2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugun hic vantilator klima karsisinda durmadim ama yolda cami açtım o mu çarptı acaba. evet aynen oyle icimi yirtiolar sanki. suan kalkmadm daha ama hafifledi sola dogru gtti agri simdi sol tarafim belimin ortasina dogru agri var
Canim dun yada onceki gun bile carpmis olabilir.dinlenmekten baska bisey yok.ben serum taktirmistim bebekler sertlesiyodu kasilma oluyodu diye.bide parol alabilirsin bana iyi gelmisti

Merhaba
Dr dan geldim çok şükür bebişi gördüm kalp atışını çok çok derinden duyduk ama net değil dedi Dr pazartesi akşam yeniden görmek istedi gerçekten geriden geliyor şuan 7+2 ama usg de 6+0 içeride kanama varmış progestan ilaca ek iğnede verdi bekleyelim dedi umutsuz değildi dikkatli ol yorma kendini dedi bu kadar Rabbim hayırlı ise pazartesi kalbini duymayı nasip etsin inşallah bana desteğiniz için çok çok teşekkür ederim :) inşallah pazartesi güzel haberlerle dönerim inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur

ohhh cok sukir canim inşallah o sana tutunacak annesi icini rahat tut dinlenmeye bak

Açsında g.. Soksun parmaklarını. Parmaklanırmı çocuk? Daha iyimisin
simdi daha iyiyim bi kalktim gezdim agri yapmadi. herkes dan dun hareket edio kardesim isten geldi ozlemis beni kosuo sanki yurumesi. yavas dedim ne bicim geliosun ustume ustume sonra yavasladi. ben kendimi kolladikca sanki millet atlio gbi usstume karsilasilarinda hamilemi var kimsenin umrunda deil.

Çok sevindim. Bazı doktorlar nedense moral bozmaya gebelik sonlandırmaya çok hevesli oluyorlarr. Rabbim gönlüne göre versin:)

Umurlarında değil değilde bilmiyolar nasıl davranmaları gerektiğini sanırım. Takılma herşeye sen canım. Streste yapma ne diye gittin oraya oturaydın evinde rahat rahat

şuan öyle olmak için erken bence
acaba kafanı bişilere mi taktın iştahsızsın?
Yok canım yaaa oldum olası hep îştahsızım zaten hani küçüklüğünden beri annelerin bu çocuk zayıf bu çocuk iştahsız diye doktora götürdüğü çocuklar var ya onlardan oldum hep belki hamilelikte değişir dedim ama zor bu gidişle

selam annişler iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordum gezmek tatil falan derken herkes iyidir umarım :)
biz 18 haftayı bitiriyoruz bugün ama ben hala bişey hissetmiyorum benimki tembel galiba :)
sizde durumlar nasıl hissediyo musunuz nasıl bişeyyy ?? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…