- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.721
alla alla o karistirio heralde ben carsamba yaptirdim canime onlara zaten ayrıntılıda bakıyorlar.
nette arastırdım 5 li test cıkmadı
sen ayrıntılıyı ne zaman yaptırmıstın?
Sağdan niye vurdurmadınız? Benim arkadaş insülin vurunmaya başladı hamilelikte. Şu an Kızın kemikleri sayılıyo zayıflatıyomuş herhalde. Bizdemi vurunDeme öyle ya ne yemesi zaten az yerdim ben kaynanam görümcem çok şaşırmıştı nasıl bu yemeğe bu kadar kilo almışsın diye. Insülin direncim varmış doktor istesen de kilo veremiyosun almaya programlanmış bir bünyen var dediydi bana.şeker ilacı kullanıyodum gebelikten önce.
abartılacak bir ağrısı yok. Soluma yattığımda fazla kıpırdamasam ağrımıyodu bile. Iki gün değince ağrı oldu ama normal. Ben bile normal diyorum bak.
e prensese düşkün olur babalar. bencede senin pabuç dama atılsa iyi çıkar alırsın bence bulamayacağın bi yere fırlatıreşim de aynı seyı dıyor. dogsun görcek gününü o, sana neler cektırıyor dıyor.
ama dogsun kesın en favorısı o olur. pabucumu atar dama nankör
Benimki de aferim oğlum vur oğlum ben bi şey yapamıyorum sen yap diyor vicdansız.eşim de aynı seyı dıyor. dogsun görcek gününü o, sana neler cektırıyor dıyor.
ama dogsun kesın en favorısı o olur. pabucumu atar dama nankör
cati gensligni ayrintilida mi diolarhakkımızda hayırlısı olsun. ayrıntılı da anlasılacak neyın ne oldugu
Evet şeker ilacı zayıflatıyor genelde. Bana doktor devam et demedi ama doğumdan sonra yine yazar. Yoksa veremem kilo.Sağdan niye vurdurmadınız? Benim arkadaş insülin vurunmaya başladı hamilelikte. Şu an Kızın kemikleri sayılıyo zayıflatıyomuş herhalde. Bizdemi vurun
çatı genişliği ne ya?cati gensligni ayrintilida mi diolar
tüh tüh tüh hhhhhhhhhh masallahhhhhhben de nıyeyse agrı olmadı
maşallah deyın
ama herkeste olmuyormus
sen insülin kullanıyonmu kız? ne hapı anlamadımEvet şeker ilacı zayıflatıyor genelde. Bana doktor devam et demedi ama doğumdan sonra yine yazar. Yoksa veremem kilo.
once tatli yemeyle baslaBi doğsun varya gösterecem ben ona. Baştan beri ne eziyetlere katlandım ya
Isterse saray olsun ben seninle başbaşa tatil yapmak istiyorum de. Annenle sorunum yok. Sadece seninle başbaşa deya ben size bişi danışcam. bende 2 tane köpek varya. antalya kalkan tarafında bayrama bi tane havuzlu villa kiraladım bahçeli. köpeklersiz tatile gidemiyom ben özlüyom çok. eşim tutturdu koca ev annemde gelsin diye. adamıda kıramıyom ama istemiyomda napcam ben? her b... karışıyo. şeker var yemek yiyemiyom dedikçe çocuk aç kalırsa zayıf doğarsa senden bilirim deyip duruyo cahil zat. nasıl atlatacam ya kocamı?
yaş kaç senin?once tatli yemeyle baslakizzz oylr dayanilmicak bisi degil dogum yapicaz kuccucukkkk ignedenmi korkuosunnn. @Surrender kiz ben 4 yil once olmustum ozaman hic agrimamisti ama bunda agridi vuranin eline gorede degisirmi acaba. bide yasladim artik ozaman genctim
Insülın direncim varmış canım. Hap kullanıyodum şeker hapı. Sabah akşam. 5 kilo falan vermiştim onunla bi ay.sen insülin kullanıyonmu kız? ne hapı anlamadım
off damardan gir kur yap diyosun. kız hamile hamile kur mu yapılır g... başı dağıtmışız zatenIsterse saray olsun ben seninle başbaşa tatil yapmak istiyorum de. Annenle sorunum yok. Sadece seninle başbaşa de
off damardan gir kur yap diyosun. kız hamile hamile kur mu yapılır g... başı dağıtmışız zatenIsterse saray olsun ben seninle başbaşa tatil yapmak istiyorum de. Annenle sorunum yok. Sadece seninle başbaşa de
himmmmm karisik bi durumya ben size bişi danışcam. bende 2 tane köpek varya. antalya kalkan tarafında bayrama bi tane havuzlu villa kiraladım bahçeli. köpeklersiz tatile gidemiyom ben özlüyom çok. eşim tutturdu koca ev annemde gelsin diye. adamıda kıramıyom ama istemiyomda napcam ben? her b... karışıyo. şeker var yemek yiyemiyom dedikçe çocuk aç kalırsa zayıf doğarsa senden bilirim deyip duruyo cahil zat. nasıl atlatacam ya kocamı?
O zaman kaynanayla iyi tatiller sanaoff damardan gir kur yap diyosun. kız hamile hamile kur mu yapılır g... başı dağıtmışız zaten
he tamam o zaman şeker hapı yasak diye bana vermedi doktor. iğne vereyim dilediğin gibi ye iç hergün iğne vur kendine dedi. ama araştırdım baya eğer şimdiden iğneye başlarsam yavruladıktan sonra baki kalabilirmiş o yüzden tırstım diyeti seçtim. iyi b... yedim açlıktan ölecem :)Insülın direncim varmış canım. Hap kullanıyodum şeker hapı. Sabah akşam. 5 kilo falan vermiştim onunla bi ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?