2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen koyulaştı bide benim damarlar mosmorrr eşimede gösteremiyom utanıyom

allah korusun bende nasıl bakıolarmıskı yaa benımkının odacıklarına baktılar beynının ama o deılmıkı
kalp odacıklarıdır o kız :) ben sigara içtiğim için bana çocuğun geri zekalı olur demişti doktor. o yüzden merak ediyorum çok. eğer sıkıntı var derse ben b... yedim eşim beni öldürür.

kalsiyum yok da demir ve multivitamin var sadece. doğuma kadar devam dedi bana.
evet onu yaptırmak istiyorum.
zeka diyen bir benim doktor galiba. bakalım zeka dediği de ne çıkacak.

çok merak ettim. mutlaka haber bekliyorum senden. hayırlısıyla baksın bakalım ne dicek. ben çok korkuyorum zeka dendiği zaman.
aynen hayırlısı.
İnşaallah haber ederim.
çok düşünmüyorum bende. Rabbim hayırlısını versin.

benımde oyle ozellıkle sag gogsum acaba catlakmı dedım ama bıldıgın morarmıs gbı. bide o koyuluk sankı gögusten koltuk altıma dogru kir gibi yayılmaya basladı tuhaf
bebe yağını yada ne kullanıyosan kol altınada sürcen çatlak için. benimki bölük bölük oldu :)

kalp odacıklarıdır o kız :) ben sigara içtiğim için bana çocuğun geri zekalı olur demişti doktor. o yüzden merak ediyorum çok. eğer sıkıntı var derse ben b... yedim eşim beni öldürür.
sen hala bırakmadınmı o meretı hee allah korusun karsı komsum hep erken dogurmus cocuklarını erken doguma sebep olabılır senı korkutayımda bırak

sen hala bırakmadınmı o meretı hee allah korusun karsı komsum hep erken dogurmus cocuklarını erken doguma sebep olabılır senı korkutayımda bırak
canım bunun bahanesi yok ama çok direndim bırakamıyorum. kliniğe yatırmaları lazım beni anca o zaman. azalttım ama. evet erken doğum olayı oluyomuş. olsun kız erken alırım kucağıma bebişimi polyannacılık oynuyom sanki :)

ay canım benim hiç sıkılırmıyım aşkolsun. akşam oldu bile güzel vakit geçti. saten gecelikten kazık yediğim meme ucu kremine kadar sohbet ettik :)) bunu sadece meme ucuna mı koyu yere mi sürcez acaba
canım bebeğinin emerken ağzına girecek olan kısma (yani tüm kahverengi kısma) süreceksin.
doğuma kadar oradaki deriyi güçlendirsin ve çatlak oluşumunu engellesin diye.

arkadasşar bugun saglık ocagında tahlıl yapıldı . bol lokosıt cıktı . antıbıyotık kullanmıstım ama gecmemış demekkı
preoteındede +-30 yazıyor yanı pozıtıfı gosterıyor. cok mu yuksek ya . bılen eden var mı . yarın doktoruma gıdecegım

eğer emzirirken sadece meme ucunu bebeğin ağzına verir diğer kahverengi kısmı dışarıda bırakırsanız, evet kesinlikle yara oluyor canım ((
bunun acısı ise sezeryan dikişlerinden daha zor gelmişti bana.
tüm kahverengi kısmı ağzına dolduracakmışız bebeğimizin, sonra da en fazla 10 dk emzirecekmişiz.
ben emziriyordum 45 dakika, sadece ucunu sokuyordum.
3. gün yarıklar oluştu.
ben ettim siz etmeyim.
yarıklar çok fena ...

ay evet ya benim çevremde de var çok acı çeken. ama küçücük bebeğin ağzına nasıl girecek orası ya orasını düşünemedim :)

bebeklerimiz olunca yardıma gelen anneanneden, babanneden bebek bakımı konusunda değil de, ev işi yemek türü konularda yardım talep edeceğiz sanırım.
Benim annem de k.validem de benden 3500 km uzaktalar Doğumu Ankara'da yapacağım fakat bebek 40'ı çıkar çıkmaz kucaklayıp tekrardan döneceğim... Bu konfordan sadece 40 gün yararlanabileceğe benziyorum. Anneleri yanında olanlar kıymetini bilin :)

ay evet ya benim çevremde de var çok acı çeken. ama küçücük bebeğin ağzına nasıl girecek orası ya orasını düşünemedim :)
bebeklerin biberon ve emziklerinin ağızlarını düşün...
onlar giriyorsa, yumusak olan areola denen o bölge de rahatlıkla giriyor, hem de bebek daha rahat emiyor.
ben bilmiyordum tüm koyu kısmı ağzına vermemiz gerektiğini.
sonra çatlak olunca da, onun da çaresi var dert etmeyin :) kauçuk meme kalkanları var imdada yetişen.
ama bebekler onu hiç tercih etmiyor.

yarım gün olsun, parayla sana destek olabilecek ihtiyaç sahibi 45-50 yaş arası bir konu komşu bulamaz mısın?
yani yemeğini hazırlayıp, bulaşığını çamaşırını idare edecek.
yani parayı bu durumlarda harcamaya çekinmemek lazımmış. ben bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…