- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.381
Sen 1 aylık yapmışsın zaten :) ben pek temizlik yapmıyorum evdeAy sakın temizlikte yapmayın benim gibi ben kireç çözücü o bu şu herşeyi sıktım Kapılar kapalı bi de bi ara bacaklarım ikiye ayrılıyormuş gibi bi de kaydım üstüne sağ salim atlattım bu günü ama bi daha Detaylı temizlik yapar mıyım bilemiyorum
Çocuğumu sakinleştirmeye çalışmış seni mi bilemedim :) klasik müzik beni uyutur.ben radyolojiye gitmistim aynisini yapti konusmuya aa filan dio kendi kendine dedim kesin bisi var en Sonunda cok keyif duskunu olucak suna bakın diyince icim rahatladi snra verdi raporu tmm dr gosterdim cok sukur bisi yok ama az yorum yapsalar nolur. odada klasik muzik calio los isik icim daralmisti
gogsum daraldi kiz ben gelemem oyle los kapali yerlere derin derin nefes alip durdum esim korkmus benden bide dr kendi kendine konusup bana bisi demeyince hepten darlanmistimÇocuğumu sakinleştirmeye çalışmış seni mi bilemedim :) klasik müzik beni uyutur.
Çakaydın suratına bi tane :)gogsum daraldi kiz ben gelemem oyle los kapali yerlere derin derin nefes alip durdum esim korkmus benden bide dr kendi kendine konusup bana bisi demeyince hepten darlanmistim
İzmirdeyim canım bencok guzelmis bursada yok galiba nette arastirdim bi online siteside cikmadi. bi bilgin varmi bu konuda sen hangi sehirdesin canim.
aaa cok cok cok gecmis olsun olmamistir birsey benimde ramazanda ust kat komsum kendi evi yerine benim kapimi zorlayip bide geri.kali zorlayinca aklim cikmisti cok sukur iidi yavrum ama o korku banada yetmisti. ben kontrole gitmiştim kalp atisini duyunca rahatlamistim istersen sende git bi
Ayy gecmis olsun canim yaa hem kapkac icin hem kum icin.Allaha emanet yasiyoruz.cok sanci yapar diye biliyorum kum dokmek.dikkat et kendine.KıZlar ben tekmeler nadir hissediyorum. Doktora gittim ayrıntılı ultrosona plesanta yani bebeğin eşi öndeymiş. O yüzden daha yumuşak hissedersin, yastık arkasından gibi düşün dedi. Bi de kasıklarım da ağrı vardı, nst toco çekti bir şey yok. Erken doğum riski de yok dedi. Ama idrar tahililiö sıkıntılı çıktı, kum döküyormuşumbir de bugün kapkaççıntelefonumu kaptı, çığlık çığlığa bağırdım insanlar koştu peşinden. Atmış korkup ama ben çok korktum. İnşallah oğlum etkilenmemiştir allah kimseye yaşatmasın. Zaman çok kötü. Telefon elinizde yürümeyin arkadaşlar
cok yasliydi caksam kesin olurdu sonra oglumla mapus damlarinda kalirdimÇakaydın suratına bi tane :)
Hem astimin var hem sigaraaaa cok kiziyorum sana çokkkkkkkkkBoyatacak başka birini bulamadın mı yapma bida. Iyi sen tıkanmamışsın. Bende Astım var ölürdüm herhalde :)
Sezerciğin filmi gibi :)cok yasliydi caksam kesin olurdu sonra oglumla mapus damlarinda kalirdim
Bende çok kızıyorum kendimeHem astimin var hem sigaraaaa cok kiziyorum sana çokkkkkkkkk
Yaa vallaha bende anlamiyorum hic belki icmedigim icin ama.hicbirsey vazgecilmez olmamali.insallah bir etkisi yoktu minnoşa.cok kisi kiziyodur belki bunalmisindir ama her sigarayi yaktiginda sana herseyiyle muhtac o minnoşun gelsin aklinaBende çok kızıyorum kendimesanki bir an önce öbür dünyaya gitmek istiyomuşum gibi dimi bi insan neden kendine bunu yapar bilmiyorum :)
iyi yapmisin canim hem sen hem kizcelerin gule gule kullaninin iyi gunlerde giyinKizlar bugun lojusa geceligi lohusa pijamasi.emzirme atletleri ve sutyenleri aldim.ayrica minnoslarima yeni dogum setinve birkac pijama tulum vs de aldim.biraz erken gibi geldi ama son aylara gelmeden hersey hazir olsun istiyorum.
Canım Sağol desteğin için. Ayrıntılıda eğer bişi çıkarsa zaten mahvolurum ben. Hayırlısı bakalım.Yaa vallaha bende anlamiyorum hic belki icmedigim icin ama.hicbirsey vazgecilmez olmamali.insallah bir etkisi yoktu minnoşa.cok kisi kiziyodur belki bunalmisindir ama her sigarayi yaktiginda sana herseyiyle muhtac o minnoşun gelsin aklina
Sagol canim benim..iyi yapmisin canim hem sen hem kizcelerin gule gule kullaninin iyi gunlerde giyin
Insallah biseu cikmayacak Allahin izniyle.ama cikmadi diyede salma kendiniCanım Sağol desteğin için. Ayrıntılıda eğer bişi çıkarsa zaten mahvolurum ben. Hayırlısı bakalım.
Kizlar bugun lojusa geceligi lohusa pijamasi.emzirme atletleri ve sutyenleri aldim.ayrica minnoslarima yeni dogum setinve birkac pijama tulum vs de aldim.biraz erken gibi geldi ama son aylara gelmeden hersey hazir olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?