- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.321
Burada komşu yok maalesef.. Kuzey Afrika'dayım. Bizim yemekleri yapacak kimseyi bulamam.. Evde yardımcım var zaten temizliği ve ütüyü yapan. Ama aynı zamanda çalıştığım için bebiş olunca zor olacak. Ama olsun. Belki 8 sene sonra gelen mucizem için çalışmayı bile bırakabilirim. Zaman fedakarlık zamanı :)yarım gün olsun, parayla sana destek olabilecek ihtiyaç sahibi 45-50 yaş arası bir konu komşu bulamaz mısın?
yani yemeğini hazırlayıp, bulaşığını çamaşırını idare edecek.
yani parayı bu durumlarda harcamaya çekinmemek lazımmış. ben bunu anladım.
ayrıntılıya gırenler
radyolojiye mi perinatologa mı yaptırdınız?
ben de o zamanlar gıtmeyı düşünüyorumBen perinatoloğa yaptırdım canım canım, en iyi 21. ve 22. haftalarda bakılıyormuş, 21 olmadan gitme..
yok canım kuşku düşmesin
ben de mecburen radyolojıye gıdecegım galıba.
hani olsaydı süper olurdu manasında söyluyorum ben. içini ferah tut sen
herkes ayrı oluyor işteYaa ben perinatoloğa gittim hem de adam prof. ama benim doktorum daha iyi bakıp ilgilendi valla yaa sinir oldumm, adam baktı baktııı hiçbir şey söylemedii korktum ben de sonunda bir problem mi var dedim, yok herşey yolunda dedi bitirdi muayeneyi, ne 4 boyutlu baktıı, ne damarlarına fln baktııı öylee bütün organlarına fln baktı baktı yolladı beni, sinir oldummm
canım orada söylenenler sadece insanı strese sokuyor.
benim kızımın beyninin sol tarafında koroid pleksus kisti olduğunu söylemişlerdi, kahroldum resmen, meğerse 25.haftada kendiliğinden beyin gelişiminin bir parçası olarak kapanan basit bir olaymış.
detay arttıkça, benim stresim de arttığı için, sadece temel şeylere bakıp onları söylesinler istiyorum ben.
tüm yavrularımız sağlıkla gelsinler.
herkes ayrı oluyor işte
zaten perınatolog bulmayacagım. radyolojıye gıdicem cuma günü
ne kadar ödedin?
bende tutuyorum yazarken agliyorum konusa konusa yaziyorum ama icimden daha derin duygular gecio kagida gecerken unutuyorum :)
Canım ben de bazen solda bazen sağda hissediyorum, yer değiştiriyolar tabii neden değiştirmesinler kii, mekan geniş şimdilik :) hem doktor da dedii, ben sürekli solda hissediyodum ilk başta, sürekli değişir o belli olmaz dedii
Aynen bende de degisiyor. 10 gune kadar surekli sag tarafimda hissediyordum,sag taraf sertti elimle hissede biliyordum ama artik solda da hissedebiliyorum.pit pitlar bazen sagda bazen solda oluo ama olay onlarin bebis olup olmamasindan emin olamamam..
Merak etme canım yakında emin olursun, ben artık resmen tekme hissediyorum, Cumartesi sabahı uyuyamadım tekmelerden hatta bi ara öyle bir tekme attı kii eşim eliyle karnımı dürtüyo sandım
Oyyy uyaniyomus da uyutmuyomus annesini :) du bakim ben de gorcem o gunleri ins :)
Burada komşu yok maalesef.. Kuzey Afrika'dayım. Bizim yemekleri yapacak kimseyi bulamam.. Evde yardımcım var zaten temizliği ve ütüyü yapan. Ama aynı zamanda çalıştığım için bebiş olunca zor olacak. Ama olsun. Belki 8 sene sonra gelen mucizem için çalışmayı bile bırakabilirim. Zaman fedakarlık zamanı :)
Aaaa yaşasın ozamanCanım ben de bazen solda bazen sağda hissediyorum, yer değiştiriyolar tabii neden değiştirmesinler kii, mekan geniş şimdilik :) hem doktor da dedii, ben sürekli solda hissediyodum ilk başta, sürekli değişir o belli olmaz dedii
20. Haftadan sonra diye biliyorum. Bende yaptırmadım daha. Çarşamba doktoruma bi danışayım diyorum Perşembe yaptırırım. Doktoruma sormadan bişi yapamıyorum ben.Kızlaaaaaar merhabaaaaa. Bu tetAnoz aşısı kaçıncı haftalar arası yapılıyor. Ben daha yaptırmadım. Herkes yaptıdı mı ?
Kızlaaaaaar merhabaaaaa. Bu tetAnoz aşısı kaçıncı haftalar arası yapılıyor. Ben daha yaptırmadım. Herkes yaptıdı mı ?
20 den sonra yaptırıyormuşsun canım bana doktorumda sağlık ocağındaki hemşiremde aynını dediKızlaaaaaar merhabaaaaa. Bu tetAnoz aşısı kaçıncı haftalar arası yapılıyor. Ben daha yaptırmadım. Herkes yaptıdı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?