- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.801
Maşallah canım totonu çimdikle
Sorunun yoksa ilaç vermiyolar da vitamin de mi kullanmiyorsun?
Benim düsük tehlikesi bulantı kansızlık bir de kramplarım vardı hepsinde de ilaç yazıyodu. Sorunun yoksa yazmaz ama vitamin al yine de. Aşıyı da olursun daha vakit var 20.hafta sağlık ocağına git. Ya ne olur ne olmaz benim geçen mesela paslı bıçak kesti elimi. Ödüm bişeyime karıştı. Aşını ol.
Bebisin boyu kilosu nasi canimbenımkı de çok kilo almamıssın dedı. ulen daha ne alcam ,
tartı yanlıs olmayaydı emın olurdum da yanlıstı. heralde 7 bılemedın 8 kilo aldım
aslında yanlıs bişi yok ortada canım. ne güzel sizin cinsellik devam etmısAa ciddi mi canim bende yapmicam artik ay kendimi kotu hissettim bi biz abartmisizyeni evliyik diye mi anlamadim
şuan bılmıyorum.Bebisin boyu kilosu nasi canim
Anladim kuzm ama bende zarar verdigim icin uzuldm sanirim agrilarim o yuzden oldu bende dikkatli olmaliyimaslında yanlıs bişi yok ortada canım. ne güzel sizin cinsellik devam etmıs
ne bıleyım bebiş ordayken ıstemedım ben
sonrasında da o ıstemedı :=)
ne agrıları var suan sen de?Anladim kuzm ama bende zarar verdigim icin uzuldm sanirim agrilarim o yuzden oldu bende dikkatli olmaliyim
Anladm cnm bnde haftaya gircem ayrntiliyaşuan bılmıyorum.
doktor en son gıttıgımde ayrıntılı usg yazıp vermıstı bana
ayrıntılıya gırdıkten sonra doktora gıdıcem yani, girmeden gıtmenın manası yok.
ben de 8 gün sonra falan düşünüyorumAnladm cnm bnde haftaya gircem ayrntiliya
aslında ne saçma ya ne farkı var ki? niye kız bebek öle yapıyo vücudueee senın erkek yaa
leblebı yutmus gibi olucaksın. benım öyle degıl kı
benım kalça, basenler baya gensıledı
bel mel kalmadı dümdüz oldu
bulduğumu suyun içine attım olmadı zatenne yaptin becerikli Şirin nnnn
bilmem. gercekten de erkek bebekler leblebı yutmus gıbı oluyorlaraslında ne saçma ya ne farkı var ki? niye kız bebek öle yapıyo vücudu
ay sana güveniyorum bende vurunayım acırsa bulurum senihayır canım mınıcık bır goz baktım sadece oda doktor bak mınıcık bısey dedıgı ıcın korkudan hemen kafamı cevırdım bana doktor randevun ne zamandı dıye sordu oyalamak ıcın ben cumartesı derken vurdu:)) ve bıttı bıle dedı ayyy bumuymus dedım kusura bakmayın sızıde korkularımla basınızı sısırdım dedım ozur dıleyıp odadan ayrıldım:) cunku kadına nıkah ıslemlerı ıcın kan aldırdıgımda bayılmıstım onu anlatmıstım:)
1 kilo leblebi amabilmem. gercekten de erkek bebekler leblebı yutmus gıbı oluyorlar
mide yanmasını daha yaşamadım ama bulantılarım oluyor hafıf hafif gün içinde :=)Güzel Anneler Nasılsıniz bakalim.Çoktandır giremiyorum.nete geçmişi okuyamadim güzel. Bebis lerini nasıl ben ve oğlum gayet iyiyiz bugun biraz midem yanıyor ama genel.olarak sadece Ellerimde uyuşma var okadar çok şükür sizler.Nasılsıniz isim konusunda neler yaptiniz
1 kilo leblebi ama
havuza atıveririm valla yüzmede bilmiyo e bende hamileyim yüzemem :))ametist80 bosver kuzum esine kafa dinlemek istiyorum de herseye karisir simdi kendiminkinden biliyom:)
kalça bi avuçtu zaten basenler zayıfladı biraz benim oğluş yağlarımı çekip aldı kız maşallah :))senın basenlerde degısme olmadı mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?