2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kiyamam yaa ben de duygulandim yaww.hormonlar tavan.mis kokulu yavrularimiz yaa maşallah hepsin.

Sen ciddimisin ya benim bile Gözlerim doldu kurban olduğum yaradanım.

Sen bide çift alıyon dimi hep. Beşikleri napcan
Evet aynenn cifter cifter.genelde ayni modellerin farkli renklerini aliyomm cocuklari karistirmayayim diye.besiklere karar veremedim henuz bi sure bizim odada yatacaklar mecbur onun icin en az yer kaplayan 2 farkli besik bakacam artik.odalarinida 7. Aylarindan sonra yaparim.zaten misafir yatak odam vardi orda beyaz dolap ve cekmeceli sifonyer gibi bisey var onu kullanirim artik bi sure diye dusundumm.sen karar verdinmi

Ay senin alışverişin daha zevkli olur ya :) ben oda takımı beğendim oğluşa. Yatak odasınada park yatak düşünüyorum. Katlanıp heryere taşıyabiliyomuşuz. Tabi daha iyi fikirler çıkarsa kayabilirim :) daha zaman var

Senin tüp bebekmi bide tek yumurtamı çift yumurta ikizimi

Evet mantikli benimde tek olsa senin gibi dusunurdum.ama park yatak buyuk zaten 2 tane mumkun degil.tekdede sikinti olur diye dusundum.ay şu isme yataga ve arabaya karar verirsem buyuk seyi atlatmis olacam sanirim.

Bende o duruma çok şahit oldum canım hatta kiyafetten doğru karnim şişiyor:) ama eşime kısmet olmadı göstermek oyüzden de abarttigimi düşünüp inanmıyor:) ama bu ayda kemikleri kasları çok gelistiginden hissetmemiz normalmis:)

Yok canim tup degil.buyuk ihtimal cift yumurta oda dogana kadar belli olmayacakmis.şansa cocuk dusundugumuz ay iki tane yumurtlamisimm heralde
Nasip işte ya. Acaba tıpa tıp birbirlerine mi benzicekler çok Heyecanlı bir bekleyiş olacak seninki. Göbeğin bizimkilerden fazla çıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…