2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

20. Haftadan sonra diye biliyorum. Bende yaptırmadım daha. Çarşamba doktoruma bi danışayım diyorum Perşembe yaptırırım. Doktoruma sormadan bişi yapamıyorum ben.

20 den sonra yaptırıyormuşsun canım bana doktorumda sağlık ocağındaki hemşiremde aynını dedi
Saolun kızlar. Kafama takıldı. 21+2yim bi an geç kaldım sandım :) yarın kontrolüm var. Doktoruma sorup yaptırayım bende o zaman :)

güle güle kullanın..çok güzel ..ne kadar fiyatı peki?

Kızlar mothercare dan beşik aldık bugün.70*140 hem de 300 e düşmüş
İkea düşünüyoduk 60*120 250 idi
Sonra vazgeçtik.25 lira da indirim kuponumuz vardı.süper oldu.ahşap rengi bizimki.beyaZ o da 400 .almayı düşünen varsa 1 eylüle kadar geçerli fiyatlar

Eklentiler

• IMG-20150820-WA0000.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 81
KıZlar ben tekmeler nadir hissediyorum. Doktora gittim ayrıntılı ultrosona plesanta yani bebeğin eşi öndeymiş. O yüzden daha yumuşak hissedersin, yastık arkasından gibi düşün dedi. Bi de kasıklarım da ağrı vardı, nst toco çekti bir şey yok. Erken doğum riski de yok dedi. Ama idrar tahililiö sıkıntılı çıktı, kum döküyormuşum bir de bugün kapkaççıntelefonumu kaptı, çığlık çığlığa bağırdım insanlar koştu peşinden. Atmış korkup ama ben çok korktum. İnşallah oğlum etkilenmemiştir allah kimseye yaşatmasın. Zaman çok kötü. Telefon elinizde yürümeyin arkadaşlar

bebeğinize huzurlu uykular olsun, güle güle kullanın

Çok çok geçmiş olsun.. Bebeğin etkilenmemiştir merak etme..

çok geçmiş olsun canım benimm...ay iyki saan bişey olmamış..bebğini merak etme sen iyi oldukca o da iyi olur..ama kapkaccıyı da allah bildiği gibi yapsın..yazık ya bunlar nasıl vicdansız..sürekli tedirgin ediyorlar insanı..

sen sormadan plesantayı demedi mi doktor nerde oldugunu..ben iyi hissediyorum ama bunu yinede sorcam doktoruma?

Canım çok geçmiş olsun. Devir çok kötü gerçekten. Aslında hep telefonlar elimizde. Sıkıntı Dediğin gibi. Bebişin iyidir merak etme canım.

ayrıntılıya gırenler
radyolojiye mi perinatologa mı yaptırdınız?
Ben perinatologtan randevu aldım. 15. Haftada da kontrole gitmiştim kol ve bacakları 1 hafta geriden geliyor dedi ben çok üzüldüm sonra bissürü insana sordum çok normal bi durum dediler. Perinatolog da o zamn biz biraz fazla inceliyoruz bence sorun değil ama yeniden bi bakalım demişti ya bu kadar fazla incelemek de insanı sıkıntıya sokuyor ama incelemeden de edemiyoruz
bende baktım şimdi güzel bi siteymiş kız bura.
Ben artık herşeyi burdan alıyorum aradığım herşey var:)
çarşamba hatırlatırım ben ona tabi radyolojiden o saatten sonra randevu alınabilirse? antalyaya gidiveririm ya nolcek?
Bende antalyadan inanç mendilcioğlundan aldım.

Bende çok çok az hissediyorum. Çok geçmiş olsun bebeişin iyidir annesi:)

teyzoşlar bizim bugün konttolümüz vardı. en son kontrolde yüzde 70 erkek demişti. bugün kesinleşti oğluşumuz :) gelişimi de iyiymiş. bi hafta önde dedi dr. iyi bakmışsın dedi. 18 cm ve 222 gr. eşim bu kadarcık şey için mi heyecanlanıyoruz diye sesli düşününce dr bile güldü :)

İyi Akşamlar kızlar. Ben bugün şu bazlı bir boyayla vitrinimi boyadim.birazda tinerle ugrastim. Bir şey olmaz demi.hamilelikte bu tür şeylerin sakıncalı olacağı sonra aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…