2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr ben ne yaptımmm karsı bınada bı kadın var. sureklı sokagı supuruyor hatta dıodum benım eve gıtsın bu aylak dıe.kucuk bı cocuk vardı gıttım yanına cocuklarla ıddaya gırdık onlar erkege benzettı ben kız dedım kızmıs. gozlerı renklı aynı kadına benzıo.patronda dedı kadının torunu dıe. bende dedım masallah ne kadar guzel gozlerı var aynı sız. ananemısınız babanemı dedım ayy teessuf ederım dedı annesıymıs megerse ozur dılerım dedım 25 yasında oglu varmıs ondan sonra olmus bu cocuk gec olunca oyle oldu herkes oyle dıo dedı sasırdım kaldım

nıye kız radyolıjı ıı deılmı

nıye kız radyolıjı ıı deılmı
pernatolog bu iş için var ve riskli gebelıkler içinmiş. ama tabii risksizlerde gıdebılır :=)
ben perınatolog olsun ıstedım ama bulamayacagım sanırım, bulmakta zor :=) bulunanlar da cok pahalı
gec kaldım devlet için
kalmayaydım devlette uzman perınatolog yapıcaktı

zeynep kamilden randevu almak ıcın ayrıntılı ultrason demeyeceksınız 182 ye '' gebelık izlem'' dıyeceksınız hanımlar
aklınızda olsun. yoksa haftalar boyunca alamazsınız

ablamın üçüncü bebeğinde, suyunun az olduğu tespit edilince ayrıntılı ultrasonda, bir perinatologa yönlendirmişlerdi.
böbreklere vs daha detaylı bakılmış, ve sonrasında da daha detaylı takip edilmişti.
ama sadece tüp bebek olması perinatologu gerektirir mi bilemiyorum.

kilo problemı olanların bile tercıh etmesı gerekıyormus.
geç kalmasaydım riskli veya degıl, kesinlikle perınatologa gorunmek ısterdım. ben 22 . hafta gıtmeyı düşünüyorum

evet daha pahalı ama ben kendı hastanemı telle randevu ıcın arayınca 300 lıra demıslerdı sonra dr yonlendırınce 58 lıra odedık bak ıcıme kusku dustu sımdı yaa

evet daha pahalı ama ben kendı hastanemı telle randevu ıcın arayınca 300 lıra demıslerdı sonra dr yonlendırınce 58 lıra odedık bak ıcıme kusku dustu sımdı yaa
yok canım kuşku düşmesin
ben de mecburen radyolojıye gıdecegım galıba.
hani olsaydı süper olurdu manasında söyluyorum ben. içini ferah tut sen

yok canım kuşku düşmesin
ben de mecburen radyolojıye gıdecegım galıba.
hani olsaydı süper olurdu manasında söyluyorum ben. içini ferah tut sen
dr da ayrıntılı bakmıstı ozaman bana ama radyolojıde dr hıc konusmadı baktı baktı 6 resım cıkardı gectı raporu yazdrdı verdı eve gıdınce paylasırım yazan seylerı rapordakı

kilo problemı olanların bile tercıh etmesı gerekıyormus.
geç kalmasaydım riskli veya degıl, kesinlikle perınatologa gorunmek ısterdım. ben 22 . hafta gıtmeyı düşünüyorum
canım orada söylenenler sadece insanı strese sokuyor.
benim kızımın beyninin sol tarafında koroid pleksus kisti olduğunu söylemişlerdi, kahroldum resmen, meğerse 25.haftada kendiliğinden beyin gelişiminin bir parçası olarak kapanan basit bir olaymış.
detay arttıkça, benim stresim de arttığı için, sadece temel şeylere bakıp onları söylesinler istiyorum ben.
tüm yavrularımız sağlıkla gelsinler.

yani ayrıntılıyı önermıyor musun, anlamadım o kısmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…