2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktor ben bütün organlarına baktım ayrıntılıya gerek yok dedi :) çok mu bildiğinden acaba yoksa uğraşası mı gelmedi benimle? zaten 3 lü ve 4 lü testleride yapmadı gerek yok diye. bindik bi alamete gidiyok kıyamete bakalım :)

3 ve 4 lüyü ben de yaptırmadım. doktorun her şeyine bakmıs demek kı. uzman doktor sanırım
genelde ayrıntılıya uzman olanlar bakıyor

3 ve 4 lüyü ben de yaptırmadım. doktorun her şeyine bakmıs demek kı. uzman doktor sanırım
genelde ayrıntılıya uzman olanlar bakıyor
uzmanını bilmiyom tatlımda adam prof işte kan akışlarına falan baktı yüzüne gözlerine baktık. kol kemiği ikili dedi öle oluyomuş. bi problem yok dedi. çarşamba gidicem bakalım ne dicek? şu halsizliğim için bi ilaç ver dicem. sadece decavit yetmiyo bana.

halsızlık için ılaç yerıne dogal seylerı denesen

halsizliğin nedenlerınden biri de kansızlıkmıs
naptı sana bulantı dısında? bir de çok mu calısıyorsun? vitamın verdı mı doktor sana?
bulantı yapmadı canım acayip halsizleştirdi. kansızlık yok bende. bi tek decavit ve coraspin kullnıyorum. 34. haftaya kadar kullanacan dedi. evet biraz fazla çalışıyorum sanki. kendi işim olunca müşteri geldiğinde yapamam diyemiyorum yoksa kaybederim müşteriyi. ya ben hayvanları çok sevdiğim için onları yiyemiyorum :))) sanırım proteinsiz kalıyo vücudum. yarım vejeteryanım. ben halsizliği buna bağlıyorum. mesela meyve yediğim zaman 1 saat beni ayakta tutuyo sonra yine başlıyo. gıcık bişeyim işte ya bende çözemedim kendimi.

artık 6. aya gırdık ve daha dikkatlı olmak lazım. yogun çalıştıgın için halsızlık normal, vejeteryansın, bunların da etkisi çok fazla .
balık işini naptın? yıyor musun?

artık 6. aya gırdık ve daha dikkatlı olmak lazım. yogun çalıştıgın için halsızlık normal, vejeteryansın, bunların da etkisi çok fazla .
balık işini naptın? yıyor musun?
hafta bir yiyorum onu zorla. bide şu aralar tavuk yediriyo eşim. ay 6 ya girdik mi biz ya zaman çabuk geçmiş be surrender. daha dün gibi herşey. kış gelse işlerimde hafiflicek. gece uykuyada dalamıyorum. saçma sapan rüya görüyorum. doktor diyo bebeğinin gözleri yok çocuğu alalım. hüsnü kuruntulara daldım valla. bunlarda psikolojimi baya bozuyo. bide küçük bi şehirde yaşıyorum gezecek hiçbir yer sıkılıyorumda. herşey basıyo beni anlıcağın. baya dertliymişim :) ama mutluyum...

rüya işte takma. hayrolsun inaşşalh de geç. gebelıkte olurmus böyle rüyalar :=)
zaman cabuk gecıyor. ben bazen kendıme '' ciddi ciddi hamıleyım hee ben'' dıyorum
bol bol dua et hayırlısını dile her seyın. balıgını da ye, tavugunu da :=)

cnm hayvanları en çok tencerede pişerken seveceksin
Bi de tavuk hormonlu olduğu için yemeyin diyorlar. Fazla yememeye gayret göster bence. En çok hormon tavukta varmış

Yanlış yere yazmışım arkadaşlar daha önce de yazmıştı semizotu ye mutlaka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…