- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.461
Canı bişiler çekenler nekadar şanslılar acıkıyorum ama hiç bişi yemek istemiyorum hiç böyle hayal etmemiştim
kizlar yaaa ben cok kotuyum karnimin ici cok agrio dogrulup yuruyemiorum bile. annemlere geldik onlari paniklettirmemek icin sesimide cikarmiom yatiorum. bide bizim cok bilmis gelin senin hic karnin yok die parmaklarini karnima batira batira bastirdi napiosun dedim dr bana ole yapiodu bebek uyansn die dedi. tamam da suan agrim var daha cok agridi sayende dedin. beliminde sol tarafi cok agrio aşı vuruldum ya bebege bisi olmaz dimi. gerci gelirken cok hareket etti müziği actik filan da suan hicbi hareket yok
Canım dinlen geçer. Bana doktor dinlenince geçiyorsa ağrıların sıkıntı olmaz diyordu. Biraz dinlen bebek uyuyo olabilir artık uyumaya başladılar. Aşırı değilse sancılar geçer inşallah kötü düşünme.kizlar yaaa ben cok kotuyum karnimin ici cok agrio dogrulup yuruyemiorum bile. annemlere geldik onlari paniklettirmemek icin sesimide cikarmiom yatiorum. bide bizim cok bilmis gelin senin hic karnin yok die parmaklarini karnima batira batira bastirdi napiosun dedim dr bana ole yapiodu bebek uyansn die dedi. tamam da suan agrim var daha cok agridi sayende dedin. beliminde sol tarafi cok agrio aşı vuruldum ya bebege bisi olmaz dimi. gerci gelirken cok hareket etti müziği actik filan da suan hicbi hareket yok
sinir etti beni zaten. bol giyiyorum genelde kapidan girdiginde dedigi laf bakim karnin varmı oldu. snra aa var var dedi. e var olsunda 6.aydayim dedim. ayyy yapti. kendi evlendiginde gobekliydi hamile kaldigi gbi daha 1.5 aylikken biri ay sen 5 aylikmisin diyince kizmisti simdi benim karnima var var cikmis dio e cikicak tabi. icinde can buyuo. suan yatiorm kendimi dinliyorum insallah bisi yoktur. zor valla ya hep boyle evhamlami gecicek 9 ayGel icine gir bak diycen boylelerne,sen elletme karnini ama dinlen gecer insallah..hem hareketliymi bebis korkma galiba hepimiz boyle seyler yasiyoruz..gececek ins annesi
insllah gecer canim yaa sanki solum uyusmaya basladi bana mi ole gelio bilmiorum allah im ins bisi olmamistirCanım dinlen geçer. Bana doktor dinlenince geçiyorsa ağrıların sıkıntı olmaz diyordu. Biraz dinlen bebek uyuyo olabilir artık uyumaya başladılar. Aşırı değilse sancılar geçer inşallah kötü düşünme.
insallah canim benim yaa dinleniorm yatıyorum bakalim gecer insallah kasik agrisi gbi de degil karnimin ici sagdan sola cok aciodu smdi solda yanma uyusma gbi bisi varArtık rahim iyice açılıyor hele bu aralar iki katı genişliyor geriliyor benim göbek deliğim bugün kötüydü geçti akşama doğru yine başladı iki büklüm oldum dinlendim yarim saate yine geçti. Bebeğimiz sağlıklı olsun bu ağrılar geçicidir inşallah.
Bir iki saat bekle hareket eder bir pıt da olsa nasıl ferahlatıyor insanı. :) dinlen sen.in
insllah gecer canim yaa sanki solum uyusmaya basladi bana mi ole gelio bilmiorum allah im ins bisi olmamistir
Canım aynı sorunla bende karşılaştım resmen kesik kesik yapıyodum. Bebek kafasıyla baskı yapıyomuş gittim ben doktora rahimdeki duruşunu değiştirince düzeldi. Merak etme bişi yoktur. Enfeksiyondan şüphelenmiştim Allahtan bişi çıkmadıilk haftalarda cok sık oluyordu bende de ama şimdi gecti bebek yukarı cıktıkca..sen doktora danış bence canım
Benim de bikaç defa oldu canım bebek gidiyo sandimdı hatta. dayanilmayacak bir ağrıysa doktora bi git acile?insallah canim benim yaa dinleniorm yatıyorum bakalim gecer insallah kasik agrisi gbi de degil karnimin ici sagdan sola cok aciodu smdi solda yanma uyusma gbi bisi var
sanki bi kiprasma oldu amaBir iki saat bekle hareket eder bir pıt da olsa nasıl ferahlatıyor insanı. :) dinlen sen.
Canım yan yat biraz elletme karnını kimseye ya o ne öle. Bide geçmezse acile git kasılmış olabilir bebişkizlar yaaa ben cok kotuyum karnimin ici cok agrio dogrulup yuruyemiorum bile. annemlere geldik onlari paniklettirmemek icin sesimide cikarmiom yatiorum. bide bizim cok bilmis gelin senin hic karnin yok die parmaklarini karnima batira batira bastirdi napiosun dedim dr bana ole yapiodu bebek uyansn die dedi. tamam da suan agrim var daha cok agridi sayende dedin. beliminde sol tarafi cok agrio aşı vuruldum ya bebege bisi olmaz dimi. gerci gelirken cok hareket etti müziği actik filan da suan hicbi hareket yok
gecio gbi bakalim olmadi giderim yaaBenim de bikaç defa oldu canım bebek gidiyo sandimdı hatta. dayanilmayacak bir ağrıysa doktora bi git acile?
Canim arada banada oluyo sanki icinyara gibi aciyo dokunamiyosun.bende çozemedim ama geciyoda yani.bide vantilator yada klima carpiyo banada oldu 1 hafta yerimden kalkamadim bilekizlar yaaa ben cok kotuyum karnimin ici cok agrio dogrulup yuruyemiorum bile. annemlere geldik onlari paniklettirmemek icin sesimide cikarmiom yatiorum. bide bizim cok bilmis gelin senin hic karnin yok die parmaklarini karnima batira batira bastirdi napiosun dedim dr bana ole yapiodu bebek uyansn die dedi. tamam da suan agrim var daha cok agridi sayende dedin. beliminde sol tarafi cok agrio aşı vuruldum ya bebege bisi olmaz dimi. gerci gelirken cok hareket etti müziği actik filan da suan hicbi hareket yok
sinir oldum zaten. bi anda lank die soktu parmaklarını karnima dr sanki...Canım yan yat biraz elletme karnını kimseye ya o ne öle. Bide geçmezse acile git kasılmış olabilir bebiş
bugun hic vantilator klima karsisinda durmadim ama yolda cami açtım o mu çarptı acaba. evet aynen oyle icimi yirtiolar sanki. suan kalkmadm daha ama hafifledi sola dogru gtti agri simdi sol tarafim belimin ortasina dogru agri varCanim arada banada oluyo sanki icinyara gibi aciyo dokunamiyosun.bende çozemedim ama geciyoda yani.bide vantilator yada klima carpiyo banada oldu 1 hafta yerimden kalkamadim bile
Kalbini ferah tutt dinlenincee rahatlarsın inşallahhh... Çevremizdeki çok bilmişlerden bi arınsak herşey daha güzel olacak eminimm... Hiçbirimizzz kendimizi yormayalımmm kendimizi korumamız gereken sadece4-5 ay varr sonrası Allahın izniylee inşallahhh muhteşem olcaka hepimiz içindeekizlar yaaa ben cok kotuyum karnimin ici cok agrio dogrulup yuruyemiorum bile. annemlere geldik onlari paniklettirmemek icin sesimide cikarmiom yatiorum. bide bizim cok bilmis gelin senin hic karnin yok die parmaklarini karnima batira batira bastirdi napiosun dedim dr bana ole yapiodu bebek uyansn die dedi. tamam da suan agrim var daha cok agridi sayende dedin. beliminde sol tarafi cok agrio aşı vuruldum ya bebege bisi olmaz dimi. gerci gelirken cok hareket etti müziği actik filan da suan hicbi hareket yok
evet canim insallah hayirlisiyla su aylarda gecsede bebeklerimiz gozumuzun onunde olsa.. ne sacma yani etrafimda bisuru hamile oldu hic boyle davranmadim. insanlar cinsKalbini ferah tutt dinlenincee rahatlarsın inşallahhh... Çevremizdeki çok bilmişlerden bi arınsak herşey daha güzel olacak eminimm... Hiçbirimizzz kendimizi yormayalımmm kendimizi korumamız gereken sadece4-5 ay varr sonrası Allahın izniylee inşallahhh muhteşem olcaka hepimiz içindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?