2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnanç hangi hastanede ya

İyi Akşamlar kızlar. Ben bugün şu bazlı bir boyayla vitrinimi boyadim.birazda tinerle ugrastim. Bir şey olmaz demi.hamilelikte bu tür şeylerin sakıncalı olacağı sonra aklıma geldi
Boyatacak başka birini bulamadın mı yapma bida. Iyi sen tıkanmamışsın. Bende Astım var ölürdüm herhalde :)

Yaa canim hepten kuculmezmi oda dolap yaptirinca.ilerde yine bebis olurda cocuklar buyuyunce iki yatak sigarmiki bu sekilde.benim 4. Odam var orasi komple dolap yinede kocama yetmiyor.dolap iyi biseyde cocuk odasi icin nasil durur bilemem
Ilerde taşınmayı düşünüyorum zaten. Çok küçültmez de işte gömme dolabın bi tarafını bebek dolabı olarak yaptiracam. Gömme dolap yapmak zorundayım fazla eşyalarım var ortafa kaldı çeyizlik yatak bohça vs :/

Boyatacak başka birini bulamadın mı yapma bida. Iyi sen tıkanmamışsın. Bende Astım var ölürdüm herhalde :)

Ay sakın temizlikte yapmayın benim gibi ben kireç çözücü o bu şu herşeyi sıktım Kapılar kapalı bi de bi ara bacaklarım ikiye ayrılıyormuş gibi bi de kaydım üstüne sağ salim atlattım bu günü ama bi daha Detaylı temizlik yapar mıyım bilemiyorum

başarırsınız canım.
ben bu bilgiyi çatlaklar oluştuktan sonra öğrendim kullanamamıştım, sizlerin önce öğrenip, geç kalmamanız için paylaştım.
tabi ki başaracağız.
sizler gbi tecrubeli anneler sayesinde inşallah basaracagiz :)
Biz bugün Kraliçemle alışveriş yaptık biraz
oyyy cokkkk guzeller gule gule giysin kucuk kralicemiz :)

ben radyolojiye gitmistim aynisini yapti konusmuya aa filan dio kendi kendine dedim kesin bisi var en Sonunda cok keyif duskunu olucak suna bakın diyince icim rahatladi snra verdi raporu tmm dr gosterdim cok sukur bisi yok ama az yorum yapsalar nolur. odada klasik muzik calio los isik icim daralmisti

Ya ben burdurda yaşıyorum. Burda yapacak kimse yok. Ispartada özel hastaneler var ama pek güvenmiyorum :)
Anladım canım hayırlısı olsun ben inanç beyin adını daha önceden de çok duymuştum şimdi de arada gidiyorum. İlk vebeliğim kayıpla sonuçlandığı için tebbir elden bırakmıyoruz. Tabiki Rabbim bilir ama biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

cok güzelmiş gule gule kullanin bebisle :)
benimde ctesi aksamiyla pazar gunu cok agridi kolum. aglicaktim agrisindan bugun kesildi cok sukur atlattik onuda

Ankarada nerde yapacan canim.sen nerde yasiyosun.benim annemde cokkk uzaklarda ama mecbur birkac ay kalacak

5 yaşına kadar yatabiliyo bunda bu arada
cok guzelmis bursada yok galiba nette arastirdim bi online siteside cikmadi. bi bilgin varmi bu konuda sen hangi sehirdesin canim.

aaa cok cok cok gecmis olsun olmamistir birsey benimde ramazanda ust kat komsum kendi evi yerine benim kapimi zorlayip bide geri.kali zorlayinca aklim cikmisti cok sukur iidi yavrum ama o korku banada yetmisti. ben kontrole gitmiştim kalp atisini duyunca rahatlamistim istersen sende git bi

Kızlaaaaaar benim kıziçem geliyooooor

ametist80

:) Prensesimiz olacakmış <3
Çok tatlıydıııııı
gozuniz aydin kizlarrrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…