- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.301
biz de karar veremedik canım.kız evet. yok daha vermedık
rafa kaldırdık isim meselesını. devlet meselesı gibi mübarek.
siz verdınız mı?
çok zor isim meselesi. insan hiçbir şeyi yakıstıramıyorbiz de karar veremedik canım.
ben ismine karar verip onu ismiyle sevmek istiyorum, ona hatıra günlük tutuyorum bir ajandam var. oraya da yazmak istiyorum.
ama bulamadık malesef...
burası köy gibi kız :)nasıl bulamadın? devlette yok mu yanı? gercı her devlette olmuyor
çok zor o zamanburası köy gibi kız :)
aynen canım yaa...çok zor isim meselesi. insan hiçbir şeyi yakıstıramıyor
ben bilge düşünmüştümaynen canım yaa...
hem anlamı güzel olsun istiyorum, hem kulağa hoş gelsin, hem soyadıyla uysun, hem de o isimde tanıdığım varsa sevimli olsun istiyorum.
çok zor...
çarşamba hatırlatırım ben ona tabi radyolojiden o saatten sonra randevu alınabilirse? antalyaya gidiveririm ya nolcek?çok zor o zaman
senın doktorun nıye ayrıntılı için bişi demedı kı sana?
benımkı kagıdı yazdı elıme verdı . bak bişi demese de sessiz sinema gibi oldu en azından
özele gitmeyecek mısın nasıl olsa? özelse ıstedıgın zaman alırsın randevuçarşamba hatırlatırım ben ona tabi radyolojiden o saatten sonra randevu alınabilirse? antalyaya gidiveririm ya nolcek?
biz de karar veremedik canım.
ben ismine karar verip onu ismiyle sevmek istiyorum, ona hatıra günlük tutuyorum bir ajandam var. oraya da yazmak istiyorum.
ama bulamadık malesef...
aynen kaçırmam bu sefer. işte burayı bu yüzden seviyorum herşeyi danışıyoruz birbirimize :)özele gitmeyecek mısın nasıl olsa? özelse ıstedıgın zaman alırsın randevu
ayyy insallah biz basarabiliriz emzirmeyibebeklerin biberon ve emziklerinin ağızlarını düşün...
onlar giriyorsa, yumusak olan areola denen o bölge de rahatlıkla giriyor, hem de bebek daha rahat emiyor.
ben bilmiyordum tüm koyu kısmı ağzına vermemiz gerektiğini.
sonra çatlak olunca da, onun da çaresi var dert etmeyin :) kauçuk meme kalkanları var imdada yetişen.
ama bebekler onu hiç tercih etmiyor.
aslında ben devletten almak ısterdım randevu . bi kez olsun görünmek lazım devlete. ama gec kaldım. eger başka bişi olursa ve zamanı varsa devletten almak hayalımaynen kaçırmam bu sefer. işte burayı bu yüzden seviyorum herşeyi danışıyoruz birbirimize :)
bende tutuyorum yazarken agliyorum konusa konusa yaziyorum ama icimden daha derin duygular gecio kagida gecerken unutuyorum :)günlük tutmayı bende istiyorum. işi bırakınca başlayacağım İnşaallah. evde yazma imkanım olur diye düşünüyorum.
tam günlük gibi de değil de, önemli anları yazmayı falan istiyorum. bakalım. yapabilirsem şayet. ama özentim var. böyle bşakasından duyunca hoşuma gidiyor. :)
bizdeki Lütfü Eren muhabbetini bilen biliyordur.
geçen kayınvalidem yine sordu. eşim Lütfü dedi de. akşam isim bakıyordu netten. Kuranda geçen yada sahabelerden bir isim istiyor.
Nezir ismini dedi. hoşuma da gitti.
bulamazsak Lütfü olacak da.
ki akşam iki saat arandı.
günlük tutmak ikinci hamilelik için de çok faydalı olıuyor.günlük tutmayı bende istiyorum. işi bırakınca başlayacağım İnşaallah. evde yazma imkanım olur diye düşünüyorum.
tam günlük gibi de değil de, önemli anları yazmayı falan istiyorum. bakalım. yapabilirsem şayet. ama özentim var. böyle bşakasından duyunca hoşuma gidiyor. :)
başarırsınız canım.ayyy insallah biz basarabiliriz emzirmeyi
bende tutuyorum yazarken agliyorum konusa konusa yaziyorum ama icimden daha derin duygular gecio kagida gecerken unutuyorum :)
günlük tutmak ikinci hamilelik için de çok faydalı olıuyor.
ben ilk kızımda hangi haftada ne yaşamışım, ne hissetmişim, şimdiki ile karşılaştırıyorum.
hala o günlüğü okuyunca mutluluk gözyaşlarımı tutamıyorum.
yıllar sonra büyüdüklerinde yavrularıma vereceğim onları.
canımın içinde büyürlerken, annelerinin nasıl duygular yaşadıklarını bilmelerini istiyorum.
Bende şuan yer değiştirmez diye düşünüyorum mantık olarak ama hissettiğim şey bağırsak hareketi fln değil ondan eminim yani içerden pıt pıt diye birşey dokunuyo ama ben en iyisi yine 20. Haftadan sonrasını bekliyim bebiş demek için
Canim yumurtlama testi varya ondan al akintini takip et benim catliycagi zamanlar hisssediyorum agrim oluyo kasiklarin birinde sonra agri birden kesiliyo bende 45 gunde bir olmaya baslamistim bu aytemmuz 2 de oldum hala olmadim ama 15 inde cok agrim oldu ve birden kesildi 29 unda adet olursam catlamis demekki hergun 2 tane ada cayi ic adeti duzenliyo biraz ama korunmadigin zaman icme dusuge neden oluyo cunku tabi once allahtan cok du et ben korktum kizima bisey olur diye keske etseymisim allahim hep bendn istyin dtmis bidahakine kismet artik uzun odu ama ph yuksek su icBen pkoluyum canim benim ya belli olmuyo benim adetlerim gunleri nasi getircem ki..takvimler flnda yalan hic tutmuyo bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?