2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağdan niye vurdurmadınız? Benim arkadaş insülin vurunmaya başladı hamilelikte. Şu an Kızın kemikleri sayılıyo zayıflatıyomuş herhalde. Bizdemi vurun
eşim de aynı seyı dıyor. dogsun görcek gününü o, sana neler cektırıyor dıyor.
ama dogsun kesın en favorısı o olur. pabucumu atar dama nankör
e prensese düşkün olur babalar. bencede senin pabuç dama atılsa iyi çıkar alırsın bence bulamayacağın bi yere fırlatır

ya ben size bişi danışcam. bende 2 tane köpek varya. antalya kalkan tarafında bayrama bi tane havuzlu villa kiraladım bahçeli. köpeklersiz tatile gidemiyom ben özlüyom çok. eşim tutturdu koca ev annemde gelsin diye. adamıda kıramıyom ama istemiyomda napcam ben? her b... karışıyo. şeker var yemek yiyemiyom dedikçe çocuk aç kalırsa zayıf doğarsa senden bilirim deyip duruyo cahil zat. nasıl atlatacam ya kocamı?

Bi doğsun varya gösterecem ben ona. Baştan beri ne eziyetlere katlandım ya
once tatli yemeyle basla kizzz oylr dayanilmicak bisi degil dogum yapicaz kuccucukkkk ignedenmi korkuosunnn. @Surrender kiz ben 4 yil once olmustum ozaman hic agrimamisti ama bunda agridi vuranin eline gorede degisirmi acaba. bide yasladim artik ozaman genctim

Isterse saray olsun ben seninle başbaşa tatil yapmak istiyorum de. Annenle sorunum yok. Sadece seninle başbaşa de

Ben de yazim dedim :) bize de iliskiyle ilgili bise demedi ebelerimz,eskisi gibi de devam ediyordu. Bi kez yalniz kanama oldu cok korktuk,baya action olmadi:) ama bolge hassas old icindir gececek korkma dediler aradim. Bi sure sonra korkuyu astik eskisi kadar sklikla olmasa da devam ediyor. Yalniz cok cok dikkatli bi sekilde.

Bir de bana hicbi hap vermediler konusunu bile acmadilar.. esktra test de yaptirmadik,sadece ikili test icin kan aldirdim 5 hafta kadar once.. yani ne oncesinde ne de testten snrasinda ilac olayin yok. Degerlerm iyi galiba masallah. Ayrca asi falan olayi da yok hala.. belki de olmicak bilmiyorum

himmmmm karisik bi durum deki anan herseye karisio boyle boyle dio gelirse karisirsa sonucuna karismam de. cati genisligi galiba bebegn cikis yolu eger o cikis darsa dogum zor oluomus parmaklayarak ogreniolarmis oyle duydum

Insülın direncim varmış canım. Hap kullanıyodum şeker hapı. Sabah akşam. 5 kilo falan vermiştim onunla bi ay.
he tamam o zaman şeker hapı yasak diye bana vermedi doktor. iğne vereyim dilediğin gibi ye iç hergün iğne vur kendine dedi. ama araştırdım baya eğer şimdiden iğneye başlarsam yavruladıktan sonra baki kalabilirmiş o yüzden tırstım diyeti seçtim. iyi b... yedim açlıktan ölecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…