2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay bide bu siteye dadanırsak yandık valla :)) herşey doğal diyo. diş macunları bile ucuz. ben bişi diyim mi size yakında marketler ve küçük esnaf kapatır ha herşeyi nette buluyoz :))
evett onlarda uyguna versın ozaman napalım para kolay mı kazanılıo basım dondu bakmaktan

bende yapmazdm esıme hzrılardım yıne yapmazdm. smdı onun yanına sandvıc koyuorum o ıs yernde yapıo uykusu agır basıo bende mecburen yıyorum
ben eşimi sofrada yalnız bırakmıyorum. :)
akşam o gelmeden aç oluyorum ama atıştırıyorum. onu bekliyorum yemek için.
kendim tek yemeği sevmediğim için. tek bırakmıyorum onuda.

mecburıyet işte
yoksa ben uyanır uyanmaz sevmıyorum bişiler yemeyı

insanda iştah olmuyor aynen. zorla yiyorum hala sabahları. tatlı iştahımı açıyor ama onada çok yönelmek istemiyorum.

birde benim doktorda bana hiç tahlil yapmadı. vitaminleri direk verdi. tahlili aşı için gidince aile hekimliği yapacak.
ayrıntılıyı da soracağız. bakalım kendimi yapacak biz mi başka yerde yaptıracağız.
ikili üçlü testleri pek önemsemedim ama ayrıntılıyı yaptırmak istiyorum. bakalım ne diyecek bizim doktır. :))
yarın içinde zekasına bakacağız demişti. meraklardayım.

kayıt yaptırdım ben orayada. tetanozu doktoruna sor gel dedi. bende bu ay 3 hafta bitmek bilmedi ya. çarşamba bi girip çıkayım sonra sıraya sokarım kendimi :)
nıye öyle dedı ki? o işler onların görevı. benım doktorum aşının a sından bıle bahsetmedı
onların seni arayıp gel demesi lazım. doktoruna sor demelerı saçma.. sen rısklı gebelık grubunda mısın?

zekasına nasıl bakılıyomuş kız

benımkıde tahlıl olmadan verdi vıtamın. ben devit-3 ile kalsıyumu kullanmadım. ihtiyacımda yokmus zaten
gunluk süt, yumurta, peynır, yogurt zaten tüketıyorum.
fazlası zarar bebege.
ayrıntılı iyi bişi onu asla es geçme.. benımkı zekadan bahsetmedı

net kira vermiyo işte avantajı o. sen ne bişim çalışıyon kız sabahtan beri burda benle çene yarıştırıyon patronun kovacak valla seni
dınıme kufreden musluman olsa kovmaz kovmaz yenı acıldı ya ısler okdr yogun deıl olmasında :) ne o kız sıkıldın mı yoksa benden hıh

bende hıc tek bırakmam onsuzda asla oturmam oda bensız oturmaz

dınıme kufreden musluman olsa kovmaz kovmaz yenı acıldı ya ısler okdr yogun deıl olmasında :) ne o kız sıkıldın mı yoksa benden hıh
ay canım benim hiç sıkılırmıyım aşkolsun. akşam oldu bile güzel vakit geçti. saten gecelikten kazık yediğim meme ucu kremine kadar sohbet ettik :)) bunu sadece meme ucuna mı koyu yere mi sürcez acaba

çok merak ettim. mutlaka haber bekliyorum senden. hayırlısıyla baksın bakalım ne dicek. ben çok korkuyorum zeka dendiği zaman.

ay canım benim hiç sıkılırmıyım aşkolsun. akşam oldu bile güzel vakit geçti. saten gecelikten kazık yediğim meme ucu kremine kadar sohbet ettik :)) bunu sadece meme ucuna mı koyu yere mi sürcez acaba
zaten şaka yapmıstım evet bugun vakıt cabuk gectı banada sohbet muhabbet ııdı meme ucuna bence cunku emzırırken yara orası olur dıe dusunuyorum ıste surerken allah ne verdıyse surerız benım o halkalar acayıp koylastı yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…