2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

en kızdıgım şey odur zaten. biri izin vermezken diğerinin vermesi.
o konuları konuscam zaten babasıyla
sonra arsız olur cıkar basıma
canım aynen bende konuştum ogün eşimle. bizde ki sorunda ben herşeye izin veririm gibi geliyo. allah o yüzden bana kız evlat vermedi sanırım :))

takılmam mı yaa. zaten son 1 ay kala bir yere cıkmamayı düşünüyorum.
eşim arabayla gezdırır ara sıra hepsı o olur.
milletin bakışlarını sevmıyorum ben yaa

takılmam mı yaa. zaten son 1 ay kala bir yere cıkmamayı düşünüyorum.
eşim arabayla gezdırır ara sıra hepsı o olur.
milletin bakışlarını sevmıyorum ben yaa
aman baksınlar nolcak ki? onlara ne alla alla davul gibi olcez işte yapcak bişi yok. ben göbeğimi gere gere gezecem valla :)

aman baksınlar nolcak ki? onlara ne alla alla davul gibi olcez işte yapcak bişi yok. ben göbeğimi gere gere gezecem valla :)
sevmıyorum işte yaa. bir de şuan da bile yolda yururken bişi olcak diye kolum karnıma gıdıyor ikide bi.. biir çarpar falan diye. belli olmaz bu işler.
penguen yürüşümü kımse görsün istemıyorum

sevmıyorum işte yaa. bir de şuan da bile yolda yururken bişi olcak diye kolum karnıma gıdıyor ikide bi.. biir çarpar falan diye. belli olmaz bu işler.
penguen yürüşümü kımse görsün istemıyorum
niye penguen gibi yürüyelim ki kız hiç görmedim ben penguen gibi yürüyen hamile :)

bende yattim soluma ama bu sabah uyaninca sanki orda 1 ton agirlik var gibi
canım bende gecen hafta vuruldum ama doktorum benı uyardı bu gece sol kolunun ustune yatma sısme ve agrı yapar dedı oyuzden ben yatmadım vurulacak olanlar bende korkarak gıttım ama hıc anlamıyosunuz cok kucuk bır ılac ve agrı denılen seyde ınceden ınceye bır sızlama okadar gonlunuzu ferah tutun

nasıl görmedın kız kilo artısı olunca penguenlesıyorsun
e tabi sen diyetlısın konusmak kolay
yok ya benimde göbek sivrilmeye başladı futbol topu gibi. ama yürüyüşümde değişiklik olmadı daha. ben şimdiden başlayım o zaman penguenler nasıl yürüyomuş öğrenmeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…