2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım totonu çimdikle
Sorunun yoksa ilaç vermiyolar da vitamin de mi kullanmiyorsun?
Benim düsük tehlikesi bulantı kansızlık bir de kramplarım vardı hepsinde de ilaç yazıyodu. Sorunun yoksa yazmaz ama vitamin al yine de. Aşıyı da olursun daha vakit var 20.hafta sağlık ocağına git. Ya ne olur ne olmaz benim geçen mesela paslı bıçak kesti elimi. Ödüm bişeyime karıştı. Aşını ol.

2. belkı erkek olur
o da bana düşkün olur. ödeşmiş oluruz. o zilli de alır kokoş kıyafetlerı de görürüm ben

simdi yazarsan engellerler beni :)))) anla sen onu :))) he yaa kucuk gbyim ama valla ruhum coktu beeee
ruhlar havalarda geziyo zaten yapcak bişi yok. benim herifle aramda 6 yaş var. çabuk çökerim diye yaşlı aldım ben :)) ama minyonum allahtan baban mı diyolar zuhahahahahah çok bozuluyo bi görsen.

biraz daha zaman gecsın penguen yürüyüşüne gecıcem.
işte en cok dokunan o
Sen de mi onları gözlemliyosun
Geçen eltime anlatıyorum ayakları normal olanlar yeni daha. Azcık yanlara açılanlar 3 4 aylık. Derece derece düşün tam sağ sol olmamış ama ona yakın olanlar 7 8 aylık. Nerdeyse tam sağ sol olmuşsa ayaklar penguen gibi onlar doğurdu doğuracak. Ayaklar vücuda tersse onlar da cindir uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…