2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen 1 aylık yapmışsın zaten :) ben pek temizlik yapmıyorum evde

kizlar isten gelirken esim yemege goturdu evde onun sevmedigi yemek vardi cunku :))) disarda yedgimde porsiyon cok gelio sistim eve gelincede yatakodasina yattim.esimde yanima yatmis bi uyandim saat 9 a gelio camissss gibi uyumusuz hala uykum var yaa :) ama yediklerimi hazmetmisim uykumda

Çocuğumu sakinleştirmeye çalışmış seni mi bilemedim :) klasik müzik beni uyutur.

İzmirdeyim canım ben

Ayy gecmis olsun canim yaa hem kapkac icin hem kum icin.Allaha emanet yasiyoruz.cok sanci yapar diye biliyorum kum dokmek.dikkat et kendine.

Bende çok kızıyorum kendime sanki bir an önce öbür dünyaya gitmek istiyomuşum gibi dimi bi insan neden kendine bunu yapar bilmiyorum :)
Yaa vallaha bende anlamiyorum hic belki icmedigim icin ama.hicbirsey vazgecilmez olmamali.insallah bir etkisi yoktu minnoşa.cok kisi kiziyodur belki bunalmisindir ama her sigarayi yaktiginda sana herseyiyle muhtac o minnoşun gelsin aklina

Kizlar bugun lojusa geceligi lohusa pijamasi.emzirme atletleri ve sutyenleri aldim.ayrica minnoslarima yeni dogum setinve birkac pijama tulum vs de aldim.biraz erken gibi geldi ama son aylara gelmeden hersey hazir olsun istiyorum.

Kizlar bugun lojusa geceligi lohusa pijamasi.emzirme atletleri ve sutyenleri aldim.ayrica minnoslarima yeni dogum setinve birkac pijama tulum vs de aldim.biraz erken gibi geldi ama son aylara gelmeden hersey hazir olsun istiyorum.
iyi yapmisin canim hem sen hem kizcelerin gule gule kullaninin iyi gunlerde giyin

kizlar oglusum annesini tekmelerken gobegimi actim ayni paylasim sitelerindeki gbi gobek derim sisip sisip indi videoya cekeyim dedim babamiz dustaydi ama bidaha yapmadi babamizda goremedi ama benim gozumun onunden gitmio :) konustukca onunla daha cok vurdu yavrum ya cok duygulandim bebekler annelerin sesini kemik ve doku araciligiyla cok net duyuyomus yavrum benim ben hic kiyamam ona :'(

Yaa vallaha bende anlamiyorum hic belki icmedigim icin ama.hicbirsey vazgecilmez olmamali.insallah bir etkisi yoktu minnoşa.cok kisi kiziyodur belki bunalmisindir ama her sigarayi yaktiginda sana herseyiyle muhtac o minnoşun gelsin aklina
Canım Sağol desteğin için. Ayrıntılıda eğer bişi çıkarsa zaten mahvolurum ben. Hayırlısı bakalım.

Ayy ne guzel:) biri alisveris dedi mi kendimi tutamiyorum sevindirik oluyorum hayirli olsn cicileriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…