedemedi ..
teşekkürlerhayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?