- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.741
29.5 tan 30 demiom 29 diomyaş kaç senin?
neyi parmaklıyolar kızhimmmmm karisik bi durumdeki anan herseye karisio boyle boyle dio gelirse karisirsa sonucuna karismam de. cati genisligi galiba bebegn cikis yolu eger o cikis darsa dogum zor oluomus parmaklayarak ogreniolarmis oyle duydum
ay küçükmüşsün sen dahaaaaa29.5 tan 30 demiom 29 diom
Maşallah canım totonu çimdikleBir de bana hicbi hap vermediler konusunu bile acmadilar.. esktra test de yaptirmadik,sadece ikili test icin kan aldirdim 5 hafta kadar once.. yani ne oncesinde ne de testten snrasinda ilac olayin yok. Degerlerm iyi galiba masallah. Ayrca asi falan olayi da yok hala.. belki de olmicak bilmiyorum
evet, kişinin eline göre değişebilir.once tatli yemeyle baslakizzz oylr dayanilmicak bisi degil dogum yapicaz kuccucukkkk ignedenmi korkuosunnn. Surrender kiz ben 4 yil once olmustum ozaman hic agrimamisti ama bunda agridi vuranin eline gorede degisirmi acaba. bide yasladim artik ozaman genctim
rahimin yapısına falan hepsıne bakıyorlarmıs.cati gensligni ayrintilida mi diolar
nankör erkeklerBenimki de aferim oğlum vur oğlum ben bi şey yapamıyorum sen yap diyor vicdansız.
Ben de 26yım ama ruhum 40 olmuş gebelikteay küçükmüşsün sen dahaaaaa
Sağdan niye vurdurmadınız? Benim arkadaş insülin vurunmaya başladı hamilelikte. Şu an Kızın kemikleri sayılıyo zayıflatıyomuş herhalde. Bizdemi vurun
e prensese düşkün olur babalar. bencede senin pabuç dama atılsa iyi çıkar alırsın bence bulamayacağın bi yere fırlatır
biraz daha zaman gecsın penguen yürüyüşüne gecıcem.Ben de 26yım ama ruhum 40 olmuş gebelikte
yeni olmuş yaptıralı senin.alla alla o karistirio heralde ben carsamba yaptirdim canim
senin ruh yaşını yiyim :)Ben de 26yım ama ruhum 40 olmuş gebelikte
:))))))))
2. belkı erkek olur
o da bana düşkün olur. ödeşmiş oluruz. o zilli de alır kokoş kıyafetlerı de görürüm ben
İnşallah canım :)inşallah daha sonra başka ilaçlar çıkmaz basımıza. tsh ve kan ılacını gebelık bıtene kadar alıcam
ekleme olmasın. ilaç iyi bişi değil ki.. o yuzden bu ıkısı yeter ınsallah.
benımkı dıyor ki, siz çok atısırsınız:))))))))
neyi parmaklıyolar kızanladım ben onu
muhtemelen öyle olacak zaten. sen dicen bunu yap o diyecek sanane babam izin verdibenımkı dıyor ki, siz çok atısırsınız
sen cadısın zaten kızında sneın gibi olur
ruhlar havalarda geziyo zaten yapcak bişi yok. benim herifle aramda 6 yaş var. çabuk çökerim diye yaşlı aldım ben :)) ama minyonum allahtan baban mı diyolar zuhahahahahah çok bozuluyo bi görsen.simdi yazarsan engellerler beni :)))) anla sen onu :))) he yaa kucuk gbyim ama valla ruhum coktu beeee
en kızdıgım şey odur zaten. biri izin vermezken diğerinin vermesi.muhtemelen öyle olacak zaten. sen dicen bunu yap o diyecek sanane babam izin verdikızınmı var derdin var :)
Sen de mi onları gözlemliyosunbiraz daha zaman gecsın penguen yürüyüşüne gecıcem.
işte en cok dokunan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?