2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya arkadaşlar su saç kestirme hurafe batıl inanç her neyse normalde hiç umurumda olmaz ama bu sefer ciddi anlamda takiyorum kafamda, yanı bir şey olursa ona yoracagim diye, çok sınır oluyorum bu duruma. Bi de eşim duydu şimdi bu durumu normalde o da takmaz ama çocuk olunca mevzu dayan kestirme diyorrr offf çok saçma bir şey bu eski insanların işi gücü yokmuş korku unsuru uretmisler

İnşaallah. bende normal istiyorum kısmet olursa.

Kızlarda olmuş hep geri dönüşler hep böyle inşallah benimde sadece geç görünüyordur tel duam bu inanki bu akşam görmeyi çok istiyorum bir yandan da umutlanmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum aman iyi olsun Bebeğin doğumda hepsi geçecek inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım

Evet benimde istiyo canim ya kimseyi kirmayaym diye bise demiyorumda az once komsuya aldirdim burda okudugum seyi esim gorevde diye bide isin komik tarafi benim hala midem bulaniyo kiloda alamiyom ama gorunce canim istiyo cok

evet canım bende burda okuyorum okuyorum ,kimseyı kırmamak ıcın bısey demıyım dıyorum ama akşamı zor edıyorum

Canım umarım bi sıkıntı yoktur. Ben pkoluyum geç döllenme olmuştu bebegim iki hafta geriden geliyodu doktorun hesabina göre 6bucuk haftada kalp atışı aldik ama regle gore 8bucuk haftalıktım. Oğlum iki ayda bir hafta on gün ilerledi açığı kapadü az da olsa. Göğüs ağrısı da 7 8 haftalarda azalıyor hatta bi ara geçti ama sonra yine başlar bende de öyleydi. Yani biraz bekleyin. Farklı doktora da görün. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah benimde öyle olur. Bekleyeceğim tabii hemen vazgeçmek istemiyorum, umut arıyorum desem daha doğru olur. İçim kıpır kıpır gerçekten, bir yanım umut dolu bir yanım umutsuzluk, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...

Canim ablamin is arkadasi doktora sormus doktor kestir boyat demis neyse ama kiz ayni anda kestirip boyatmis sonra bebeginin kalbi durmus doktora dava acmis 5 aylikmis ama ne yazikki kaybetmis yani sade kesmeyi bilememde ikisi ayni anda cocuga cok zararli sahit oldum yani

Amin canım insallah sağlıkla.

İnsallah canim cok tesekkur ediyorum icini ferah tut sen ins duyarsin bizde dua ederiz sana haber ver kesin bize

evet canım bende burda okuyorum okuyorum ,kimseyı kırmamak ıcın bısey demıyım dıyorum ama akşamı zor edıyorum
Haklisin canm hep icimden geciyo kimse kirilmasin diye yazmiyorum .Bundan sonra solenmesin bence annisler ya hepimiz hamileyiz bulan var bulamayan var aramizda hasta yiyemeyecek olan var

Ay canım vermez miyim hemen kucakladınız moral oldunuz bana inşallah güzel haberlerle dönerim de yazarım size de destekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
İnsallah canim bide cikolata ye ustune su ic bakalim giderken biz hareket etsin diye yiyoz belki sanada faydasi olur saklanmissa gorulur

İnsallah canim bide cikolata ye ustune su ic bakalim giderken biz hareket etsin diye yiyoz belki sanada faydasi olur saklanmissa gorulur
denemek lazım normalde çok severim ama hamilelik olduğundan beri hiç yemedim desem yeridir. Nedense canım hiç tatlı birsey istemiyor belki işe yarar denemeye değer kesinlikle teşekkür ederim.

Sana uzanma demedilermi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…