2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Burada komşu yok maalesef.. Kuzey Afrika'dayım. Bizim yemekleri yapacak kimseyi bulamam.. Evde yardımcım var zaten temizliği ve ütüyü yapan. Ama aynı zamanda çalıştığım için bebiş olunca zor olacak. Ama olsun. Belki 8 sene sonra gelen mucizem için çalışmayı bile bırakabilirim. Zaman fedakarlık zamanı :)

yok canım kuşku düşmesin
ben de mecburen radyolojıye gıdecegım galıba.
hani olsaydı süper olurdu manasında söyluyorum ben. içini ferah tut sen

Yaa ben perinatoloğa gittim hem de adam prof. ama benim doktorum daha iyi bakıp ilgilendi valla yaa sinir oldumm, adam baktı baktııı hiçbir şey söylemedii korktum ben de sonunda bir problem mi var dedim, yok herşey yolunda dedi bitirdi muayeneyi, ne 4 boyutlu baktıı, ne damarlarına fln baktııı öylee bütün organlarına fln baktı baktı yolladı beni, sinir oldummm

herkes ayrı oluyor işte
zaten perınatolog bulmayacagım. radyolojıye gıdicem cuma günü
ne kadar ödedin?

O benim bebişimde de çıkmıştı canım çok şükür 20. haftada gittiğimizde yoktu, insan gerçekten çok kafasına takıyo böyle şeyleri, Allah kimseye göstermesin

herkes ayrı oluyor işte
zaten perınatolog bulmayacagım. radyolojıye gıdicem cuma günü
ne kadar ödedin?

Valla özel sigortam olmasına rağmen 100 TL ödedim, düşün bide bu %20'si oluyoo, hem deli gibi para alıyolar hem de burunlarından kıl aldırmıyolar, adam gerçekten işinin ehli bu konuda uzmanlık yapmış fln ama sıfır empatiii, tamam sen gördün sorun olmadığını ama bi bize de anlat içimizi rahatlat dimiii..

bende tutuyorum yazarken agliyorum konusa konusa yaziyorum ama icimden daha derin duygular gecio kagida gecerken unutuyorum :)

bende günlük tutmaya başlıcam , d&r da asagıdakı bebek günlüğünü gördüm , içinde özel günleri yazmak ıcın, fotograf koymak ıcın ve yazı yazmak ıcın günlük bölümleri var,,neler yazarım dıye dusundum kitabı elıme alınca . düşününce birden ağlamaya başladım ama nasıl ağlama ,milletin ortasına şapır şupur gözlerimden yaşlar akıyo :) hemen bıraktım kıtabı orda , çıktım :) internetten alıcam ama nasıl yazıcam bılmıyorum ağlamaktan fenalık gecırmem umarım , acaip duygusallık gelıyor bırdenbıre

http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebek-Al...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000375663

Aynen bende de degisiyor. 10 gune kadar surekli sag tarafimda hissediyordum,sag taraf sertti elimle hissede biliyordum ama artik solda da hissedebiliyorum.pit pitlar bazen sagda bazen solda oluo ama olay onlarin bebis olup olmamasindan emin olamamam..

Merak etme canım yakında emin olursun, ben artık resmen tekme hissediyorum, Cumartesi sabahı uyuyamadım tekmelerden hatta bi ara öyle bir tekme attı kii eşim eliyle karnımı dürtüyo sandım

Merak etme canım yakında emin olursun, ben artık resmen tekme hissediyorum, Cumartesi sabahı uyuyamadım tekmelerden hatta bi ara öyle bir tekme attı kii eşim eliyle karnımı dürtüyo sandım

Tatlis yaa....Bakalim bizimki nasil tekmelicek :) dogsun da o minnos ayagini suratima suratima degdirip sevcem

Oyyy uyaniyomus da uyutmuyomus annesini :) du bakim ben de gorcem o gunleri ins :)

hem de nasıl 19 ve 20 haftadan sonra cosuyor resmen ...bazen uyuyor ama uyanınca birden karnında bişey..şaşırıyor insan :)) böyle olunca Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin diye dua ediyorum..meğer ne güzel duyguymuş..ama ablam ve annem diyor ki bi de kucagına alsan onun tadı BAMBAŞKA..Allah kucagımıza saglıkla almayı nasip etsin de..burcu burcu kokularını çekelim içimizeeee....

cezayir demisin ? allah yardımcın olsun canım...

Selam hatunlar bayadır bakamıyordum sayfaya...İnşallah bebeişlerle işler yolundadır tekmeler gümbürdemeye başladı artık göbüşlerde Kızlar bebek arabasında joie düşünenler e bebekte indirim var haberiniz olsun biz bugün aldık arabamızı

Eklentiler

• lJOI-S1036ADCRB0_1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 56
Aaaa yaşasın ozaman bana nedense değiştirmez gibi geldi sanki neden öyle bi kanıya vardım onu da bilmiyorum

Kızlaaaaaar merhabaaaaa. Bu tetAnoz aşısı kaçıncı haftalar arası yapılıyor. Ben daha yaptırmadım. Herkes yaptıdı mı ?
20. Haftadan sonra diye biliyorum. Bende yaptırmadım daha. Çarşamba doktoruma bi danışayım diyorum Perşembe yaptırırım. Doktoruma sormadan bişi yapamıyorum ben.

Kızlaaaaaar merhabaaaaa. Bu tetAnoz aşısı kaçıncı haftalar arası yapılıyor. Ben daha yaptırmadım. Herkes yaptıdı mı ?

20. haftada yaptırdım ben...çok tereddütteydim..yaptırıp yaptırmamak konusunda ama aile hekimi içimi rahatlattı..yaptırdım..yapılırken hiç sorun yok ..ama sonra bi kaç gün kolunda ağrı oluyor..buz koyarsın şişerse dedi hemşire şişmedi..ateş olabilir dedi olmadı..sadece hamlık gibi bir ağrı kolunu kaldıramıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…