- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.761
canım aynen bende konuştum ogün eşimle. bizde ki sorunda ben herşeye izin veririm gibi geliyo. allah o yüzden bana kız evlat vermedi sanırım :))en kızdıgım şey odur zaten. biri izin vermezken diğerinin vermesi.
o konuları konuscam zaten babasıyla
sonra arsız olur cıkar basıma
evet yasak yiyemiyom canım noldu ki?Tatlı yasak değil mi sana
Sen de mi onları gözlemliyosun
Geçen eltime anlatıyorum ayakları normal olanlar yeni daha. Azcık yanlara açılanlar 3 4 aylık. Derece derece düşün tam sağ sol olmamış ama ona yakın olanlar 7 8 aylık. Nerdeyse tam sağ sol olmuşsa ayaklar penguen gibi onlar doğurdu doğuracak. Ayaklar vücuda tersse onlar da cindir uzak dur.
ay espriyi yeni anladım zuhahahahaha allah seni ne etsin.Tatlı yasak değil mi sana
ben yıyebılıyorum ama' dıyormusevet yasak yiyemiyom canım noldu ki?
aman baksınlar nolcak ki? onlara ne alla alla davul gibi olcez işte yapcak bişi yok. ben göbeğimi gere gere gezecem valla :)
takılmam mı yaa. zaten son 1 ay kala bir yere cıkmamayı düşünüyorum.
eşim arabayla gezdırır ara sıra hepsı o olur.
milletin bakışlarını sevmıyorum ben yaa
2. verir inşallah merak etmecanım aynen bende konuştum ogün eşimle. bizde ki sorunda ben herşeye izin veririm gibi geliyo. allah o yüzden bana kız evlat vermedi sanırım :))
alekta kendini tatlı yaptı kız anlamadın mı? ruh yaşını yiyim dedim ya.ben yıyebılıyorum ama' dıyormus
nıspet ıcın
ay evet ya çok istiyom ben kızım olsun diye. abisi kısıtlar onu :)2. verir inşallah merak etme
sevmıyorum işte yaa. bir de şuan da bile yolda yururken bişi olcak diye kolum karnıma gıdıyor ikide bi.. biir çarpar falan diye. belli olmaz bu işler.aman baksınlar nolcak ki? onlara ne alla alla davul gibi olcez işte yapcak bişi yok. ben göbeğimi gere gere gezecem valla :)
Oğlan da hep seni sıkıştırcak babadan izinler için. Arada kalacan bi şeylerini örtecen falan.muhtemelen öyle olacak zaten. sen dicen bunu yap o diyecek sanane babam izin verdikızınmı var derdin var :)
cok mu kötü oldu hic huyum da değildialekta kendini tatlı yaptı kız anlamadın mı? ruh yaşını yiyim dedim ya.
ben veririm izin özgür yaşasın benim oğlum gezsin tozsun kızlarla :) bişicik demem.Oğlan da hep seni sıkıştırcak babadan izinler için. Arada kalacan bi şeylerini örtecen falan.
niye penguen gibi yürüyelim ki kız hiç görmedim ben penguen gibi yürüyen hamile :)sevmıyorum işte yaa. bir de şuan da bile yolda yururken bişi olcak diye kolum karnıma gıdıyor ikide bi.. biir çarpar falan diye. belli olmaz bu işler.
penguen yürüşümü kımse görsün istemıyorum
Nasıl görmedin dikkat etmemişsindirniye penguen gibi yürüyelim ki kız hiç görmedim ben penguen gibi yürüyen hamile :)
canım bende gecen hafta vuruldum ama doktorum benı uyardı bu gece sol kolunun ustune yatma sısme ve agrı yapar dedı oyuzden ben yatmadım vurulacak olanlar bende korkarak gıttım ama hıc anlamıyosunuz cok kucuk bır ılac ve agrı denılen seyde ınceden ınceye bır sızlama okadar gonlunuzu ferah tutunbende yattim soluma ama bu sabah uyaninca sanki orda 1 ton agirlik var gibi
nasıl görmedın kızniye penguen gibi yürüyelim ki kız hiç görmedim ben penguen gibi yürüyen hamile :)
yok ya benimde göbek sivrilmeye başladı futbol topu gibi. ama yürüyüşümde değişiklik olmadı daha. ben şimdiden başlayım o zaman penguenler nasıl yürüyomuş öğrenmeye :)nasıl görmedın kızkilo artısı olunca penguenlesıyorsun
e tabi sen diyetlısın konusmak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?