- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.681
Benimkine teklifte bulunsam hemen odaya geç deren son hamılelık çalışmaları yapmıstıkeşim diyordu ben bebişten dolayı istemıyordum.
neyse dün öyle acıdım haline kendı kendıme, istersen denerız dedım
karnın var boşver dedı
Benimkine teklifte bulunsam hemen odaya geç der
Bulantım yok ama iştahım da baştan beri aman aman değil. 3 kilo aldım şimdiye kadar. Hani böyle hamileler doymak bilmez herşeyi canı çeker ya acaba hiç öyle olmıcam mı diye düşünüyorum
Sorun olmuyosa neden yasak koydun kendinize. Biz bi de taze evliydik düşün ilk 4 ay da yasaktı. Ilk aylar isteksizdim zaten kusma düşük tehlikesi vs kendimde değildim pek. Bu aralar isteksizlik tam tersine döndü bende
benımkı öncelerde çok ısrar etmıstı
ben bişi olur dıye istemedım. halbukı ne olacak sorun yoksa :=) kendı de çok arastırmıs nette
bebege bişi olmaz annenın duruş konumu var falan dedı. neyse ben ona ragmen atlattım bunu bugün yarın diye
sonra dedım ki kendıme, yahu bu normal bişi doktor sorun yok dıyor arada sırada bıle olsa sevınsın adam
dün teklıf ettım
boşver bebiş büyüdü dedı
e alıstı tabıı yalnızlıga
kahverengı akıntı yogun olur falan dıye düşündüm.Sorun olmuyosa neden yasak koydun kendinize. Biz bi de taze evliydik düşün ilk 4 ay da yasaktı. Ilk aylar isteksizdim zaten kusma düşük tehlikesi vs kendimde değildim pek. Bu aralar isteksizlik tam tersine döndü bende
Ben de yasak getirmeyi düşünüyorum. Beklemeyi öğrenmeli.kahverengı akıntı yogun olur falan dıye düşündüm.
o yuzden boşver dedım
insan korkuyor bişi olur diye :=) halbukı onların yerlerı farklı ama insan cekınıyorBen de yasak getirmeyi düşünüyorum. Beklemeyi öğrenmeli.
ayşe önerin kitabı var merhaba bebek diye oku çok işe yarıyor herkesi sustuyorsun :)Bu lohusalık bunalımı denen şeyi bence bizim çevremizdeki çok bilmiş insanlar üretiyor. Normal doğur aman sezeryan doğur emzir kızım mutlaka emzir yok çorap giy gaz olur üşütme emzik verme yaaa biz de öyle ya da böyle bu miniklerin anneleri olacağız sanırım bizden daha çok kimse onları düşünemez herkes sesini bi kesse herşey çok daha kolay olur eminim
Ayrıca az önce de yazdım ya kendimizi korumamız gereken şurda 4-5 ay sonrası selamet inşallah. İsteyen temizlik yapar isteyen cam siler ama sonra allah korusun bişey olursa aylarca kendimize gelemeyiz işler bi kenarda duruversi çok daha önemli bişey var bizim için. Ayyy çok dertliymişim bende
Kizlaaarrr bebegim tekmeledi ya ilk defa bukadar net ve sert hissettim .son 1 haftadir hareketler hissediyodum ama bagirsaktan fln geliyodur diye ciddiye almiyodum.az once meryem suresini actim .oyle bir hareketlendiki 6 7 kere sagdan sola icimde kayiyomus gibi hissettim.sonrada oturup agladim duygulandigim icin
oyyyy annesii ne aci sana cilve yapiodur bebisinnnYa benimki kazı yapıyo içerde sanırım ilk defa bugün bu kadar çok hissediyorum. Aç mı ki?
he valla yaptir yaptir bitmioayrıntılıdan sonrasına bakmadım hiç
5 liyi ilk defa duydum. amma çok test var yaa
Bu aralar korkacak bir şey yok da. Yine de abartmamak lazım.insan korkuyor bişi olur diye :=) halbukı onların yerlerı farklı ama insan cekınıyor
ne içinmiş peki 5 li test?he valla yaptir yaptir bitmio
normal dogum düşünenler için çok faydalı bişimiş :=)Bu aralar korkacak bir şey yok da. Yine de abartmamak lazım.
bende okdr suruyorum ama bacaklarmin yanlari catladi gobegimde goguslerimde yok ama kalcamn yanlarinda oldu.annemin vücudu harita gibi. bende olur die dusunuordum oldudaCanım bende banyo esnadında bebe Yağı sürüp durulandım çıkıncada sebamed kullanıyorum. O gün bi baktım kalçam ve bacak yanlarım çatlamış :) bencede genetik çünkü hiç kilo almadım ama böle olmuş
kizzz surrender kolun agriomu bugun daha cok agrio kolum beniminsan korkuyor bişi olur diye :=) halbukı onların yerlerı farklı ama insan cekınıyor
1.67 falan boyum. Kızım az ye fazla kilo iyi değildirseninkine bi on kilo ekleboyun kaç fit olmuşsundur ne güzel
çıkarıyorum. Sonra sürekli bulantı halleri.
Evet canımkızlar bu kan hapı doguma kadar kullanılacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?