2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iğne uzun ve kalın mı

yeni olmuş yaptıralı senin.
ayrıntılının içeğine baktım
her yere bakıyorlar, bakmadık yer bırakmıyorlarmış
bana bisi demedi. bakti bisuru goruntu aldi rapor verdi dr a gosterdim rapordada catiyla ilgili bisi yoktu.
senin ruh yaşını yiyim :)
anemmmmm ametist acliktan ruhuma sardi yicek yetisin komsular benim annemle babaim arasida 10 yas ayni bunalimi babamda goruyorum. bide babam daha cok coktu annem yillanmis sarap gbi guzellesio

yok ya benimde göbek sivrilmeye başladı futbol topu gibi. ama yürüyüşümde değişiklik olmadı daha. ben şimdiden başlayım o zaman penguenler nasıl yürüyomuş öğrenmeye :)
eee senın erkek yaa
leblebı yutmus gibi olucaksın. benım öyle degıl kı
benım kalça, basenler baya gensıledı
bel mel kalmadı dümdüz oldu

sevmıyorum işte yaa. bir de şuan da bile yolda yururken bişi olcak diye kolum karnıma gıdıyor ikide bi.. biir çarpar falan diye. belli olmaz bu işler.
penguen yürüşümü kımse görsün istemıyorum
ben o badilerden aldim its a boy yazio herkes cekildi onumden hatta pazarci kadin bana yiceklerinden verdi hamilesin kizim sen die

ben o badilerden aldim its a boy yazio herkes cekildi onumden hatta pazarci kadin bana yiceklerinden verdi hamilesin kizim sen die
herkes fark etmıyor. kabalık yerde dolasınca bellı olmuyor
delinin tekı çarpar falan..
ben her zaman tedbırı elden bırakmamaktan yanayım.
pazara da eşim olmadan gitmıyorum kalabalık oldugu için

herkes fark etmıyor. kabalık yerde dolasınca bellı olmuyor
delinin tekı çarpar falan..
ben her zaman tedbırı elden bırakmamaktan yanayım.
pazara da eşim olmadan gitmıyorum kalabalık oldugu için
esimde gondermedi tek annemle ciktim. bende oyleyim elim surekli karnimda metroda vs.

iğne uzun ve kalın mı
hayır canım mınıcık bır goz baktım sadece oda doktor bak mınıcık bısey dedıgı ıcın korkudan hemen kafamı cevırdım bana doktor randevun ne zamandı dıye sordu oyalamak ıcın ben cumartesı derken vurdu:)) ve bıttı bıle dedı ayyy bumuymus dedım kusura bakmayın sızıde korkularımla basınızı sısırdım dedım ozur dıleyıp odadan ayrıldım:) cunku kadına nıkah ıslemlerı ıcın kan aldırdıgımda bayılmıstım onu anlatmıstım:)

Yaa vallaha ayda 2 veya 3 kere oluyo canim.sık olunca kasiklarima sanci yapiyo.bende korkuyorum zaten bisey olur diye.doktorum son bir aya kadar izin verdi.ama ne sıkliķla olabilir diye sormadim
Anladim canim senin cok olmuyomus bende artik dur diyecem demekki iliskiden oluyomus bukadar agri

Ben durumumdan memnunum hemşirem çok şanslısın dedi alsaydın kendine alırdın dedi
Hayatim boyunca kilo almak icin diyetisyen diyetisyen gezen ben hic memnun degilim canim doktorumda bana fitligini koruyosun masallah diyo ben korumak istemiyorum ama diyorum guluyo benimki en son 360 di sanirim haftamda olanlara gore zayif canim biyumuzda kisaymis ya 20cm mis

ayşe önerin kitabı var merhaba bebek diye oku çok işe yarıyor herkesi sustuyorsun :)
Teşekkğr ederim
kızlar bu kan hapı doguma kadar kullanılacak mı?
Neyazıkki evettt
Bencede ben seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum de daha da olmazsa sana şimdiden kolay gelsin:):):)

en son hamılelık çalışmaları yapmıstık eşim diyordu ben bebişten dolayı istemıyordum.
neyse dün öyle acıdım haline kendı kendıme, istersen denerız dedım
karnın var boşver dedı
Aa ciddi mi canim bende yapmicam artik ay kendimi kotu hissettim bi biz abartmisiz yeni evliyik diye mi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…