- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.701
Hepimiz çatır çatır çatlıcazzzzzbende okdr suruyorum ama bacaklarmin yanlari catladi gobegimde goguslerimde yok ama kalcamn yanlarinda oldu.annemin vücudu harita gibi. bende olur die dusunuordum olduda
kizzz surrender kolun agriomu bugun daha cok agrio kolum benim
Ablam da öyle diyodu. Sezeryan oldu.normal dogum düşünenler için çok faydalı bişimiş :=)
Ya ağrıyo demeeeee yaptırmıcam ben aşı maşıkizzz surrender kolun agriomu bugun daha cok agrio kolum benim
ondada ayrintili gbi bakiyolarmis. kalbine böbreğine vs. yaaa biz hic cinsel iliskiyi valla es gectik nornal dogun dusunuom ama napiyim gerildigim icin yapamiyoruzne içinmiş peki 5 li test?
inşallah daha sonra başka ilaçlar çıkmaz basımıza. tsh ve kan ılacını gebelık bıtene kadar alıcamEvet canım
Benim doktorum bittikçe alıcsz dedi
Ne pissiniz kız muhabbete bakOnu geç koku berbat.
e onlara zaten ayrıntılıda bakıyorlar.ondada ayrintili gbi bakiyolarmis. kalbine böbreğine vs. yaaa biz hic cinsel iliskiyi valla es gectik nornal dogun dusunuom ama napiyim gerildigim icin yapamiyoruz
sus kizz mecbur yaptircaksin allah korusun ya bebise bisi olursa ya sana bisi olursa dogum sirasinda.. oyle kolun uyusmus gbi dusun oyle agri oluo :)Ya ağrıyo demeeeee yaptırmıcam ben aşı maşı
hakkımızda hayırlısı olsun. ayrıntılı da anlasılacak neyın ne olduguAblam da öyle diyodu. Sezeryan oldu.
Iki ablamda da annemde de çatı darlığı vardı sezeryanla doğuruyolar. Büyük ihtimal bende de öyle olur.
ben de nıyeyse agrı olmadıYa ağrıyo demeeeee yaptırmıcam ben aşı maşı
Yeme beni az önce sızlanıp duruyodunsus kizz mecbur yaptircaksin allah korusun ya bebise bisi olursa ya sana bisi olursa dogum sirasinda.. oyle kolun uyusmus gbi dusun oyle agri oluo :)
kurak topraklara donicizzzzzzzzzzzzHepimiz çatır çatır çatlıcazzzzz
Maşallaahhhhhben de nıyeyse agrı olmadı
maşallah deyın
ama herkeste olmuyormus
senden uzunum1.67 falan boyum. Kızım az ye fazla kilo iyi değildir
abartılacak bir ağrısı yok. Soluma yattığımda fazla kıpırdamasam ağrımıyodu bile. Iki gün değince ağrı oldu ama normal. Ben bile normal diyorum bak.Ya ağrıyo demeeeee yaptırmıcam ben aşı maşı
Bi doğsun varya gösterecem ben ona. Baştan beri ne eziyetlere katlandım yakurak topraklara donicizzzzzzzzzzzz
neyse ben kullandım onu zatenMaşallaahhhhhnazar boncuğunu bulamadım
bende yattim soluma ama bu sabah uyaninca sanki orda 1 ton agirlik var gibiiğneden bir müddet sonra hafıf yanma oldu. onun dısında bişi olmadı.
hemşire belkı 3 gun agrır deyınce ilk aklıma gelen şey sol tarafıma yattıgım oldu, nasıl yatıcam dıye düşündüm. ama hiç agrım bişi olmadı
eşim de aynı seyı dıyor. dogsun görcek gününü o, sana neler cektırıyor dıyor.Bi doğsun varya gösterecem ben ona. Baştan beri ne eziyetlere katlandım ya
kişiye göre değişiyor demek ki.bende yattim soluma ama bu sabah uyaninca sanki orda 1 ton agirlik var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?