- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.261
aynen koyulaştı bide benim damarlar mosmorrrzaten şaka yapmıstımevet bugun vakıt cabuk gectı banada sohbet muhabbet ııdı meme ucuna bence cunku emzırırken yara orası olur dıe dusunuyorum ıste surerken allah ne verdıyse surerız benım o halkalar acayıp koylastı yaa :S
allah korusun bendeçok merak ettim. mutlaka haber bekliyorum senden. hayırlısıyla baksın bakalım ne dicek. ben çok korkuyorum zeka dendiği zaman.
benımde oyle ozellıkle sag gogsum acaba catlakmı dedım ama bıldıgın morarmıs gbı. bide o koyuluk sankı gögusten koltuk altıma dogru kir gibi yayılmaya basladı tuhafaynen koyulaştı bide benim damarlar mosmorrreşimede gösteremiyom utanıyom
kalp odacıklarıdır o kız :) ben sigara içtiğim için bana çocuğun geri zekalı olur demişti doktor. o yüzden merak ediyorum çok. eğer sıkıntı var derse ben b... yedim eşim beni öldürür.allah korusun bendenasıl bakıolarmıskı yaa benımkının odacıklarına baktılar beynının ama o deılmıkı
kalsiyum yok da demir ve multivitamin var sadece. doğuma kadar devam dedi bana.benımkıde tahlıl olmadan verdi vıtamın. ben devit-3 ile kalsıyumu kullanmadım. ihtiyacımda yokmus zaten
gunluk süt, yumurta, peynır, yogurt zaten tüketıyorum.
fazlası zarar bebege.
ayrıntılı iyi bişi onu asla es geçme.. benımkı zekadan bahsetmedı
aynen hayırlısı.çok merak ettim. mutlaka haber bekliyorum senden. hayırlısıyla baksın bakalım ne dicek. ben çok korkuyorum zeka dendiği zaman.
bebe yağını yada ne kullanıyosan kol altınada sürcen çatlak için. benimki bölük bölük oldu :)benımde oyle ozellıkle sag gogsum acaba catlakmı dedım ama bıldıgın morarmıs gbı. bide o koyuluk sankı gögusten koltuk altıma dogru kir gibi yayılmaya basladı tuhaf
sen hala bırakmadınmı o meretı heekalp odacıklarıdır o kız :) ben sigara içtiğim için bana çocuğun geri zekalı olur demişti doktor. o yüzden merak ediyorum çok. eğer sıkıntı var derse ben b... yedim eşim beni öldürür.
allaha sukur bacak yanlarım dısında catlagım olamdıbebe yağını yada ne kullanıyosan kol altınada sürcen çatlak için. benimki bölük bölük oldu :)
canım bunun bahanesi yok ama çok direndim bırakamıyorum. kliniğe yatırmaları lazım beni anca o zaman. azalttım ama. evet erken doğum olayı oluyomuş. olsun kız erken alırım kucağıma bebişimi polyannacılık oynuyom sanki :)sen hala bırakmadınmı o meretı heeallah korusun karsı komsum hep erken dogurmus cocuklarını erken doguma sebep olabılır senı korkutayımda bırak
canım bebeğinin emerken ağzına girecek olan kısma (yani tüm kahverengi kısma) süreceksin.ay canım benim hiç sıkılırmıyım aşkolsun. akşam oldu bile güzel vakit geçti. saten gecelikten kazık yediğim meme ucu kremine kadar sohbet ettik :)) bunu sadece meme ucuna mı koyu yere mi sürcez acaba
Radyolojiden aldım randevuyu ayrıntılı içinayrıntılıya gırenler
radyolojiye mi perinatologa mı yaptırdınız?
eğer emzirirken sadece meme ucunu bebeğin ağzına verir diğer kahverengi kısmı dışarıda bırakırsanız, evet kesinlikle yara oluyor canımzaten şaka yapmıstımevet bugun vakıt cabuk gectı banada sohbet muhabbet ııdı meme ucuna bence cunku emzırırken yara orası olur dıe dusunuyorum ıste surerken allah ne verdıyse surerız benım o halkalar acayıp koylastı yaa :S
tamam :)canım bebeğinin emerken ağzına girecek olan kısma (yani tüm kahverengi kısma) süreceksin.
doğuma kadar oradaki deriyi güçlendirsin ve çatlak oluşumunu engellesin diye.
bir üstteki mesajımı da oku canım.tamam :)
ben önce arastırıyorum perınatolog içinRadyolojiden aldım randevuyu ayrıntılı için
ay evet ya benim çevremde de var çok acı çeken. ama küçücük bebeğin ağzına nasıl girecek orası ya orasını düşünemedim :)eğer emzirirken sadece meme ucunu bebeğin ağzına verir diğer kahverengi kısmı dışarıda bırakırsanız, evet kesinlikle yara oluyor canım((
bunun acısı ise sezeryan dikişlerinden daha zor gelmişti bana.
tüm kahverengi kısmı ağzına dolduracakmışız bebeğimizin, sonra da en fazla 10 dk emzirecekmişiz.
ben emziriyordum 45 dakika, sadece ucunu sokuyordum.
3. gün yarıklar oluştu.
ben ettim siz etmeyim.
yarıklar çok fena ...
Benim annem de k.validem de benden 3500 km uzaktalarbebeklerimiz olunca yardıma gelen anneanneden, babanneden bebek bakımı konusunda değil de, ev işi yemek türü konularda yardım talep edeceğiz sanırım.
bebeklerin biberon ve emziklerinin ağızlarını düşün...ay evet ya benim çevremde de var çok acı çeken. ama küçücük bebeğin ağzına nasıl girecek orası ya orasını düşünemedim :)
yarım gün olsun, parayla sana destek olabilecek ihtiyaç sahibi 45-50 yaş arası bir konu komşu bulamaz mısın?Benim annem de k.validem de benden 3500 km uzaktalarDoğumu Ankara'da yapacağım fakat bebek 40'ı çıkar çıkmaz kucaklayıp tekrardan döneceğim... Bu konfordan sadece 40 gün yararlanabileceğe benziyorum. Anneleri yanında olanlar kıymetini bilin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?