- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.361
İnanç hangi hastanede yaBen perinatologtan randevu aldım. 15. Haftada da kontrole gitmiştim kol ve bacakları 1 hafta geriden geliyor dedi ben çok üzüldüm sonra bissürü insana sordum çok normal bi durum dediler. Perinatolog da o zamn biz biraz fazla inceliyoruz bence sorun değil ama yeniden bi bakalım demişti ya bu kadar fazla incelemek de insanı sıkıntıya sokuyor ama incelemeden de edemiyoruz
Ben artık herşeyi burdan alıyorum aradığım herşey var:)
Bende antalyadan inanç mendilcioğlundan aldım.
Bende çok çok az hissediyorum. Çok geçmiş olsun bebeişin iyidir annesi:)
Canım benimmmm çok sevindimmmm. Prensesin hayırlı olsun. O zaman napıyoruzzz pembiş pembiş Kıyafetler alıyoruz.:)))
Boyatacak başka birini bulamadın mı yapma bida. Iyi sen tıkanmamışsın. Bende Astım var ölürdüm herhalde :)İyi Akşamlar kızlar. Ben bugün şu bazlı bir boyayla vitrinimi boyadim.birazda tinerle ugrastim. Bir şey olmaz demi.hamilelikte bu tür şeylerin sakıncalı olacağı sonra aklıma geldi
Hastanede değil bütük migrosu geçince tasarım plaza var orada özel muaynehanesi var.İnanç hangi hastanede ya
Ne kadarmış ücreti canım?Hastanede değil bütük migrosu geçince tasarım plaza var orada özel muaynehanesi var.
Ilerde taşınmayı düşünüyorum zaten. Çok küçültmez de işte gömme dolabın bi tarafını bebek dolabı olarak yaptiracam. Gömme dolap yapmak zorundayım fazla eşyalarım var ortafa kaldı çeyizlik yatak bohça vs :/Yaa canim hepten kuculmezmi oda dolap yaptirinca.ilerde yine bebis olurda cocuklar buyuyunce iki yatak sigarmiki bu sekilde.benim 4. Odam var orasi komple dolap yinede kocama yetmiyor.dolap iyi biseyde cocuk odasi icin nasil durur bilemem
Ya ben burdurda yaşıyorum. Burda yapacak kimse yok. Ispartada özel hastaneler var ama pek güvenmiyorum :)Hastanede değil bütük migrosu geçince tasarım plaza var orada özel muaynehanesi var.
Boyatacak başka birini bulamadın mı yapma bida. Iyi sen tıkanmamışsın. Bende Astım var ölürdüm herhalde :)
Ben perinatolog canim.ayrıntılıya gırenler
radyolojiye mi perinatologa mı yaptırdınız?
sizler gbi tecrubeli anneler sayesinde inşallah basaracagiz :)başarırsınız canım.
ben bu bilgiyi çatlaklar oluştuktan sonra öğrendim kullanamamıştım, sizlerin önce öğrenip, geç kalmamanız için paylaştım.
tabi ki başaracağız.
oyyy cokkkk guzeller gule gule giysin kucuk kralicemiz :)Biz bugün Kraliçemle alışveriş yaptık biraz
250 liraNe kadarmış ücreti canım?
ben radyolojiye gitmistim aynisini yapti konusmuya aa filan dio kendi kendine dedim kesin bisi var en Sonunda cok keyif duskunu olucak suna bakın diyince icim rahatladi snra verdi raporu tmm dr gosterdim cok sukur bisi yok ama az yorum yapsalar nolur. odada klasik muzik calio los isik icim daralmistiYaa ben perinatoloğa gittim hem de adam prof. ama benim doktorum daha iyi bakıp ilgilendi valla yaa sinir oldumm, adam baktı baktııı hiçbir şey söylemedii korktum ben de sonunda bir problem mi var dedim, yok herşey yolunda dedi bitirdi muayeneyi, ne 4 boyutlu baktıı, ne damarlarına fln baktııı öylee bütün organlarına fln baktı baktı yolladı beni, sinir oldummm
Anladım canım hayırlısı olsun ben inanç beyin adını daha önceden de çok duymuştum şimdi de arada gidiyorum. İlk vebeliğim kayıpla sonuçlandığı için tebbir elden bırakmıyoruz. Tabiki Rabbim bilir ama biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Ya ben burdurda yaşıyorum. Burda yapacak kimse yok. Ispartada özel hastaneler var ama pek güvenmiyorum :)
cok güzelmiş gule gule kullanin bebisle :)Selam hatunlar bayadır bakamıyordum sayfaya...İnşallah bebeişlerle işler yolundadır tekmeler gümbürdemeye başladı artık göbüşlerdeKızlar bebek arabasında joie düşünenler e bebekte indirim var haberiniz olsun biz bugün aldık arabamızı
benimde ctesi aksamiyla pazar gunu cok agridi kolum. aglicaktim agrisindan bugun kesildi cok sukur atlattik onuda20. haftada yaptırdım ben...çok tereddütteydim..yaptırıp yaptırmamak konusunda ama aile hekimi içimi rahatlattı..yaptırdım..yapılırken hiç sorun yok ..ama sonra bi kaç gün kolunda ağrı oluyor..buz koyarsın şişerse dedi hemşire şişmedi..ateş olabilir dedi olmadı..sadece hamlık gibi bir ağrı kolunu kaldıramıyorsun
Ankarada nerde yapacan canim.sen nerde yasiyosun.benim annemde cokkk uzaklarda ama mecbur birkac ay kalacakBenim annem de k.validem de benden 3500 km uzaktalarDoğumu Ankara'da yapacağım fakat bebek 40'ı çıkar çıkmaz kucaklayıp tekrardan döneceğim... Bu konfordan sadece 40 gün yararlanabileceğe benziyorum. Anneleri yanında olanlar kıymetini bilin :)
çok teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsun inşallahcok güzelmiş gule gule kullanin bebisle :)
benimde ctesi aksamiyla pazar gunu cok agridi kolum. aglicaktim agrisindan bugun kesildi cok sukur atlattik onuda
cok guzelmis bursada yok galiba nette arastirdim bi online siteside cikmadi. bi bilgin varmi bu konuda sen hangi sehirdesin canim.5 yaşına kadar yatabiliyo bunda bu arada
KıZlar ben tekmeler nadir hissediyorum. Doktora gittim ayrıntılı ultrosona plesanta yani bebeğin eşi öndeymiş. O yüzden daha yumuşak hissedersin, yastık arkasından gibi düşün dedi. Bi de kasıklarım da ağrı vardı, nst toco çekti bir şey yok. Erken doğum riski de yok dedi. Ama idrar tahililiö sıkıntılı çıktı, kum döküyormuşumbir de bugün kapkaççıntelefonumu kaptı, çığlık çığlığa bağırdım insanlar koştu peşinden. Atmış korkup ama ben çok korktum. İnşallah oğlum etkilenmemiştir allah kimseye yaşatmasın. Zaman çok kötü. Telefon elinizde yürümeyin arkadaşlar
teyzoşlar bizim bugün konttolümüz vardı. en son kontrolde yüzde 70 erkek demişti. bugün kesinleşti oğluşumuz :) gelişimi de iyiymiş. bi hafta önde dedi dr. iyi bakmışsın dedi. 18 cm ve 222 gr. eşim bu kadarcık şey için mi heyecanlanıyoruz diye sesli düşününce dr bile güldü :)
gozuniz aydin kizlarrrrrr :)
Teşekkürlerçok teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?