- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.421
Yok canım boş gebelik değil yolk sac dedikleri 2. Kese var içinde bebeği göremedim dedi ama görmek içinde uğraşmadı zatenCanım boş gebelik olduğunu mu söyledi dr. Bir de bhcg ye teniden baktır artmış mı. Şayet artış varsa bekle biraz derim. Hayırlısıyla nasip olur inşallah canım
Asagi al canim karnin sismeden benim boyum azcik uzun ama tirnak ucuna kadar uzanmadan gelmeden sorun yokmus sanirim ama ole olunca siknti oluyomus..ahh sorma kuzum Allah yukarda diyorum artik hicbise demiyorum ben ama Allah utandirirda nirmal dogum yaparim ins
Kızlarda olmuş hep geri dönüşler hep böyle inşallah benimde sadece geç görünüyordur tel duam bu inanki bu akşam görmeyi çok istiyorum bir yandan da umutlanmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorumCanim bende kizima hamileyim bende gec duydum ama kiza ozel mi bilmiyorum zor geciyo benim hamileligim ilk zamanlar kalp atislari sonra kanamalar hala midem bulaniyo kasik agrilari ama bebis iyimis ole diyolar sen icini ferah tut burda bikac arkadasta gec duydi yazar simdi dua et bol bol icini ferah tut yolk sac olusmus muydu hatirlamiyorum benim kanamamda vardi cunku ama yani gec duyudum eminim
Evet benimde istiyo canim ya kimseyi kirmayaym diye bise demiyorumda az once komsuya aldirdim burda okudugum seyi esim gorevde diye bide isin komik tarafi benim hala midem bulaniyo kiloda alamiyom ama gorunce canim istiyo cok
Canım umarım bi sıkıntı yoktur. Ben pkoluyum geç döllenme olmuştu bebegim iki hafta geriden geliyodu doktorun hesabina göre 6bucuk haftada kalp atışı aldik ama regle gore 8bucuk haftalıktım. Oğlum iki ayda bir hafta on gün ilerledi açığı kapadü az da olsa. Göğüs ağrısı da 7 8 haftalarda azalıyor hatta bi ara geçti ama sonra yine başlar bende de öyleydi. Yani biraz bekleyin. Farklı doktora da görün. Geçmiş olsun.Ocak anneleri merhaba,
Ben Nisan anneleri grubundayım ama sizlerin görüşüne ihtiyacım var. Biraz uzun anlattım kusura bakmayın
Son regl tarihim 1 Temmuz bugün itibariyle 7+0 hamileyim baştan herşey yolundaydı geçen hafta 5+5 te Vaginal ultrasonda kese 10’25 olarak izlendi 5+0 olarak hesaplandı regl tarihine göre 5 gün geriden geliyordu. 8 gün sonra bugün yapılan Vaginal ultrasonda kese 16 mm ve yolk kese oluşmuş ancak embriyo ve kalp atışı görülmedi , Dr 2-3 sonra bakılıp kürtaj ile sonlandıralım dedi internette 10. Hafta da bile kalp atışının Çıktığı yazılı olduğu tecrübeler var. Kese hala geri görünüyor. 6 haftanın Başında gibi görünüyor. Bu nedenle alınsın denildi ama ben bekleyeceğim. 4gün önce bakılan Bhcg 20.900 çıktı progestan 40 çıktı kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama bir ağrım ya da kanamam yok, ne önerirsiniz, beklemek durumu böyle şeyler yaşayan var mı lütfen desteğinize çok ihtiyacım var. Böyle şeyler yaşayanlar bilgi verin bana
Sizlere bir şey sormak istiyorum 7+2 oldu bugün bu akşam dr a gideceğim inşallah bu kez kalp atışını ve bebeği görebilirim. Bazı forumları okurken ve yakın çevremde de 3 kişide kız bebeklerin 1-2 hafta geri geldiği daha sonra toparladığı gibi bazı bilgiler aldım. Tabi bu durum beni umutlandırdı, ablam mesela kızı doğana kadar 2 hafta geriden geldi, görümcem 30 haftalık hamile ilk haftalarda 8 haftalıkken dr 6 haftalık demişti dr. geriden geliyor demiş ve bebeği kız olacak 12. haftada toparladı, bir arkadaşımda bebeğin geri olduğunu söylemişti ama ne o zaman ne kadardı hatırlamıyorum üzümüştü baya dr kız olacak sanırım kızlarda böyle olabiliyor demişti ona şimdi bu gebeliği kimseyle paylaşmadık o yüzden soramıyoru oğlumda böyle şeyler yaşamadım hatta tam tersi 10 gün önden gidiyordu 37. hafta da 3750 doğdu o yüzden aklıma acaba soruları takıldı forumlarda da kalp atışını geç duyanların genelde kızı olacağını gördüm hep acaba böyle bir durum yakınlarında yaşayan duyan var mı? Çaresizlik insana umut aratıyor. Birde bazı belirtilerde azalma hissediyorum internette 7. hafta başında gebelik belirtileri azalır diyor. Bulantıya çok takılmıyorum oğlumda da doğru dürüst hiç olmamıştı kusma 1-2 yi geçmedi ama göğüs ağrısı başlarda çok ağrıyordu yaklaşık 4-5 gün önce sanki göğsümdeki acıma hissi azaldı gibi yine var yine uçları belirgin büyük ama acısı daha az sanki sizlerde durum nasıl benim bebeğim beni bırakıyor diye mi böyle şeyler yaşıyorum acaba
Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah benimde öyle olur. Bekleyeceğim tabii hemen vazgeçmek istemiyorum, umut arıyorum desem daha doğru olur. İçim kıpır kıpır gerçekten, bir yanım umut dolu bir yanım umutsuzluk, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...Canım umarım bi sıkıntı yoktur. Ben pkoluyum geç döllenme olmuştu bebegim iki hafta geriden geliyodu doktorun hesabina göre 6bucuk haftada kalp atışı aldik ama regle gore 8bucuk haftalıktım. Oğlum iki ayda bir hafta on gün ilerledi açığı kapadü az da olsa. Göğüs ağrısı da 7 8 haftalarda azalıyor hatta bi ara geçti ama sonra yine başlar bende de öyleydi. Yani biraz bekleyin. Farklı doktora da görün. Geçmiş olsun.
Canim ablamin is arkadasi doktora sormus doktor kestir boyat demis neyse ama kiz ayni anda kestirip boyatmis sonra bebeginin kalbi durmus doktora dava acmis 5 aylikmis ama ne yazikki kaybetmis yani sade kesmeyi bilememde ikisi ayni anda cocuga cok zararli sahit oldum yaniYa arkadaşlar su saç kestirme hurafe batıl inanç her neyse normalde hiç umurumda olmaz ama bu sefer ciddi anlamda takiyorum kafamda, yanı bir şey olursa ona yoracagim diye, çok sınır oluyorum bu duruma. Bi de eşim duydu şimdi bu durumu normalde o da takmaz ama çocuk olunca mevzu dayan kestirme diyorrr offf çok saçma bir şey bu eski insanların işi gücü yokmuş korku unsuru uretmisler
İnsallah kuzum senin cinsiyet neydi ilk bebek miydi doguralim bi solukta insİnşaallah. bende normal istiyorum kısmet olursa.
Amin canım insallah sağlıkla.Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah benimde öyle olur. Bekleyeceğim tabii hemen vazgeçmek istemiyorum, umut arıyorum desem daha doğru olur. İçim kıpır kıpır gerçekten, bir yanım umut dolu bir yanım umutsuzluk, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
İnsallah canim cok tesekkur ediyorum icini ferah tut sen ins duyarsin bizde dua ederiz sana haber ver kesin bizeKızlarda olmuş hep geri dönüşler hep böyle inşallah benimde sadece geç görünüyordur tel duam bu inanki bu akşam görmeyi çok istiyorum bir yandan da umutlanmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorumaman iyi olsun Bebeğin doğumda hepsi geçecek inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım
Ay canım vermez miyim hemen kucakladınız moral oldunuz banaİnsallah canim cok tesekkur ediyorum icini ferah tut sen ins duyarsin bizde dua ederiz sana haber ver kesin bize
Haklisin canm hep icimden geciyo kimse kirilmasin diye yazmiyorum .Bundan sonra solenmesin bence annisler ya hepimiz hamileyiz bulan var bulamayan var aramizda hasta yiyemeyecek olan varevet canım bende burda okuyorum okuyorum ,kimseyı kırmamak ıcın bısey demıyım dıyorum ama akşamı zor edıyorum
Kiz ben senin nickini cok seviom ya bazen bagiriym evde alekta movik movik diye :))Amin canım insallah sağlıkla.
İnsallah canim bide cikolata ye ustune su ic bakalim giderken biz hareket etsin diye yiyoz belki sanada faydasi olur saklanmissa gorulurAy canım vermez miyim hemen kucakladınız moral oldunuz banainşallah güzel haberlerle dönerim de yazarım size de destekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
denemek lazım normalde çok severim ama hamilelik olduğundan beri hiç yemedim desem yeridir. Nedense canım hiç tatlı birsey istemiyor belki işe yarar denemeye değer kesinlikle teşekkür ederim.İnsallah canim bide cikolata ye ustune su ic bakalim giderken biz hareket etsin diye yiyoz belki sanada faydasi olur saklanmissa gorulur
HahahKiz ben senin nickini cok seviom ya bazen bagiriym evde alekta movik movik diye :))
Sana uzanma demedilermi canımKızlarrr acil durummmmm
Yarım saat önce bir şeye uzandım almak için göbeğime bi ağrı saplandı sonra hafifledi çamaşır falan katladım beş on dk geçti ağrı şiddetlendi kıpırdayamıyorum şuan. Daha önce 2 3 defa olduydu 2 dk sürmedi. Bu kez uzun sürdü kramp gibi kalakaldım öyle. Nefes alırken bile artıyor ağrı. Böyle olan var mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?