- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.401
kiz kotu kotu seyler getirme aklina allah korusunCanım Sağol desteğin için. Ayrıntılıda eğer bişi çıkarsa zaten mahvolurum ben. Hayırlısı bakalım.
:)Sagol canim benim..
Ayyy kiyamam yaa ben de duygulandim yaww.hormonlar tavan.mis kokulu yavrularimiz yaa maşallah hepsin.kizlar oglusum annesini tekmelerken gobegimi actim ayni paylasim sitelerindeki gbi gobek derim sisip sisip indi videoya cekeyim dedim babamiz dustaydi ama bidaha yapmadibabamizda goremedi ama benim gozumun onunden gitmio :) konustukca onunla daha cok vurdu yavrum ya cok duygulandim bebekler annelerin sesini kemik ve doku araciligiyla cok net duyuyomus yavrum benim ben hic kiyamam ona :'(
Sen ciddimisin ya benim bile Gözlerim doldukizlar oglusum annesini tekmelerken gobegimi actim ayni paylasim sitelerindeki gbi gobek derim sisip sisip indi videoya cekeyim dedim babamiz dustaydi ama bidaha yapmadibabamizda goremedi ama benim gozumun onunden gitmio :) konustukca onunla daha cok vurdu yavrum ya cok duygulandim bebekler annelerin sesini kemik ve doku araciligiyla cok net duyuyomus yavrum benim ben hic kiyamam ona :'(
Sagol canimm aynen bende oyleyim.cokda zevkli yahuu almakAyy ne guzel:) biri alisveris dedi mi kendimi tutamiyorum sevindirik oluyorumhayirli olsn cicileriniz
Hepimiz çok duygusalız sanırım.ben de çpk duygulandım :)Sen ciddimisin ya benim bile Gözlerim doldukurban olduğum yaradanım.
Yok getirmiyom zaten canım moral tavanda geziyo :)kiz kotu kotu seyler getirme aklina allah korusun
Dimi ya onuda alayım bunuda alayım hepsini alayımmmSagol canimm aynen bende oyleyim.cokda zevkli yahuu almak
Sanırsam hormonlarımızzdannn bazen durup dururken ağlayasım gelioHepimiz çok duygusalız sanırım.ben de çpk duygulandım :)
Hahah aynen hele bebisler icin.kocam diyo cok sey aldim bence giyemeden buyuyecekler diyor.ama benim icim rahat etmiyor.ana yüregi isteDimi ya onuda alayım bunuda alayım hepsini alayımmm
Kız sana özelden Msj atcam nerden atılıyo bulamadım :)
Sen bide çift alıyon dimi hep. Beşikleri napcanHahah aynen hele bebisler icin.kocam diyo cok sey aldim bence giyemeden buyuyecekler diyor.ama benim icim rahat etmiyor.ana yüregi iste
Evet aynenn cifter cifter.genelde ayni modellerin farkli renklerini aliyomm cocuklari karistirmayayim diye.besiklere karar veremedim henuz bi sure bizim odada yatacaklar mecbur onun icin en az yer kaplayan 2 farkli besik bakacam artik.odalarinida 7. Aylarindan sonra yaparim.zaten misafir yatak odam vardi orda beyaz dolap ve cekmeceli sifonyer gibi bisey var onu kullanirim artik bi sure diye dusundumm.sen karar verdinmiSen bide çift alıyon dimi hep. Beşikleri napcan
Ay senin alışverişin daha zevkli olur ya :) ben oda takımı beğendim oğluşa. Yatak odasınada park yatak düşünüyorum. Katlanıp heryere taşıyabiliyomuşuz. Tabi daha iyi fikirler çıkarsa kayabilirim :) daha zaman varEvet aynenn cifter cifter.genelde ayni modellerin farkli renklerini aliyomm cocuklari karistirmayayim diye.besiklere karar veremedim henuz bi sure bizim odada yatacaklar mecbur onun icin en az yer kaplayan 2 farkli besik bakacam artik.odalarinida 7. Aylarindan sonra yaparim.zaten misafir yatak odam vardi orda beyaz dolap ve cekmeceli sifonyer gibi bisey var onu kullanirim artik bi sure diye dusundumm.sen karar verdinmi
Senin tüp bebekmi bide tek yumurtamı çift yumurta ikizimiEvet aynenn cifter cifter.genelde ayni modellerin farkli renklerini aliyomm cocuklari karistirmayayim diye.besiklere karar veremedim henuz bi sure bizim odada yatacaklar mecbur onun icin en az yer kaplayan 2 farkli besik bakacam artik.odalarinida 7. Aylarindan sonra yaparim.zaten misafir yatak odam vardi orda beyaz dolap ve cekmeceli sifonyer gibi bisey var onu kullanirim artik bi sure diye dusundumm.sen karar verdinmi
Evet mantikli benimde tek olsa senin gibi dusunurdum.ama park yatak buyuk zaten 2 tane mumkun degil.tekdede sikinti olur diye dusundum.ay şu isme yataga ve arabaya karar verirsem buyuk seyi atlatmis olacam sanirim.Ay senin alışverişin daha zevkli olur ya :) ben oda takımı beğendim oğluşa. Yatak odasınada park yatak düşünüyorum. Katlanıp heryere taşıyabiliyomuşuz. Tabi daha iyi fikirler çıkarsa kayabilirim :) daha zaman var
Yok canim tup degil.buyuk ihtimal cift yumurta oda dogana kadar belli olmayacakmis.şansa cocuk dusundugumuz ay iki tane yumurtlamisimm heraldeSenin tüp bebekmi bide tek yumurtamı çift yumurta ikizimi
Son günlerde iyice merakım artmıştı, iyi oldu rahatladımOhh bi tane prensesimiz daha gelio ha :)) saglikli hayirli olsun dogsun ins cnmm ustunden bi yuk kalkmistir bende oyle olmustu :))
Bende o duruma çok şahit oldum canım hatta kiyafetten doğru karnim şişiyor:) ama eşime kısmet olmadı göstermek oyüzden de abarttigimi düşünüp inanmıyor:) ama bu ayda kemikleri kasları çok gelistiginden hissetmemiz normalmis:)kizlar oglusum annesini tekmelerken gobegimi actim ayni paylasim sitelerindeki gbi gobek derim sisip sisip indi videoya cekeyim dedim babamiz dustaydi ama bidaha yapmadibabamizda goremedi ama benim gozumun onunden gitmio :) konustukca onunla daha cok vurdu yavrum ya cok duygulandim bebekler annelerin sesini kemik ve doku araciligiyla cok net duyuyomus yavrum benim ben hic kiyamam ona :'(
Nasip işte ya. Acaba tıpa tıp birbirlerine mi benzicekler çok Heyecanlı bir bekleyiş olacak seninki. Göbeğin bizimkilerden fazla çıkmıştırYok canim tup degil.buyuk ihtimal cift yumurta oda dogana kadar belli olmayacakmis.şansa cocuk dusundugumuz ay iki tane yumurtlamisimm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?