2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kötü düşünmemeye çalış Allah'tan ümit kesilmez biraz daha bekleyin bakalım ama yine de herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi... Kız bebeklerin kalp atışlarıyla ilgili bilemiyorum ne derece doğru ama 8. haftalıkken kalp atışları için gitmiştim... Dualarım seninle inşAllah bebeğin sıkı sıkıya sarılır...

2 hafta kaynamaz dogum oncesine cekilir sendikayla görüşün.

Ben de öyle düşünüyorum.

Biz daha güzelini paylaştık :) dimi Ahseninannesi

bide bizimkiler kış çocuğu o yüzden kışlık almak lazım hep, burda baktım aslında ama kışlık çok bişey yok bir ay daha beklicem
Kizlar zaten yaz kis Yenidoğan penye takim. Kışlık derken ne almayı planliyorsunuz?

kızlar gene randevu aldım ben, gene sağ tarafım şişti, bir şişiyor bir iniyor anlamadım yaw, acaba havasızlıktan mı is yerinde sıcak oluyor
Canim ismini hatirladim. Bartolin kisti. Druna sor istersen.

kaç yer dolandım bilmiyorum
önemlı olan seyler beşik, araba, puset falan aslında
onlara yogunlasmak lazım. ben kıyafete yogunlastım
Bence diger listeyi bitirin. Netten daha kolay oluyor fiyat karsilastirmasi.

Anakucağı mı bakıyorsunuz, acaba puset mi yoksa anakucağımı daha kullanışlı olur hiç bilmiyorum...
Travel system en iyisi. Hem ana kucagi hem oto koltuğu hem de puset içi çünkü
şu kendi kendine sallanan müzikli olanlar var yaa onlara bakıyorum. puset dışarda taşımak için olaan benimki evde kullanılıyor. çocuğum sever de inşallah beni yormazzz
Ben kendi besigimi paylasmistim. Graco lovin hug.

Kiyafet zaten hediye de geliyor. Siz 2 tam takım hst cikisi alsaniz. 1 amne 1 kv alsa zaten toplamda 6 takim kitafet eder.

Ben önümüzdeki yaz için bir şeyler aldım, şu anda onlar indirimde zaten kışlıklar çıkınca kazık kazık alıcaz mecbuuur
Sonra giydirmeden eskimez insallah. Cocugun boyu kilosu bilinmeden kar edecem derken zararetmezsiniz inşallah.

Ayyy bi anda pusetten soğudum yaaaa eee neyle taşıcaz bu bebişleri yaaa ana kucağıda kocaman bişey(
Kanguru tercih edenler var. Biz travel system amakucagini kullandik. Tasisin kocalar.

Gecmis olsun yapma bi daha :/
Uzanmak sakincali mi? ben evde hep uzanıyorum bilmeden
Tabii Allah korusun.

İnşallah canım, Dr da çok önemli çok moralimi bozdu direk kürtaj hani o gün tamam desem hemen alacaktı bile, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız mı peki ?

İnşallah canım, Dr da çok önemli çok moralimi bozdu direk kürtaj hani o gün tamam desem hemen alacaktı bile, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız mı peki ?
İstersen başka bir doktora daha görün canım, Amin inşAllah, evet kızım olcak Allah nasip ederse...

Travel system ona da bakmadım değil hani hepsi bir arada, sizin kullandığınızın markası neydi memnun muydunuz,?
Aynen kocalar taşısın ben taşıyamam zaten kendimi zor taşıyorum

Kızlarrr yardımmm..
Bebeğim kıpırdarken idrar torbasına baskı yapıo sanki , daha yeni tualetten çıkmış oluorum ama yine gelip o kıpırdadıkça artıo .. Normalmi ki bu?

İstersen başka bir doktora daha görün canım, Amin inşAllah, evet kızım olcak Allah nasip ederse...
İnşallah sağlıkla doğar kızın canım, bak sende benzer bir hafta da duymuşsun, tek duam bana da öyle olsun inşallah akşam duyarım kalbini çok heyecan yaptım vakit geçmek bilmiyor...

canım giremedim görmedim demek bartolin kisti, benim şişip şişip iniyor, doktora ikidir gidiyorum ama inmiş vaziyette, insan bi kan testi yapar, bugün baktı bişey gözükmüyor dedi, iniyor dedim anlattım, kot pantalon giyme dedi o da yapar dedi ama benim pantalonlarım rahat yani yeni aldım hamile pantalonu, ilk doktorum iyiydi yaa,oranın muayne ücreti fazla die buna kaldım, canım baktımda o kist içerde sanki netten, ama benimki dışarda yani kasığa yakın yer olan dış dudak

kızlarrrrrrrrrr yiyecek içecek yazmayın şuraya, ne yazsanız canım istiyor

öyle bir kural koyalım kimse canının çektiğini, yediğini fln yazmasın

Canim bende kizima hamileyim bende gec duydum ama kiza ozel mi bilmiyorum zor geciyo benim hamileligim ilk zamanlar kalp atislari sonra kanamalar hala midem bulaniyo kasik agrilari ama bebis iyimis ole diyolar sen icini ferah tut burda bikac arkadasta gec duydi yazar simdi dua et bol bol icini ferah tut yolk sac olusmus muydu hatirlamiyorum benim kanamamda vardi cunku ama yani gec duyudum eminim

kızlarrrrrrrrrr yiyecek içecek yazmayın şuraya, ne yazsanız canım istiyor

öyle bir kural koyalım kimse canının çektiğini, yediğini fln yazmasın
Evet benimde istiyo canim ya kimseyi kirmayaym diye bise demiyorumda az once komsuya aldirdim burda okudugum seyi esim gorevde diye bide isin komik tarafi benim hala midem bulaniyo kiloda alamiyom ama gorunce canim istiyo cok

Canım normalde bende de oluyodu bu kez cok sürdü yarim saat kalkamadım gözlerimden yaş geldi
Ozaman cok zorlamisin kuzum yaoma o kotuymus ya ben normal uzandin sandim hani ayaklarin parmak ucunda olmadigi muddetce sakinca yok dediler ama dikkat et ben temizliyorum yukarlari tabak aliyorum fln ama hic ayagimi kaldirmiyorum ama benim boyum birazcikda uzun

Asagi al canim karnin sismeden benim boyum azcik uzun ama tirnak ucuna kadar uzanmadan gelmeden sorun yokmus sanirim ama ole olunca siknti oluyomus..ahh sorma kuzum Allah yukarda diyorum artik hicbise demiyorum ben ama Allah utandirirda nirmal dogum yaparim ins

Canım boş gebelik olduğunu mu söyledi dr. Bir de bhcg ye teniden baktır artmış mı. Şayet artış varsa bekle biraz derim. Hayırlısıyla nasip olur inşallah canım

Kizlar cinsel iliski siniriniz nasi zarari var mi doktor yok dedi ama biz bazen abartiyoz sanirimuzun sure gorevden dolayi gorusemiyoz gorusuncede bide yeni evliyiz ya biz acaba bebegime bise olur mu gobisimde yok benim bazen farketmeden rahat hareket ediyoz normal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…