- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.341
20. Haftadan sonra diye biliyorum. Bende yaptırmadım daha. Çarşamba doktoruma bi danışayım diyorum Perşembe yaptırırım. Doktoruma sormadan bişi yapamıyorum ben.
20. haftada yaptırdım ben...çok tereddütteydim..yaptırıp yaptırmamak konusunda ama aile hekimi içimi rahatlattı..yaptırdım..yapılırken hiç sorun yok ..ama sonra bi kaç gün kolunda ağrı oluyor..buz koyarsın şişerse dedi hemşire şişmedi..ateş olabilir dedi olmadı..sadece hamlık gibi bir ağrı kolunu kaldıramıyorsun
Saolun kızlar. Kafama takıldı. 21+2yim bi an geç kaldım sandım :) yarın kontrolüm var. Doktoruma sorup yaptırayım bende o zaman :)20 den sonra yaptırıyormuşsun canım bana doktorumda sağlık ocağındaki hemşiremde aynını dedi
yok geç değil canım benim ilk doz aşım 23 gibi olacak ikinci doz da 27 de olacak aşağı yukarıSaolun kızlar. Kafama takıldı. 21+2yim bi an geç kaldım sandım :) yarın kontrolüm var. Doktoruma sorup yaptırayım bende o zaman :)
Selam hatunlar bayadır bakamıyordum sayfaya...İnşallah bebeişlerle işler yolundadır tekmeler gümbürdemeye başladı artık göbüşlerdeKızlar bebek arabasında joie düşünenler e bebekte indirim var haberiniz olsun biz bugün aldık arabamızı
Biz yazın başında travel sistem joie yi 300 e almıştık.şimdi sadece aynı puset 250 :)güle güle kullanın..çok güzel ..ne kadar fiyatı peki?
çok teşekkür ederim...normal fiyatı 550 idi ama şuan indirimde ve 450 ye düştü bende aldım hemengüle güle kullanın..çok güzel ..ne kadar fiyatı peki?
Kızlar mothercare dan beşik aldık bugün.70*140 hem de 300 e düşmüş
İkea düşünüyoduk 60*120 250 idi
Sonra vazgeçtik.25 lira da indirim kuponumuz vardı.süper oldu.ahşap rengi bizimki.beyaZ o da 400 .almayı düşünen varsa 1 eylüle kadar geçerli fiyatlar
Çok çok geçmiş olsun.. Bebeğin etkilenmemiştir merak etme..KıZlar ben tekmeler nadir hissediyorum. Doktora gittim ayrıntılı ultrosona plesanta yani bebeğin eşi öndeymiş. O yüzden daha yumuşak hissedersin, yastık arkasından gibi düşün dedi. Bi de kasıklarım da ağrı vardı, nst toco çekti bir şey yok. Erken doğum riski de yok dedi. Ama idrar tahililiö sıkıntılı çıktı, kum döküyormuşumbir de bugün kapkaççıntelefonumu kaptı, çığlık çığlığa bağırdım insanlar koştu peşinden. Atmış korkup ama ben çok korktum. İnşallah oğlum etkilenmemiştir allah kimseye yaşatmasın. Zaman çok kötü. Telefon elinizde yürümeyin arkadaşlar
KıZlar ben tekmeler nadir hissediyorum. Doktora gittim ayrıntılı ultrosona plesanta yani bebeğin eşi öndeymiş. O yüzden daha yumuşak hissedersin, yastık arkasından gibi düşün dedi. Bi de kasıklarım da ağrı vardı, nst toco çekti bir şey yok. Erken doğum riski de yok dedi. Ama idrar tahililiö sıkıntılı çıktı, kum döküyormuşumbir de bugün kapkaççıntelefonumu kaptı, çığlık çığlığa bağırdım insanlar koştu peşinden. Atmış korkup ama ben çok korktum. İnşallah oğlum etkilenmemiştir allah kimseye yaşatmasın. Zaman çok kötü. Telefon elinizde yürümeyin arkadaşlar
Canım çok geçmiş olsun. Devir çok kötü gerçekten. Aslında hep telefonlar elimizde. Sıkıntı Dediğin gibi. Bebişin iyidir merak etme canım.KıZlar ben tekmeler nadir hissediyorum. Doktora gittim ayrıntılı ultrosona plesanta yani bebeğin eşi öndeymiş. O yüzden daha yumuşak hissedersin, yastık arkasından gibi düşün dedi. Bi de kasıklarım da ağrı vardı, nst toco çekti bir şey yok. Erken doğum riski de yok dedi. Ama idrar tahililiö sıkıntılı çıktı, kum döküyormuşumbir de bugün kapkaççıntelefonumu kaptı, çığlık çığlığa bağırdım insanlar koştu peşinden. Atmış korkup ama ben çok korktum. İnşallah oğlum etkilenmemiştir allah kimseye yaşatmasın. Zaman çok kötü. Telefon elinizde yürümeyin arkadaşlar
Sağol canım :)bebeğinize huzurlu uykular olsun, güle güle kullanın
İnşallah ben de görürüm o günleri : )Ben tekmeleri artık dışarıdan görebiliyorum. Birazz önce sırt üstü yattım. Karnım zıpladı resmen.. Şuan hala sert tekmeler atıyor, ayaklarını yediğimmmmmm !
Ben perinatologtan randevu aldım. 15. Haftada da kontrole gitmiştim kol ve bacakları 1 hafta geriden geliyor dedi ben çok üzüldüm sonra bissürü insana sordum çok normal bi durum dediler. Perinatolog da o zamn biz biraz fazla inceliyoruz bence sorun değil ama yeniden bi bakalım demişti ya bu kadar fazla incelemek de insanı sıkıntıya sokuyor ama incelemeden de edemiyoruzayrıntılıya gırenler
radyolojiye mi perinatologa mı yaptırdınız?
Ben artık herşeyi burdan alıyorum aradığım herşey var:)bende baktım şimdi güzel bi siteymiş kız bura.
Bende antalyadan inanç mendilcioğlundan aldım.çarşamba hatırlatırım ben ona tabi radyolojiden o saatten sonra randevu alınabilirse? antalyaya gidiveririm ya nolcek?
Bende çok çok az hissediyorum. Çok geçmiş olsun bebeişin iyidir annesi:)KıZlar ben tekmeler nadir hissediyorum. Doktora gittim ayrıntılı ultrosona plesanta yani bebeğin eşi öndeymiş. O yüzden daha yumuşak hissedersin, yastık arkasından gibi düşün dedi. Bi de kasıklarım da ağrı vardı, nst toco çekti bir şey yok. Erken doğum riski de yok dedi. Ama idrar tahililiö sıkıntılı çıktı, kum döküyormuşumbir de bugün kapkaççıntelefonumu kaptı, çığlık çığlığa bağırdım insanlar koştu peşinden. Atmış korkup ama ben çok korktum. İnşallah oğlum etkilenmemiştir allah kimseye yaşatmasın. Zaman çok kötü. Telefon elinizde yürümeyin arkadaşlar
:) Prensesimiz olacakmış <3Ogren artik insallah)))))) ben de cok meraklandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?