- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.821
kalça bi avuçtu zaten basenler zayıfladı biraz benim oğluş yağlarımı çekip aldı kız maşallah :))
3 ve 4 lüyü ben de yaptırmadım. doktorun her şeyine bakmıs demek kı. uzman doktor sanırımbenim doktor ben bütün organlarına baktım ayrıntılıya gerek yok dedi :) çok mu bildiğinden acaba yoksa uğraşası mı gelmedi benimle? zaten 3 lü ve 4 lü testleride yapmadı gerek yok diye. bindik bi alamete gidiyok kıyamete bakalım :)
ay ben severim büyük kalçayı ya. incecik bel kocaman kalçaa hep istemişimdir. sexi olmuşundur işte boşver.şanslısın
benım kalçam yıllardır 90 dı
101 olmuş
ay ben severim büyük kalçayı ya. incecik bel kocaman kalçaa hep istemişimdir. sexi olmuşundur işte boşver.
uzmanını bilmiyom tatlımda adam prof işte kan akışlarına falan baktı yüzüne gözlerine baktık. kol kemiği ikili dedi öle oluyomuş. bi problem yok dedi. çarşamba gidicem bakalım ne dicek? şu halsizliğim için bi ilaç ver dicem. sadece decavit yetmiyo bana.3 ve 4 lüyü ben de yaptırmadım. doktorun her şeyine bakmıs demek kı. uzman doktor sanırım
genelde ayrıntılıya uzman olanlar bakıyor
giyme sende pantolon. ben bi kaç tane elbise aldım efil efil giyiyom. bu sıcakta pantolon yapışıyo zaten.90 ken de seksıydı zaten
gerek yoktu 101 e
gecen pantolonlaımı denedım
dizimin üstünde kaldı
halsızlık için ılaç yerıne dogal seylerı denesenuzmanını bilmiyom tatlımda adam prof işte kan akışlarına falan baktı yüzüne gözlerine baktık. kol kemiği ikili dedi öle oluyomuş. bi problem yok dedi. çarşamba gidicem bakalım ne dicek? şu halsizliğim için bi ilaç ver dicem. sadece decavit yetmiyo bana.
ne gibi mesela? ay kız akıl ver ya kendimden geçiyom ayılıp bayılırken :)halsızlık için ılaç yerıne dogal seylerı denesen
doktor sana demir hapı verdı mı?ne gibi mesela? ay kız akıl ver ya kendimden geçiyom ayılıp bayılırken :)
dahiliyeye gitmiştim o verdi ama acayip dokundu o bana bıraktım. demirim çok düşük değil sanırım. bol bol nohut ye dedi :)doktor sana demir hapı verdı mı?
halsizliğin nedenlerınden biri de kansızlıkmısdahiliyeye gitmiştim o verdi ama acayip dokundu o bana bıraktım. demirim çok düşük değil sanırım. bol bol nohut ye dedi :)
bulantı yapmadı canım acayip halsizleştirdi. kansızlık yok bende. bi tek decavit ve coraspin kullnıyorum. 34. haftaya kadar kullanacan dedi. evet biraz fazla çalışıyorum sanki. kendi işim olunca müşteri geldiğinde yapamam diyemiyorum yoksa kaybederim müşteriyi. ya ben hayvanları çok sevdiğim için onları yiyemiyorum :))) sanırım proteinsiz kalıyo vücudum. yarım vejeteryanım. ben halsizliği buna bağlıyorum. mesela meyve yediğim zaman 1 saat beni ayakta tutuyo sonra yine başlıyo. gıcık bişeyim işte yahalsizliğin nedenlerınden biri de kansızlıkmıs
naptı sana bulantı dısında? bir de çok mu calısıyorsun? vitamın verdı mı doktor sana?
artık 6. aya gırdık ve daha dikkatlı olmak lazım. yogun çalıştıgın için halsızlık normal, vejeteryansın, bunların da etkisi çok fazla .bulantı yapmadı canım acayip halsizleştirdi. kansızlık yok bende. bi tek decavit ve coraspin kullnıyorum. 34. haftaya kadar kullanacan dedi. evet biraz fazla çalışıyorum sanki. kendi işim olunca müşteri geldiğinde yapamam diyemiyorum yoksa kaybederim müşteriyi. ya ben hayvanları çok sevdiğim için onları yiyemiyorum :))) sanırım proteinsiz kalıyo vücudum. yarım vejeteryanım. ben halsizliği buna bağlıyorum. mesela meyve yediğim zaman 1 saat beni ayakta tutuyo sonra yine başlıyo. gıcık bişeyim işte yabende çözemedim kendimi.
hafta bir yiyorum onu zorla. bide şu aralar tavuk yediriyo eşim. ay 6 ya girdik mi biz ya zaman çabuk geçmiş be surrender. daha dün gibi herşey. kış gelse işlerimde hafiflicek. gece uykuyada dalamıyorum. saçma sapan rüya görüyorum. doktor diyo bebeğinin gözleri yok çocuğu alalım. hüsnü kuruntulara daldım valla. bunlarda psikolojimi baya bozuyo. bide küçük bi şehirde yaşıyorum gezecek hiçbir yer sıkılıyorumda. herşey basıyo beni anlıcağın. baya dertliymişim :) ama mutluyum...artık 6. aya gırdık ve daha dikkatlı olmak lazım. yogun çalıştıgın için halsızlık normal, vejeteryansın, bunların da etkisi çok fazla .
balık işini naptın? yıyor musun?
hafta bir yiyorum onu zorla. bide şu aralar tavuk yediriyo eşim. ay 6 ya girdik mi biz ya zaman çabuk geçmiş be surrender. daha dün gibi herşey. kış gelse işlerimde hafiflicek. gece uykuyada dalamıyorum. saçma sapan rüya görüyorum. doktor diyo bebeğinin gözleri yok çocuğu alalım. hüsnü kuruntulara daldım valla. bunlarda psikolojimi baya bozuyo. bide küçük bi şehirde yaşıyorum gezecek hiçbir yer sıkılıyorumda. herşey basıyo beni anlıcağın. baya dertliymişim :) ama mutluyum...
cnm hayvanları en çok tencerede pişerken seveceksinbulantı yapmadı canım acayip halsizleştirdi. kansızlık yok bende. bi tek decavit ve coraspin kullnıyorum. 34. haftaya kadar kullanacan dedi. evet biraz fazla çalışıyorum sanki. kendi işim olunca müşteri geldiğinde yapamam diyemiyorum yoksa kaybederim müşteriyi. ya ben hayvanları çok sevdiğim için onları yiyemiyorum :))) sanırım proteinsiz kalıyo vücudum. yarım vejeteryanım. ben halsizliği buna bağlıyorum. mesela meyve yediğim zaman 1 saat beni ayakta tutuyo sonra yine başlıyo. gıcık bişeyim işte yabende çözemedim kendimi.
kadaşlar da daha önce yazmıştıya semizotu ye omega yüküymüşş:)artık 6. aya gırdık ve daha dikkatlı olmak lazım. yogun çalıştıgın için halsızlık normal, vejeteryansın, bunların da etkisi çok fazla .
balık işini naptın? yıyor musun?
Yanlış yere yazmışım arkadaşlar daha önce de yazmıştı semizotu ye mutlaka:)hafta bir yiyorum onu zorla. bide şu aralar tavuk yediriyo eşim. ay 6 ya girdik mi biz ya zaman çabuk geçmiş be surrender. daha dün gibi herşey. kış gelse işlerimde hafiflicek. gece uykuyada dalamıyorum. saçma sapan rüya görüyorum. doktor diyo bebeğinin gözleri yok çocuğu alalım. hüsnü kuruntulara daldım valla. bunlarda psikolojimi baya bozuyo. bide küçük bi şehirde yaşıyorum gezecek hiçbir yer sıkılıyorumda. herşey basıyo beni anlıcağın. baya dertliymişim :) ama mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?