2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkine teklifte bulunsam hemen odaya geç der

benımkı öncelerde çok ısrar etmıstı
ben bişi olur dıye istemedım. halbukı ne olacak sorun yoksa :=) kendı de çok arastırmıs nette
bebege bişi olmaz annenın duruş konumu var falan dedı. neyse ben ona ragmen atlattım bunu bugün yarın diye
sonra dedım ki kendıme, yahu bu normal bişi doktor sorun yok dıyor arada sırada bıle olsa sevınsın adam
dün teklıf ettım
boşver bebiş büyüdü dedı
e alıstı tabıı yalnızlıga

Sorun olmuyosa neden yasak koydun kendinize. Biz bi de taze evliydik düşün ilk 4 ay da yasaktı. Ilk aylar isteksizdim zaten kusma düşük tehlikesi vs kendimde değildim pek. Bu aralar isteksizlik tam tersine döndü bende

ayşe önerin kitabı var merhaba bebek diye oku çok işe yarıyor herkesi sustuyorsun :)

canim ya bebistir o benimkinede persembe aksami yasin suresi dinlettigimde oyle cok hareket etmisti.şükürler olsun onlari bize veren Rabbim e

bende okdr suruyorum ama bacaklarmin yanlari catladi gobegimde goguslerimde yok ama kalcamn yanlarinda oldu.annemin vücudu harita gibi. bende olur die dusunuordum olduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…