- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.781
iğne uzun ve kalın mıcanım bende gecen hafta vuruldum ama doktorum benı uyardı bu gece sol kolunun ustune yatma sısme ve agrı yapar dedı oyuzden ben yatmadım vurulacak olanlar bende korkarak gıttım ama hıc anlamıyosunuz cok kucuk bır ılac ve agrı denılen seyde ınceden ınceye bır sızlama okadar gonlunuzu ferah tutun
bana bisi demedi. bakti bisuru goruntu aldi rapor verdi dr a gosterdim rapordada catiyla ilgili bisi yoktu.yeni olmuş yaptıralı senin.
ayrıntılının içeğine baktım
her yere bakıyorlar, bakmadık yer bırakmıyorlarmış
anemmmmm ametist acliktan ruhuma sardi yicek yetisin komsularsenin ruh yaşını yiyim :)
eee senın erkek yaayok ya benimde göbek sivrilmeye başladı futbol topu gibi. ama yürüyüşümde değişiklik olmadı daha. ben şimdiden başlayım o zaman penguenler nasıl yürüyomuş öğrenmeye :)
15 cm igne si kalinligi 5 cmiğne uzun ve kalın mı
ne yaptin becerikli Şirin nnnnya ben bi yemek yapim dedimde bunlar suyun içinde yüzmeye başladı beceremedim mi acaba
ben o badilerden aldim its a boy yazio herkes cekildi onumdensevmıyorum işte yaa. bir de şuan da bile yolda yururken bişi olcak diye kolum karnıma gıdıyor ikide bi.. biir çarpar falan diye. belli olmaz bu işler.
penguen yürüşümü kımse görsün istemıyorum
herkes fark etmıyor. kabalık yerde dolasınca bellı olmuyorben o badilerden aldim its a boy yazio herkes cekildi onumdenhatta pazarci kadin bana yiceklerinden verdi hamilesin kizim sen die
anne para verde 1 numarali kizi eve atcam der bizim oglanlarben veririm izin özgür yaşasın benim oğlum gezsin tozsun kızlarla :) bişicik demem.
esimde gondermedi tek annemle ciktim. bende oyleyim elim surekli karnimda metroda vs.herkes fark etmıyor. kabalık yerde dolasınca bellı olmuyor
delinin tekı çarpar falan..
ben her zaman tedbırı elden bırakmamaktan yanayım.
pazara da eşim olmadan gitmıyorum kalabalık oldugu için
hayır canım mınıcık bır goz baktım sadece oda doktor bak mınıcık bısey dedıgı ıcın korkudan hemen kafamı cevırdım bana doktor randevun ne zamandı dıye sordu oyalamak ıcın ben cumartesı derken vurdu:)) ve bıttı bıle dedı ayyy bumuymus dedım kusura bakmayın sızıde korkularımla basınızı sısırdım dedım ozur dıleyıp odadan ayrıldım:) cunku kadına nıkah ıslemlerı ıcın kan aldırdıgımda bayılmıstım onu anlatmıstım:)iğne uzun ve kalın mı
evet, neyın ne olacagı bellı olmazesimde gondermedi tek annemle ciktim. bende oyleyim elim surekli karnimda metroda vs.
Ayy niye bole oldukki biz herkes kilo alir biz kilo veriozAy ne biliim hamileyim ya
Ben etliyim butluyum canım ama kilo verdim karın bölgem düzleşti altra biraz şişlik var tek. Ultrasonda doktor nerdeyse kasıklara indirecek aleti o kadar aşağıdan bakıyo ki.
Anladim canim senin cok olmuyomus bende artik dur diyecem demekki iliskiden oluyomus bukadar agriYaa vallaha ayda 2 veya 3 kere oluyo canim.sık olunca kasiklarima sanci yapiyo.bende korkuyorum zaten bisey olur diye.doktorum son bir aya kadar izin verdi.ama ne sıkliķla olabilir diye sormadim
Ben durumumdan memnunum hemşirem çok şanslısın dedi alsaydın kendine alırdın dediAyy niye bole oldukki biz herkes kilo alir biz kilo verioz
Bizede demisyi kuzum ama agrim oluyo benim ondan mi acaba dedim ve burdaki kizlari okudm sanirim ondan biraz daha dikkatli olmaliyimöyle bir sınırlama koymadık valla biz doktor sorun yok demişti zaten
Hayatim boyunca kilo almak icin diyetisyen diyetisyen gezen ben hic memnun degilim canim doktorumda bana fitligini koruyosun masallah diyo ben korumak istemiyorum ama diyorum guluyo benimki en son 360 di sanirim haftamda olanlara gore zayif canim biyumuzda kisaymis ya 20cm misBen durumumdan memnunum hemşirem çok şanslısın dedi alsaydın kendine alırdın dedi
benımkı de çok kilo almamıssın dedı. ulen daha ne alcam ,Ben durumumdan memnunum hemşirem çok şanslısın dedi alsaydın kendine alırdın dedi
Teşekkğr ederimayşe önerin kitabı var merhaba bebek diye oku çok işe yarıyor herkesi sustuyorsun :)
Neyazıkki evetttkızlar bu kan hapı doguma kadar kullanılacak mı?
Bencede ben seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum de daha da olmazsa sana şimdiden kolay gelsin:):):)ya ben size bişi danışcam. bende 2 tane köpek varya. antalya kalkan tarafında bayrama bi tane havuzlu villa kiraladım bahçeli. köpeklersiz tatile gidemiyom ben özlüyom çok. eşim tutturdu koca ev annemde gelsin diye. adamıda kıramıyom ama istemiyomda napcam ben? her b... karışıyo. şeker var yemek yiyemiyom dedikçe çocuk aç kalırsa zayıf doğarsa senden bilirim deyip duruyo cahil zat. nasıl atlatacam ya kocamı?
Aa ciddi mi canim bende yapmicam artik ay kendimi kotu hissettim bi biz abartmisizen son hamılelık çalışmaları yapmıstıkeşim diyordu ben bebişten dolayı istemıyordum.
neyse dün öyle acıdım haline kendı kendıme, istersen denerız dedım
karnın var boşver dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?