2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Travel system ona da bakmadım değil hani hepsi bir arada, sizin kullandığınızın markası neydi memnun muydunuz,?
Aynen kocalar taşısın ben taşıyamam zaten kendimi zor taşıyorum
Graco s hp logico anakucagi ve graco symbio puset. Gracolarin butun anakucaklari bütün pusetleriyle uyumlu. Isterseniz baska puset alabilirsiniz. Arkadasim trekko olan modelini almisti.

Graconun butun oto koltukları isvicreden 5 yildiz almistir. Bu da benim.sevimim.icin cok onemli.
Türkiyede maalesef insan hayati ucuz. Anakucaklari icin baza satilmiyor. Cocuklar arabada Allaha emanet. Benim en titiz oldugum konu da bu. Bu yuzden graco aldim ve amazondan baza getirttim.

Kızlarrr yardımmm..
Bebeğim kıpırdarken idrar torbasına baskı yapıo sanki , daha yeni tualetten çıkmış oluorum ama yine gelip o kıpırdadıkça artıo .. Normalmi ki bu?
Normal normal
Cok wc cok uyku cok uykusuzluk hepsi normal

canim benim erkek ama 2 hafta gec dollendigi icin gerideydi ama suan yakaladik. o kiza erkege bakmiodur bence dollenmeyle alakalidir. bencede bekle bebegn kalp atisini gec duyanlar oluyor. benimde ilk goguslerim cok acimisti sonra gecmisti halada oyle cok agrimaz. insallah bebegin seninledir canim ama bence bekle derim

aslında üstüne guzel bır yelek harıka olur :=)
3-4 tane yelek almayı düşünüyorum minnoşa

Merhaba
Benim oğlum olacak kısmetse benim de adetim düzensiz olduğu için doktora gittiğimde bir türlü tarihi tutturamadik bi de çok erken gittim sanırım daha yeni oluşurken gittiğim için önce keseyi görelim dedi sonra bebeği görelim dedi ben her gittiğimde 6 haftalik diyorlardi şimdi de adet tarihime göre değil bir hafta geriden geliyor ama bu gelişimi ile alakali değil geç döllenme gibi bişey tavsiyem başka başka doktorlara gitmen içini ferah tut eğer kese boşsa boş gebelik diyorlar o da olabilir arkadaşım geçirdi onu da aldılar ertesi ay tekrar hamile kaldı hiç moralini bozma

aslında üstüne guzel bır yelek harıka olur :=)
3-4 tane yelek almayı düşünüyorum minnoşa
Canim bu kış için örgü yelek alırsan pek kullanamayacaksınız bebek 5/6aylik olmadan yelek pek giydirememistim tüyleri rahatsız eder diye hep battaniye ile idare ettim bir sürü yeleği olmasına rağmen ama biraz ayaklaninca inanılmaz ise yarıyor yataktan kalkınca terlemesin diye ayını ve mevsimi düşünerek alın sonra bi de bayilarak alıyoruz hiç giydiremiyoruz

örgü yelek degıl canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…