- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.241
kesinlikle ihmal etme. seni aile hekımlıgınden arayan olmadı mı?çarşamba kadın doğumcuma bi gideyimde perşembede aşıya giderim nasılsa 20. haftadayım geç kalmadım daha.
ay bide bu siteye dadanırsak yandık valla :)) herşey doğal diyo. diş macunları bile ucuz. ben bişi diyim mi size yakında marketler ve küçük esnaf kapatır ha herşeyi nette buluyoz :))evet hersey var ve gayet ucuz hosuma gıttı benımde
kayıt yaptırdım ben orayada. tetanozu doktoruna sor gel dedi. bende bu ay 3 hafta bitmek bilmedi ya. çarşamba bi girip çıkayım sonra sıraya sokarım kendimi :)kesinlikle ihmal etme. seni aile hekımlıgınden arayan olmadı mı?
evett onlarda uyguna versın ozaman napalım para kolay mı kazanılıoay bide bu siteye dadanırsak yandık valla :)) herşey doğal diyo. diş macunları bile ucuz. ben bişi diyim mi size yakında marketler ve küçük esnaf kapatır ha herşeyi nette buluyoz :))
net kira vermiyo işte avantajı o. sen ne bişim çalışıyon kız sabahtan beri burda benle çene yarıştırıyon patronun kovacak valla senievett onlarda uyguna versın ozaman napalım para kolay mı kazanılıobasım dondu bakmaktan
ben eşimi sofrada yalnız bırakmıyorum. :)bende yapmazdm esıme hzrılardım yıne yapmazdm. smdı onun yanına sandvıc koyuorum o ıs yernde yapıo uykusu agır basıo bende mecburen yıyorum
mecburıyet işte
yoksa ben uyanır uyanmaz sevmıyorum bişiler yemeyı
nıye öyle dedı ki? o işler onların görevı. benım doktorum aşının a sından bıle bahsetmedıkayıt yaptırdım ben orayada. tetanozu doktoruna sor gel dedi. bende bu ay 3 hafta bitmek bilmedi ya. çarşamba bi girip çıkayım sonra sıraya sokarım kendimi :)
zekasına nasıl bakılıyomuş kızben eşimi sofrada yalnız bırakmıyorum. :)
akşam o gelmeden aç oluyorum ama atıştırıyorum. onu bekliyorum yemek için.
kendim tek yemeği sevmediğim için. tek bırakmıyorum onuda.
insanda iştah olmuyor aynen. zorla yiyorum hala sabahları. tatlı iştahımı açıyor ama onada çok yönelmek istemiyorum.
birde benim doktorda bana hiç tahlil yapmadı. vitaminleri direk verdi. tahlili aşı için gidince aile hekimliği yapacak.
ayrıntılıyı da soracağız. bakalım kendimi yapacak biz mi başka yerde yaptıracağız.
ikili üçlü testleri pek önemsemedim ama ayrıntılıyı yaptırmak istiyorum. bakalım ne diyecek bizim doktır. :))
yarın içinde zekasına bakacağız demişti. meraklardayım.
yooo tüp bebek deyince herkes besmeleyle yaklaşıyo bana :)) ne bilim kinıye öyle dedı ki? o işler onların görevı. benım doktorum aşının a sından bıle bahsetmedı
onların seni arayıp gel demesi lazım. doktoruna sor demelerı saçma.. sen rısklı gebelık grubunda mısın?
benımkıde tahlıl olmadan verdi vıtamın. ben devit-3 ile kalsıyumu kullanmadım. ihtiyacımda yokmus zatenben eşimi sofrada yalnız bırakmıyorum. :)
insanda iştah olmuyor aynen. zorla yiyorum hala sabahları. tatlı iştahımı açıyor ama onada çok yönelmek istemiyorum.
birde benim doktorda bana hiç tahlil yapmadı. vitaminleri direk verdi. tahlili aşı için gidince aile hekimliği yapacak.
ayrıntılıyı da soracağız. bakalım kendimi yapacak biz mi başka yerde yaptıracağız.
ikili üçlü testleri pek önemsemedim ama ayrıntılıyı yaptırmak istiyorum. bakalım ne diyecek bizim doktır. :))
dınıme kufreden musluman olsanet kira vermiyo işte avantajı o. sen ne bişim çalışıyon kız sabahtan beri burda benle çene yarıştırıyon patronun kovacak valla seni
bende hıc tek bırakmam onsuzda asla oturmam oda bensız oturmazben eşimi sofrada yalnız bırakmıyorum. :)
sırf ondan dolayı yaniyooo tüp bebek deyince herkes besmeleyle yaklaşıyo bana :)) ne bilim ki
ay canım benim hiç sıkılırmıyım aşkolsun. akşam oldu bile güzel vakit geçti. saten gecelikten kazık yediğim meme ucu kremine kadar sohbet ettik :)) bunu sadece meme ucuna mı koyu yere mi sürcez acabadınıme kufreden musluman olsakovmaz kovmaz yenı acıldı ya ısler okdr yogun deıl olmasında :) ne o kız sıkıldın mı yoksa benden hıh
bilmiyorum ki.zekasına nasıl bakılıyomuş kız
tamam sorayım iyi dedin bana yoksa bende unuturdum valla.sırf ondan dolayı yani
aman boşver öyle yaklassınlar.. sen doktoruna tetanoz ve kan tahlılını falan sor
onun dalgınlıgına gelebılır
çok merak ettim. mutlaka haber bekliyorum senden. hayırlısıyla baksın bakalım ne dicek. ben çok korkuyorum zeka dendiği zaman.bilmiyorum ki.
yarın öğrencez. anlatırım.
ayın birinde gitmiştik. özelllikle hesapladı 25 de gelin dedi. lafı da bu yani: zekasına bakacağız.
ayın yirmibeşinde tam 4 ay tammlanmış oluyor bu arada. ay olarak yani.
hafta olarak 17+4 oluyorum.
unutma sakın zamanın gelmıs çünkütamam sorayım iyi dedin bana yoksa bende unuturdum valla.
niye korkuyorsun yahu :=) allahın izniyle olmaz bişiçok merak ettim. mutlaka haber bekliyorum senden. hayırlısıyla baksın bakalım ne dicek. ben çok korkuyorum zeka dendiği zaman.
zaten şaka yapmıstımay canım benim hiç sıkılırmıyım aşkolsun. akşam oldu bile güzel vakit geçti. saten gecelikten kazık yediğim meme ucu kremine kadar sohbet ettik :)) bunu sadece meme ucuna mı koyu yere mi sürcez acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?